Wysłany: 2006-11-20 14:57
Haha ! MilegoŁ 5 z chemi dostalam :P i odziwo w szkole bylo calkiem zabawnie : ]
"Nie ma nieba, wielkiej jasności, i piekła w którym smażą sie grzesznicy. Tu i teraz jest nasz dzień panowania. Tu i teraz jest dzień naszej radości. Tu i teraz jest nasza okazja. "
Wysłany: 2006-11-20 16:47
Sena -> dziś bezowocnie szukałem diabełka dla Ciebie - ukryły sie skubane... ale lekkie mruczenie do ucha mogłoby mnie bardziej zmobilizowac do poszukiwań. ;>
Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D
Wysłany: 2006-11-20 17:21
Jestem zagrozona tylko z dwoch przedmiotow a nie z 4 jak mialo byc na poczatku! 8)
Wysłany: 2006-11-20 17:47
Nie znajdziesz diabelka dla mnie?:cry:
*wskakuje na poduszeczke kolo glowki th, ociera sie puszczkiem i robi sliczne "mrrr"* :oops:
"- Ech, bo te wasze demony są jak koty. - Niezależne, piękne, drapieżne...? - Pieprzą wszystko, co nie zdąży uciec i udają, że nic i nikt ich nie obchodzi, a tak naprawdę, to puchate pieszczochy."
Wysłany: 2006-11-20 17:51
Przekonałam się, że nawet starzy znajomi jednak o mnie pamiętają. :D
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Wysłany: 2006-11-20 17:54
[quote:9d1eb1b4dd="Sena"]Nie znajdziesz diabelka dla mnie?:cry:
[/quote:9d1eb1b4dd]
Tego nie napisałem... :) To, ze dziś sie nie udało nie oznacza, że mozna się poddac.
Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D
Wysłany: 2006-11-20 18:16
dzisiaj gdzieś po północy.... otrzymalam wiadomość... Ktos ze mna porozmawiał i heheee pocieszył mnie cycem heheheeeee :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :wink:
Wysłany: 2006-11-20 18:44
Noonka chce mnie mieć za siostrę! <odśpiewuje>
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Wysłany: 2006-11-20 19:08
[quote:107db1a6ec="Morgana"]Noonka chce mnie mieć za siostrę! <odśpiewuje>[/quote:107db1a6ec]
Ty to masz dobrze :D
Lada moment bedziesz nalezec do mafii Noonki 8)
Wysłany: 2006-11-20 19:18
taki zaszczyt mnie jeszcze nie kopnął, ale brzmi fajnie... :twisted:
Wysłany: 2006-11-20 19:26
Lada moment Cie ten zaszczyt kopnie 8)
Przygotuj sie... :twisted:
Wysłany: 2006-11-20 19:38
Cały czas się gothuję. :twisted: Ale nie zasłużyłam jeszcze na zbyt wiele... To się oczywiście jeszcze da nadrobić.
Wysłany: 2006-11-20 19:45
[quote:da0915ccf7="SzmaragdowaNoc"]Narazie ucierpiała tylko Marfef :D (no i mój pies, który został wykąpany przez mego eR :)))))))[/quote:da0915ccf7]
No, to mnie - widze - w doborowe towarzycho zwierzat domowych wkomponowano;P ;D
Ale nie mam za zle i oprotestowuje powyzsze stwierdzenie - nie ucierpialam;P :wink:
"Z twarzy podobna zupełnie do nikogo".
Wysłany: 2006-11-20 19:54
mój pokój powrócił do znośnej temperatury po tym, jak przez 4 dni miałam wyłączony piec (podziękowania dla wspólokatorki. "Po co miał sie grzać, skoro mnie nie był?" Hmmm, może po to, bym mogła wrócić i nie zamarznąć? A teraz chora jestem...) i teraz w jednym dwetrze mogę wytrzymać. :D
Wysłany: 2006-11-20 22:15
Alez Morgano Ty nas dzisiaj doprawdy wrecz zagothowalas :twisted:
Wlasnie sie dowiedzialm ze swoje imieniny spedzam w Szczecinie na koncercie Hey 8)
Wysłany: 2006-11-20 22:35
O! Jak miło. ^.^ Koncerty Hey bardzo miło wspominam...
Mi osobiście coś miłego... przyjazd matki? Buahahahahahahaha! Ostatnia rzecz, która mogłaby mnie ucieszyć.
Wysłany: 2006-11-20 22:50
Dodam ze koncert spedzam z ekhem przyjacielem 8) Nocka tez w Szczecinie :twisted: I jak tu nie wyjsc z dola w ciagu 5 min ?:P
Morgano musi byc dobrze! :*
Wysłany: 2006-11-20 23:31
Oczywiście, że musi! Nie jest, ale będzie... <owtarza to sobie> A taka wiadomość, jak Twoja, to cudowna sprawa!
Wysłany: 2006-11-21 00:44
Już nic miłego mi nie przychodzi do głowy.
Wysłany: 2006-11-21 05:40
Cos milego przydarzy mi sie za jakas 1 h :D Gdy zuuuupelnie przypadkowo spoznie sie na 1 lekcje biologii na ktorej jest sprawdzian ... 8)