Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Co miłego wam sie dziś przydarzyło?. Strona: 15

Wysłany: 2006-11-20 14:57

Haha ! MilegoŁ 5 z chemi dostalam :P i odziwo w szkole bylo calkiem zabawnie : ]

"Nie ma nieba, wielkiej jasności, i piekła w którym smażą sie grzesznicy. Tu i teraz jest nasz dzień panowania. Tu i teraz jest dzień naszej radości. Tu i teraz jest nasza okazja. "

Wysłany: 2006-11-20 16:47

Sena -> dziś bezowocnie szukałem diabełka dla Ciebie - ukryły sie skubane... ale lekkie mruczenie do ucha mogłoby mnie bardziej zmobilizowac do poszukiwań. ;>

Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D

Wysłany: 2006-11-20 17:21

Jestem zagrozona tylko z dwoch przedmiotow a nie z 4 jak mialo byc na poczatku! 8)

Wysłany: 2006-11-20 17:47

Nie znajdziesz diabelka dla mnie?:cry:

*wskakuje na poduszeczke kolo glowki th, ociera sie puszczkiem i robi sliczne "mrrr"* :oops:

"- Ech, bo te wasze demony są jak koty. - Niezależne, piękne, drapieżne...? - Pieprzą wszystko, co nie zdąży uciec i udają, że nic i nikt ich nie obchodzi, a tak naprawdę, to puchate pieszczochy."

Wysłany: 2006-11-20 17:51

Przekonałam się, że nawet starzy znajomi jednak o mnie pamiętają. :D

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Wysłany: 2006-11-20 17:54

[quote:9d1eb1b4dd="Sena"]Nie znajdziesz diabelka dla mnie?:cry:
[/quote:9d1eb1b4dd]

Tego nie napisałem... :) To, ze dziś sie nie udało nie oznacza, że mozna się poddac.

Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D

Wysłany: 2006-11-20 18:16

dzisiaj gdzieś po północy.... otrzymalam wiadomość... Ktos ze mna porozmawiał i heheee pocieszył mnie cycem heheheeeee :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :wink:

Wysłany: 2006-11-20 18:44

Noonka chce mnie mieć za siostrę! <odśpiewuje>

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Wysłany: 2006-11-20 19:08

[quote:107db1a6ec="Morgana"]Noonka chce mnie mieć za siostrę! <odśpiewuje>[/quote:107db1a6ec]

Ty to masz dobrze :D
Lada moment bedziesz nalezec do mafii Noonki 8)

Wysłany: 2006-11-20 19:18

taki zaszczyt mnie jeszcze nie kopnął, ale brzmi fajnie... :twisted:

Wysłany: 2006-11-20 19:26

Lada moment Cie ten zaszczyt kopnie 8)
Przygotuj sie... :twisted:

Wysłany: 2006-11-20 19:38

Cały czas się gothuję. :twisted: Ale nie zasłużyłam jeszcze na zbyt wiele... To się oczywiście jeszcze da nadrobić.

Wysłany: 2006-11-20 19:45

marfefka (Bicz)
marfefka
właściwie Poznań

[quote:da0915ccf7="SzmaragdowaNoc"]Narazie ucierpiała tylko Marfef :D (no i mój pies, który został wykąpany przez mego eR :)))))))[/quote:da0915ccf7]

No, to mnie - widze - w doborowe towarzycho zwierzat domowych wkomponowano;P ;D
Ale nie mam za zle i oprotestowuje powyzsze stwierdzenie - nie ucierpialam;P :wink:

"Z twarzy podobna zupełnie do nikogo".

Wysłany: 2006-11-20 19:54

mój pokój powrócił do znośnej temperatury po tym, jak przez 4 dni miałam wyłączony piec (podziękowania dla wspólokatorki. "Po co miał sie grzać, skoro mnie nie był?" Hmmm, może po to, bym mogła wrócić i nie zamarznąć? A teraz chora jestem...) i teraz w jednym dwetrze mogę wytrzymać. :D

Wysłany: 2006-11-20 22:15

Alez Morgano Ty nas dzisiaj doprawdy wrecz zagothowalas :twisted:

Wlasnie sie dowiedzialm ze swoje imieniny spedzam w Szczecinie na koncercie Hey 8)

Wysłany: 2006-11-20 22:35

O! Jak miło. ^.^ Koncerty Hey bardzo miło wspominam...

Mi osobiście coś miłego... przyjazd matki? Buahahahahahahaha! Ostatnia rzecz, która mogłaby mnie ucieszyć.

Wysłany: 2006-11-20 22:50

Dodam ze koncert spedzam z ekhem przyjacielem 8) Nocka tez w Szczecinie :twisted: I jak tu nie wyjsc z dola w ciagu 5 min ?:P

Morgano musi byc dobrze! :*

Wysłany: 2006-11-20 23:31

Oczywiście, że musi! Nie jest, ale będzie... <owtarza to sobie> A taka wiadomość, jak Twoja, to cudowna sprawa!

Wysłany: 2006-11-21 00:44

Już nic miłego mi nie przychodzi do głowy.

Wysłany: 2006-11-21 05:40

Cos milego przydarzy mi sie za jakas 1 h :D Gdy zuuuupelnie przypadkowo spoznie sie na 1 lekcje biologii na ktorej jest sprawdzian ... 8)

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło