Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Ludzie po 40-stce. Strona: 4

Wysłany: 2010-02-28 19:55

black_gothic (Bicz)
black_gothic
Lublin w pobliżu

W tym przypadku nie myślałam o Tobie, ale może jak Cię spotkam zmienię zdanie.

Bo ja z przeklętych jestem tego świata, Ja bywam dumny i hardy

Wysłany: 2010-02-28 20:05

[quote:f3acf8d6cb="Gabriela"][quote:f3acf8d6cb="thistle89"][color=RED:f3acf8d6cb]Do tematów o CP zapraszam, a nie w temacie o wieku 40 lat piszecie o samochodach itp.[/color:f3acf8d6cb][/quote:f3acf8d6cb]

Dobrze się czujesz?[/quote:f3acf8d6cb]

Wyśmienicie.

black_gothic -> Też jeżdżę na stopa, ale na krótki i znanych mi trasach i nie zamierzam przestać :)
Dusza się nie starzeje - hm - możliwe - muszę jej zapytać Na moje to dusza zbiera doświadczenie :)
Kto by Paska nie lubił :D Jest jedyny w swoim rodzaju :D

Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.

Wysłany: 2010-02-28 20:32

HBVILK (Bicz)
HBVILK
Skoghall Szwecja

Wracamy do tematu czyli po 40-stce ... Mgliście już pamiętam jak miałem 20 lat i skakałem przy muzyce Siekiery,KSU ,Joy Division ,Bauhausu .. Wszystko było cholernie proste ...Muza ,pifko,panienki..zajebisty lajf ..tak sobie myślałem ...potem motory ,trasy,znowu pifko,muza ,panienki...aż spotkałem tę jedną jedyną i zero motorów ,pifka ,muza tylko w garażu ( bo można głośno) no i zero panienek ...myślałem : zajebisty lajf - żona ,stabilizacja .. a potem rozwód ( mąz od zarabiania był od świtu do zmierzchu ... a dla przyjemności to żona znalazła dobiegacza :) ) i 40 na karku i co teraz :MOTORY, MUZA,PIFKO,PANIENKI i znowu jest zajebiście ... i lajf stał się prosty :) Wiem ,że zaraz zostanę potępiony zwłaszcza za -panienki_ ale co ...picie ,krycie i borsuczenie jak to Siczka kiedyś powiedział ..bo co robic przed nieuchronnym końcem ...zapaść na emigrację wewnętrzną...

..kamień leży aż go kiedyś będę siłę wtoczyć mial, moze wtedy uda sie, a teraz tchu mi brak...

Wysłany: 2010-02-28 20:37

[quote:9d46d3ee5e="HBVILK"]Wiem ,że zaraz zostanę potępiony zwłaszcza za -panienki_ ale co ...[/quote:9d46d3ee5e]

Masz zdrowy odruch - za co tępić? Trzeba się cieszyć, że odruch jest ;D

Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.

Wysłany: 2010-03-01 08:26

HBVILK (Bicz)
HBVILK
Skoghall Szwecja

No to fakt odruch jecze jest ...to pocieszajace i tchnace optymizmem dla mlodszych wiekiem..he he

..kamień leży aż go kiedyś będę siłę wtoczyć mial, moze wtedy uda sie, a teraz tchu mi brak...

Wysłany: 2010-03-01 13:29

HBVILK (Bicz)
HBVILK
Skoghall Szwecja

[quote:89643c598b="Paskievicz"][quote:89643c598b="thistle89"]
Kto by Paska nie lubił :D Jest jedyny w swoim rodzaju :D[/quote:89643c598b]
< wstydniś > haha

a u specjalisty widzę, że życie wygląda jak istna sinusoida. tak więc za jakiś czas możesz spodziewać się chopie kolejnej żonuli i powrotu z głośnikami do garażu [/quote:89643c598b]Spox Pasek teraz to taka sobie znajde Melomanke, ze sasiedzi zejda do garazu szukajac ciszy... he he

Wysłany: 2010-03-01 13:47

Gothic_sun (Anciliae)
Gothic_sun
dusza - SOMEWHERE IN THE REALM O...

No tak... nie ma jak kompatybilnosc

All is only illusion...all except the music! "Music is a place to go to take refuge. It is a sanctuary from mediocrity and boredom. It is innocent and it is a place you can lose yourself in thoughts and memories and intricacies.”

Wysłany: 2010-03-01 14:29

black_gothic (Bicz)
black_gothic
Lublin w pobliżu

Jak się tu sprowadziliśmy to na początku sąsiedzi próbowali zagłuszyć Rammsteina czy Budgie disko polo ale my mamy lepsze głośniki Cha ! Cha!
Lubię czasem posłuchać klasyki pamięta kto jeszcze Led Zeppelinów, Deep Purple. Nazareth, Black Sabbath, AC DC?Dobrze się przy nich drewno rąbało .
Matka zdzierała mi ich plakaty ze słomianej maty na ścianie.

Hiiiiiii Wysłany: 2010-03-01 15:19

HBVILK (Bicz)
HBVILK
Skoghall Szwecja

Hiiiii... Pasek koniecznie musimy sie wodki napic na CP ...rozbijaja mnie Twoje komentarze ..tyry ryry he he

Wysłany: 2010-03-01 18:11

HBVILK (Bicz)
HBVILK
Skoghall Szwecja

jedno co warto to ...napic sie warto

Wysłany: 2010-03-01 21:36

black_gothic (Bicz)
black_gothic
Lublin w pobliżu

Przywiozę na spróbowanie mojej nalewki na węgierkach- no po prostu łakocie i witaminy.
Kurlandzka szlachta nie zakansza.

Wysłany: 2010-03-01 21:58

HBVILK (Bicz)
HBVILK
Skoghall Szwecja

[quote:0441e42d9a="black_gothic"]Przywiozę na spróbowanie mojej nalewki na węgierkach- no po prostu łakocie i witaminy.
Kurlandzka szlachta nie zakansza.[/quote:0441e42d9a]

Jaasne !!! Nie zakansza a potem rzyga za stodołami...he he szlachta

Wysłany: 2010-03-02 08:02

black_gothic (Bicz)
black_gothic
Lublin w pobliżu

Alkohol mi się przyjmuje , w połączeniu z jedzeniem nie.Niestety kur chodować nie mogę - mam uczulenie na pierze, toleruje tylko gołe kurczaki i _koguciki.
Do 40 tki miałam uczulenie takze na alkohol, więc jestem bardzo pokrzywdzona przez los . 20 lat życia , ileż wspaniałej zabawy, a ja mogłam być tylko widzem.

Wysłany: 2010-03-02 08:33

HBVILK (Bicz)
HBVILK
Skoghall Szwecja

[quote:49f8a62499="black_gothic"]Alkohol mi się przyjmuje , w połączeniu z jedzeniem nie.Niestety kur chodować nie mogę - mam uczulenie na pierze, toleruje tylko gołe kurczaki i _koguciki.
[color=RED:49f8a62499]Do 40 tki miałam uczulenie takze na alkohol, więc jestem bardzo pokrzywdzona przez los . 20 lat życia , ileż wspaniałej zabawy, a ja mogłam być tylko widzem.[/color:49f8a62499] [/quote:49f8a62499]To straszne Droga Pani co Pani musiala znosic ..widok zapijaczonych mord ,zwloki poimprezowe pod stolami,pawie w kazdym kacie i te belkoty pijackie o wyzszosci czystej nad kolorowa ...

Wysłany: 2010-03-02 10:38

black_gothic (Bicz)
black_gothic
Lublin w pobliżu

Nie musiałam niczego znosić, na CP też TIRY piwa idą a ludziska potrafią się zachować.Raz tylko widziałam czarnego przytulonego do zderzaka, ale samochód miał rejestrację nie naszą . No i Was chyba nie widziałam?

Wysłany: 2010-03-02 11:17

HBVILK (Bicz)
HBVILK
Skoghall Szwecja

[quote:7dd5d9dd08="black_gothic"]Nie musiałam niczego znosić, na CP też TIRY piwa idą a ludziska potrafią się zachować.Raz tylko widziałam czarnego przytulonego do zderzaka, ale samochód miał rejestrację nie naszą . [color=RED:7dd5d9dd08]No i Was chyba nie widziałam?[/color:7dd5d9dd08]
[/quote:7dd5d9dd08]A niby jak ? Przeciez na czworakach nie chodzilas..

Wysłany: 2010-03-02 21:36

black_gothic (Bicz)
black_gothic
Lublin w pobliżu

W takim razie wezmę glany bo szpilkami mogłabym Wam w uszach dziur narobić.

Wysłany: 2010-03-03 15:11

HBVILK (Bicz)
HBVILK
Skoghall Szwecja

Jak chodzisz po krzakach to koniecznie glany !!!

Wysłany: 2010-03-03 16:24

black_gothic (Bicz)
black_gothic
Lublin w pobliżu

A coż zamierzasz z Paskiewicem w krzakach robić?!!

Wysłany: 2010-03-03 20:12

HBVILK (Bicz)
HBVILK
Skoghall Szwecja

Jak to co? Jagody zbierać na zagryche ...Pasek wegetarianinem jest .

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło