Wysłany: 2007-02-06 13:58
pilny uczeń hihihihihihihihihihihihihihihihihihihhiihihihihih :lol: :lol: :lol: :lol:
Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL
Wysłany: 2007-02-06 14:35
żeby niebyło na mnie potem ja niepowiedziałem że głupi ;] hehehee poprostu zdolna bestia z ciebie teraz ci moge pogratulowac :D
Wysłany: 2007-02-06 16:10 Zmieniony: 2007-02-06 17:46
1kg cukru na stole z kartka "Dla Dzikich Kotow;]"..
..to prezent i nikt kto nie spedzal ze mna porankow przy kawie nie zrozumie.. ale mile :oops:
..i 10 roz :D
"- Ech, bo te wasze demony są jak koty. - Niezależne, piękne, drapieżne...? - Pieprzą wszystko, co nie zdąży uciec i udają, że nic i nikt ich nie obchodzi, a tak naprawdę, to puchate pieszczochy."
Wysłany: 2007-02-06 17:08
Mam ogromną frajdę, bo listonosz przyniósł mi furę prezentów na które czekałam :D :D :D
między fiordami a fieldami
Wysłany: 2007-02-06 22:54
byłam na imieninkach u teściowej :) było bardzo sympatycznie :wink:
Przychodzi zawsze nocą Porywa mnie przez sen To postać jest złych mocy Przerywa piękny sen Bezbronna jestem gdy Próbuje opętać mnie Więc nawet juz nie krzyczę Oddając mocy ciało swe.
Wysłany: 2007-02-08 21:57
WIELKI UKŁON W STRONE RAVENA :!: za pomoc
Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;)
Wysłany: 2007-02-09 13:55
WEEKEND ! :twisted:
Nareszcie odpoczynek od nauki i fałszywych mord..
"Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno gdu umrzesz"
Wysłany: 2007-02-09 15:35
[quote:3d37d36426="Eris"]WEEKEND ! :twisted:
Nareszcie odpoczynek od nauki i fałszywych mord..[/quote:3d37d36426]
Własnie WEEKEND YEAHHHHHHHHHHHHHHHHHH :D:D:D
Wysłany: 2007-02-10 00:53
Heh to że moja matka wydąła mnie 22 lata temu na świat i to pewnie po to żebym mogła jeździć na Woodstock :wink: :wink:
Wysłany: 2007-02-10 20:05
ktos do mnie zadzwonił wczoraj o 3 w nocy, żeby mi powiedzieć, że jestem fajny :D
dobrze, że nie spałem tylko w robocie byłem, bo inaczej bym się nie dowiedział, że jestem fajny :D
"Nie daj się! Siłę masz by wstać!"
Wysłany: 2007-02-12 22:00
Znalazłam potencjalną ofiarę do tego by była moim instruktorem jazdy :D I po pierwszej lekcji nie uciekł :D :D
Wysłany: 2007-02-14 00:15
Wczoraj po przeliczeniu siana zorientowałem się, że mam do końca miesiąca 115 złociszy na chlanie i inne. Następnie zorientowałem się, że mam do zapłacenia rachunek za telefon - 120zł. To było wczoraj. Dziś rano wkładam rękę do kieszeni od bojówek i wyciągam STÓWĘ :lol: :lol: :lol: I damy rade :twisted:
Kochac i byc kochanym...
Wysłany: 2007-02-14 03:39
Koncert THERIONA :!: :!: :!:
Cuuudo, normalnie orgazm na miejscu.
Słuchanie na żywo ukochanych kawałków, których dźwięki przenikają ciało, wypełniają myśli, poruszają serce... Tak miłe dla ucha nuty, wszechogarniające wibracje, emocje... Można patrzeć, jak powstają piękne piosenki, jak łączy się praca wszystkich muzyków... Sama atmosfera imprezy, podekscytowanie, radość, energia... Artyści tworzący swoje dzieło na wyciągnięcie ręki...
I jeszcze takie drobiazgi jak...
... zwolnienie mi miejsca przy barierkach :D
... miny gości, którzy próbowali wepchać się siłą, gdy to zobaczyli...
...miły osobnik obok...
...uściśnięcie właśnie mojej dłoni przez wokalistę zespołu Greve Digger, jako jedynej spośród dziesiątek wyciągniętych...
...uściśnięcie jej jeszcze dwa razy później...
...zamiast wrzucenia w tłum butelki z wodą pod koniec występu przez powyżej wymienionego artystę, nie pozwolenie nikomu jej zabrać i wręczenie jej mi...
...ochroniarz, jego serdeczność i to, że dał mi colę :D
...uczynność niektórych osób...
...zaproszenie na piwo...
A poza tym miła rozmowa z kimś, dzięki komu poznałam Therionka. :)
:D :D :D :twisted: :twisted: :twisted: :D :D :D
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Wysłany: 2007-02-14 20:27
Dzisiaj dostałam od moich wychowanków w schronisku dla nieletnich wielką laurkę oraz upieczone przez nich ciasto. Oczywiście z okazji walentynek :) Czasem potrafią być naprawdę mili :D
Wysłany: 2007-02-14 21:36
Hmm nie wiem czy to było miłe, ale mnie ucieszyło. Otóż udało mi się poskładać do kupy słuchawki, które mi się dzisiaj rano rozleciały :D
"You gotta put your faith in a loud guitar..."
Wysłany: 2007-02-15 15:20
Koncert, bliskość kochanej osóbki...Ech... Było miło, ale się skończyło.
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Wysłany: 2007-02-16 13:19
można powiedziec że to trwa już od wczoraj i sa to dwie rzeczy
pierwsza powoli czaczynam sie dobrze czuc i zdrowieje
a po cwaj to trafiłem na żyłe złota mojej ulubionej muzyki znalazłem gościa który ma ponad 40 tys plyt z muzyka z lat 80-90-tych sam rock, hard rock, heavy metal i thrash no człowiek bóg dla mnie i kurde powiem wam jaki ten świat jest mały hehehe gośc mieszka zaledwie o hmmmm ja wiem 100-150m od mojego bloku :P z widzenia gościa znałem nawet z nim na Metallice w warszawie byłem tym samym busem jechalismy ale teraz jaoś udało sie nam sie dogac bo przylazł do starego po jakieś tam okulary spawalnicze i mój stary przedstawił nas sobie On zobaczył moją płytoteke to za łeb sie chwycił i mówi Ile masz tego a ja mu że ok 3 tys i wzioł mnie do siebie KURWA MAC swiatynia normalnie Ale ja mam dopiero cwierc wieku a on po 50-tce jest hehehe yeahhhh to sie nazywa szczęście :D:D:D:D
Wysłany: 2007-02-17 00:37
tkurde thrash em alll jak chcecie to usuniecie tego posta jak nie to nie ale ja estem nadupczony
jak chcecie to mnie zjebajta gówno mnie to interesyje zo za rónica
hahahahahhahaa wkurwi amnie to za 3/4 osó[img]b jest smutnuych bawcie sie ja ide spac rockkkkkkkkkk n rollllllllllllll tyle wiemmm[/img]
Wysłany: 2007-02-18 20:02
[color=blue:750328094e]miłego? spotkanie z pewną osobą... a tak to chyba NIC. [/color:750328094e]
Wysłany: 2007-02-19 16:55
Od wczoraj znów mogę życ, mam po co i dla kogo. Kurwa jaki ten świat jest pokręcony :wink:
Kochac i byc kochanym...