Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Luk

Jak dla mnie płytą miesiaca jest Proghma-C "Bar-Do Travel", ponieważ Nile nie słucham, za ciężki kaliber dla mnie :P a tak w ogóle to zapraszamy do dyskusji w tym tema
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5946/Sad-Ostateczny-Pazdziernik-2009
Świetne. Znów jestem pod wrażeniem.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6202/Lucyfer-zakonczenie
Jak wyżej. Czego używacie do słuchania muzyki. laptopa, Hi-Fi ze złotymi kablami, gramofonu, magnetowfunu etc?
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6458/Pochwal-sie-swoim-sprzetem
Jestem ciekawy jaka będzie. Ostatnie dwie mnie dosyć rozczarowały. O ile na Dance Of Death zdarzyło się kilka niezłych kawałków (np. Rainmaker) to przy The Matter of Life a
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6714/Iron-Maiden-The-Final-Frontier
Niby wolna wola ale zawsze znajdą się tacy co uważają, że wiedzą lepiej od Ciebie jak powinieneś postępować. Nie otwieram drzwi.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6970/Bog-mnie-kocha
Czy to jest ściema czy ja jestem aż tak chora że widzę tam TBM? ;d
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7482/Combichrist-Mortiis
A to przeczytałem w zeszłym tygodniu i rzeczywiście czytało się coraz lepiej w miarę rozwoju wydarzeń. Najciekawsze były rozmowy ArtI z Fordem i jak dla mnie ta częś
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7738/Bernard-Beckett-Genezis
Ładna, wyważona recenzja. Oby więcej!
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7994/Lacrimosa-Einsamkeit
Poszukuję osób (najlepiej z Poznania) chętnych do stworzenia gry komputerowej lub animacji. Zajęłabym się oprawą dźwiękową, więc mile widziani graficy, programiści itp.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8506/Poszukuje-osob-chetnych-do-stworzenia-gry
Zespół grający w klimatach heavy/power metal szuka wokalisty. Jeśli jesteś zainteresowany, zgłoś się po próbki naszych nagrań i więcej informacji. Zapraszamy też na nas
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9018/Poznan-zespol-szuka-wokalisty
Dla zainteresowanych załączam filmiki ( w artykule uciekły): Sashi: [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=r1ZawFvlEoE[/youtube] oraz Ariellah: [youtube]http://www.youtub
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9274/Cos-o-tancu-nie-tylko-mrocznym
Odsprzedam wino SLAYER “Reign In Blood” Red Cabernet Sauvignon. wineandmetal@yahoo.pl
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9530/Wino-SLAYER-Reign-In-Blood-Red-Cabernet-Sauvignon
Muszę się przyznać, że jestem pozytywnie zaskoczona. Widziałam zakładane przez Ciebie "mhroczne" tematy i spodziewałam się jakiś śmiesznych rymowanek (bez urazy), a tu p
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9786/Z-nudy
Szkoda ,że Zieloną Górę ominęli szerokim łukiem . ;-)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10042/Hunter-Imperium-Tour-2013
Co do tekstów... to ich właściwie nie było. ;) A sam płyta? Magiczny absolut. Szkoda, że Murphy nie gra z nimi... Niestety, ten koleś jakoś nie umie nigdzie zagrzać miejsc
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10554/Obituary-Cause-Of-Death
Z okazji zbliżającego się Międzynarodowego Dnia Książki Dla Dzieci (2 kwietnia) pochwalcie się, jakie są najważniejsze książki Waszego dzieciństwa. Dla mnie są to
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11578/Ksiazki-naszego-dziecinstwa
Hej, Szukamy pokoju / pokoi na CP2021 dla 4ch osób. Jakby ktoś miał jakieś namiary na wolne miejsce - dajcie znać :)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11834/Castle-party-2021
Zauważyłam tutaj coś dziwnego... Jak patrzę po komentarzach to same ochy i achy praktycznie... a to niedobrze :P Halo?! Komentujmy, polemizujmy, zróbmy burze mózgów prz
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/59/Co-z-krytyka
Dla wtajemniczonych, w sztukę rytuałów, dla tych którzy się tym interesują, lub to odprawiają mam pytanie: z jakim rytułałem jest związane zarzynanie gołębi, picia wła
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/315/dla-wtajemniczonych-rytual-pomocy
Dobrze, że ta receznja pojawiła sie na łamach DP :twisted: Nie słyszałem tej kapeli, ale podobno bardzo chore, musze chyba załączyć ściągawkę, bo wogóle o The Locust
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/571/THE-LOCUST-Plague-Soundscapes
Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło