Ludzie po 40-stce Wysłany: 2010-02-19 22:00
Są tu tacy ?
..kamień leży aż go kiedyś będę siłę wtoczyć mial, moze wtedy uda sie, a teraz tchu mi brak...
Wysłany: 2010-02-19 22:04
alez oczywiscie
All is only illusion...all except the music! "Music is a place to go to take refuge. It is a sanctuary from mediocrity and boredom. It is innocent and it is a place you can lose yourself in thoughts and memories and intricacies.”
Wysłany: 2010-02-20 07:37
i to z dużym hakiem
Bo ja z przeklętych jestem tego świata, Ja bywam dumny i hardy
];> Wysłany: 2010-02-20 08:52
No tak czlowiek juz zaawansowany geriatrycznie ...trzeba to sobie wreszcie powiedziec jasno!
..kamień leży aż go kiedyś będę siłę wtoczyć mial, moze wtedy uda sie, a teraz tchu mi brak...
];> Wysłany: 2010-02-20 09:08
[quote:aa69494acc="HBVILK"]No tak czlowiek juz zaawansowany geriatrycznie ...trzeba to sobie wreszcie powiedziec jasno![/quote:aa69494acc]
Grunt to mieć dystans :D
A w jakim celu ludzi takich szukasz?
Tutaj są ludzie w różnym wieku - choć mało to istotne chyba :)
Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.
];> Wysłany: 2010-02-20 10:19
[quote:f213975738="thistle89"]
Tutaj są ludzie w różnym wieku - choć mało to istotne chyba :) [/quote:f213975738]
Mało istotne? AKURAT! Dobrze, że napisałaś "chyba". Wypominanie wieku, lub posądzanie o wiek nastoletni to tutaj norma.
];> Wysłany: 2010-02-20 10:24
[quote:4511b68147="Gabriela"]Wypominanie wieku, lub posądzanie o wiek nastoletni to tutaj norma. [/quote:4511b68147]
Wypominanie lub posądzanie - najczęściej tak to tylko wygląda, bo rzeczywistość bywa zupelnie odwrotna :)
Wątek nie dla mnie - choć na co dzień mam do czynienia z osobami po 40stce.
Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.
];> Wysłany: 2010-02-20 10:45
[quote:4aca0c2cc6="thistle89"]
Wypominanie lub posądzanie - najczęściej tak to tylko wygląda, bo rzeczywistość bywa zupelnie odwrotna :)
Wątek nie dla mnie - choć na co dzień mam do czynienia z osobami po 40stce.[/quote:4aca0c2cc6]
Tak ,tylko wygląda ha ha ha ha. Zazwyczaj w wykonaniu osób, których wiek mieści się w przedziale 20-25 lat (generalizuję).
No właśnie-odwrotna. To po c@$#^^ę mając wrażęnie iż mam 16 pytałaś mnie o wiek, kiedy rzeczywistość jest odwrotna?
Oj, Thlistle czasem to się potrafisz zamotać.
Ludzie po 40-stce Wysłany: 2010-02-20 14:05
[quote:c21d9e0066="HBVILK"]Są tu tacy ?[/quote:c21d9e0066]
No troszke jeszcze brakuje he he
Wysłany: 2010-02-20 14:30
Nie można ze wszystkimi pogadać o problemach z dzieckiem, był Got a teraz od 2 lat ubiera się w brąz, co robić ?/ syn 25 lat dodam/
];> Wysłany: 2010-02-20 14:59
[quote:5ffbe73be3="thistle89"][quote:5ffbe73be3="HBVILK"]No tak czlowiek juz zaawansowany geriatrycznie ...trzeba to sobie wreszcie powiedziec jasno![/quote:5ffbe73be3]
Grunt to mieć dystans :D
A w jakim celu ludzi takich szukasz?
Tutaj są ludzie w różnym wieku - choć mało to istotne chyba :) [/quote:5ffbe73be3]
jasne ,wsrod ludzi zwiazanych jedna ,badz podobna pasja wiek nie ma znaczenia...schodzi na dalszy plan...ale jesli ma sie bagaz doswiadczen dosc spory ( w sensie zaawansowanioa geriatrycznego) to szuka sie raczej ludzi w podobnym stopniu zaawansowania wtedy nie trzeba zbyt duzo mowic i jest taka przynajmniej szansa ,ze sie zostanie zrozumianynm....
Wysłany: 2010-02-20 18:50
Co racja, to racja .Większy dystans do siebie i do świata.
Śmianie się z siebie ale i większa swoboda, bo ja nie muszę się już nikomu podobać oprócz siebie.Chodzi mi o nacisk grupy rówieśniczej.Mogę wymagać niemodnego szacunku od otoczenie i okazywać szacunek bez podtekstów i śmiechów.No i teraz będę zwracać uwagę gówiarzom, że się zle zachowują wyciągając straszak z torebki.
Wysłany: 2010-02-20 20:04
Paskiewicz myślałam, ze Ty obszczywęgiel a tu okazuje się , ze Ty swoje lata masz.No witamy, witamy.
Wysłany: 2010-02-20 21:52
Czasami przylatuje do Polski ...sentyment..he he ,chodze w Warszawie wtedy do klubu No-Mercy ...i jest ok a może są jeszce inne miejsca o takich klimatach gdzie takie zoombie jak ja może się dobrze bawić ?
Wysłany: 2010-02-21 07:57
zapraszam Cię ,wpadnij na Castle Party tam to dopiero spotkasz współbratyńców swojej maści , wilkołaki , strzygi i upiory / a radzej ubiory - upiory / no i stare wiedżmy-to ja, pełno też świeżutkiej młodej krwi, w miniówkach po sam pępęk tak , ze oko jest na czym zawiesić.
A muzyka w całym spektrum, zmajdziesz i coś dla siebie.No i spódniczka na Ciebie będzie czekać z rozporkiem po samą górę, z kieszenismi na klucze i świece.Chętnie też dla odmiany przejade się motorem a nie tylko miotła i miotła.
A łysinkę kaszkiecikiem przykryjemy , cobyś porazenia nie dostał.
Wysłany: 2010-02-21 13:25
[quote:8cdb7a6323="black_gothic"]zapraszam Cię ,wpadnij na Castle Party tam to dopiero spotkasz współbratyńców swojej maści , wilkołaki , strzygi i upiory / a radzej ubiory - upiory / no i stare wiedżmy-to ja, pełno też świeżutkiej młodej krwi, w miniówkach po sam pępęk tak , ze oko jest na czym zawiesić.
A muzyka w całym spektrum, zmajdziesz i coś dla siebie.No i spódniczka na Ciebie będzie czekać z rozporkiem po samą górę, z kieszenismi na klucze i świece.Chętnie też dla odmiany przejade się motorem a nie tylko miotła i miotła.
A łysinkę kaszkiecikiem przykryjemy , cobyś porazenia nie dostał.[/quote:8cdb7a6323]
No i jak tu nie odmówić takiej uroczej wiedżmie .. Co do spódniczki ..no ..nie wiem ..muszę pogadać ze starszyzną mojego klanu .. jedną mam tylko prośbę niech nie będzie to mini do pępka ...bo jak zaczną różni tacy zawieszać na mnie oko to ....mogę niestety wilka uwolnić z siebie ....
Wysłany: 2010-02-21 14:33 Zmieniony: 2010-02-21 14:33
[quote:c847dbdec9="Pan"]Gabrielo, gdyby wiek nie miał dla Ciebie znaczenia, jego wypomnienie czy przypisanie tak by Cię nie bolało. :)
[/quote:c847dbdec9]
O pan wybawca się znalazł. Widzisz i znowu nie czytasz. Jeśli piszę, że jest to częste zjawisko to chyba nie o sobie piszę, tylko o tym co widzę.
Koniec dyskusji z panem. Żegnam pana.
Wysłany: 2010-02-21 16:57
Pasek lata swoje masz ale pochodenie po Twoich wypowiedziach sadzę, że gminne i na nauce ogłady czasu nie marnowałeś.
Wysłany: 2010-02-21 19:14
No to co Ty tu robisz na Dark Planecie?
Czyż to forum nie skupia miłośników mrocznych tematów i muzyki ?
A ten temat jest dla osób dojrzałych, po czterdziestce, więc dlaczego mnie tu obrażasz i wiek wypominasz.
Nie kazdy trzymając pedzel namaluje Monę Lizę, tak samo z klątwą , kazdy moze wypowiedzieć ale nie u wszystkich zadziała, ja stara wiedzma Ci to mówię.
Masz jeszcze jakieś pytania chłopcze ? Bo wiedzy nie za dużo .
Wysłany: 2010-02-21 19:32
[quote:cbeb66f3eb="Paskievicz"][quote:cbeb66f3eb="black_gothic"]Pasek lata swoje masz ale pochodenie po Twoich wypowiedziach sadzę, że gminne i na nauce ogłady czasu nie marnowałeś.[/quote:cbeb66f3eb]
nie ładnie po nazwisku tak ale jak przy okazji łatwo zauważyć pochodzenie moje jak najbardziej sarmackie
a ogładę to niby wobec kogo mam stosować
stosowałbym i może do osoby, która jest tego warta. niestety ciężko mi się przeforsować z ogładą pod kątem kogoś kto swoje lata ma, a wciąż wkręca sobie, że jest jakimś gotem, wiedźmą bądź co gorsza wampirem lol
jestem zawziętym przeciwnikiem wszelakich subkultur i nakręcania się na bycie TRVE pod różnorakim kątem. takie coś plami jedynie społeczeństwo i powinno zostać zmazane przez zakazy, kary, bądź w bardziej sfosylizowanych przypadkach przez leczenie psychiatryczne[/quote:cbeb66f3eb]
Pasek ale z Ciebie jajcarz ...Ty pierwszy w takim społeczeństwie zasługujesz przynajmniej na karę chłosty za swoe sentymenty do mroku ....a wiedzm prosze się nie czepiać nawet w żartach ..he