Wysłany: 2007-04-01 18:26
Droga Sepulturko Sanepid znajduje się na ulicy Noskowskiego 23 (niedaleko mostu teatralnego ) a o szczegóły możesz zapytać przez telefon - (0-61)854-48-00
"Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone..." "Lubię oczęta twe, kochanie, Ich blasków zmienność tajemniczą, Gdy je podnosisz niespodzianie I niby modrą błyskawicą Ogarniasz ziemię aż po kraniec....."
Wysłany: 2007-04-02 10:27
No i po sanepidzie...wpadnie tam sepulturka...zrobi chaos i koniec z czystymi strzykaweczkami w szpitalach :lol:
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Wysłany: 2007-04-02 23:50
No wiesz, ja nie wiem gdzie taką qpe można dostac :roll: Masz jakiś pomysł :wink: :?: Wystarczy, że do instalacji wodnej wdostanie sie spora ilość arszeniku...i szpital padnie w ciagu 24h :twisted:
Wysłany: 2007-04-03 09:12
Zdolnego psa czy jedzenie normalne dostaje :wink: :twisted: chociaż z drugiej strony...zdolny pies to z wszystkiego zrobi takie małe śmierdzące "cóś" 8) No...prawie z wszystkiego :wink:
Wysłany: 2007-04-04 11:49
[quote:36f4bd7525="SEPULTURKA"]ogólnie ma karmę ale jest poje..ny :lol: woli to co ludzkie. Po karmie bąki sadzi i przeciągi nie pomagają...[/quote:36f4bd7525]Hehehe...to dobre :lol: Toś se uchodowała pieska :wink: Jeszcze troche i zazyczy sobie talerzyk i sztućce do stołu co by z właścicielami razem jeść a nie...krecić sie pod stołem i czekac az troche kawy sie rozleje czy jakiś szczypiorek z kanapki się zsunie :twisted: