Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Co miłego wam sie dziś przydarzyło?. Strona: 11

Wysłany: 2006-11-12 18:19

Druga osoba chce mnie gdzieś wyciągnąć, więc jednek czasem ktoś sobie o mnie przypomina...

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Wysłany: 2006-11-12 19:29

Podjęłam decyzję - zjem sobie pasztecik sojowy i się pouczę. :) To nie osstatnia szansa gdzieś wyjść, a nie chce mieć zaległości.

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Wysłany: 2006-11-12 21:51

[color=blue:77092f8341]yyy... co tu taki temat o jedzeniu się utwórzył? Cooo? Hę? Kę? Hmm... JA WIEM!!!!!!
ZARAZ BĘDZIECIE ŚPIEWALI "Zjedź kota, kot jest zdrowy i pożywny"
"coraz większa ma ochota na kota"
"zabiłem kota za pomocą wielkiego młotaaa"

:cry: :cry: :cry: :roll: ja to wiem! Spisek!!!! buuu.... <ucieka>
hmm..
<wystawia łepek zza rogu>
No ja to mogę ewentualnie popatrzeć na jedzenie. Nie jem. Kothy dzisiaj nie jedzą :P ha![/color:77092f8341]

Wysłany: 2006-11-12 21:56

no bo jedzenie jedyną przyjemnością w życiu!!!!!!!! :) :D

Wysłany: 2006-11-12 22:07

Miałam taki dzwonek na telefonie: "ZŁOOOO! SZATAAAAN! Buahahahahahahaha! Zjedz kota, kot jest zdrowy i pożywny, biahahahahahahahahaha!"

Wysłany: 2006-11-12 22:26

hmm Kim , swoja Kotke nazwalam KOTHA wlasnie... bylo to albo Kathulhu :P...

Wysłany: 2006-11-12 22:54

Dowiedziałam się, że nie mam jutro lekcji, pracę musze oddać dopiero w środe i idę do kina.

Wysłany: 2006-11-13 00:46

lili (Bicz)
lili
kristiansand

nowy dzień rozpoczęłam od zakupów internetowych :D :D :D

między fiordami a fieldami

Wysłany: 2006-11-13 11:53

Wyspałam się! Narezcie!!!

Wysłany: 2006-11-13 13:32

zniknely pokemony :D!!!!

Wysłany: 2006-11-13 15:04

U mnie są nadal...

Wysłany: 2006-11-13 15:29

[color=blue:1b79299f1f]NOONE - :*:*:*:* <nadal się łasi, tuli, tuli, tuli, atak przytulacza, pogotowie antydołowe, liże w uszko, mizia noskiem po policzku, całuje i œciska>

Shwei - hmm... jedzenie... nie... no nie wiem. jest miłe ale trzeba to zmienić :P khy khy

Morgana - <odosi łepek, odwraca się - foch za dzwonek> :wink:

Lathea - Hmmm miło ^_^

Lili - też by mi to poprawiło humor ^^ trzeba zrobić zakupy! ha! ^^

A pokemony jak były tak są![/color:1b79299f1f]

Wysłany: 2006-11-13 16:38

Nie dostałam żadnej jedynki w szkole :>
Przeszłam parę razy obok osoby która mi sie podoba, nawet odważyłam sie u uśmiechnelam :D

Prymitywne, ale jak cieszy! :twisted:

Wysłany: 2006-11-13 16:48

[quote:d14b97dd9e="Endra"]Nie dostałam żadnej jedynki w szkole :>
Przeszłam parę razy obok osoby która mi sie podoba, nawet odważyłam sie u uśmiechnelam :D

Prymitywne, ale jak cieszy! :twisted:[/quote:d14b97dd9e]

Powiedziałabym nie prymitywne, a proste - co nie oznacza, że nie ważne. Czasem piękno tkwi właśnie w prostocie. Powodzenia! A takie uśmiechy, spojrzenia, moga bardzo zapaść w pamięć, wytworzyć pewną więź... Wiem sama z doświadczenia. Tylko na tym opierała się moja relacja z jedną osobą, a kiedy, duuużo później zaczęliśmy rozmawiać, to jakbyśmy znali się bardzo dobrze i byli ze sobą blisko... Nie mówię, że to taka sama sytuacja, ale dowodzi, że mowa poza werbalna czasem bardzo się liczy, nawet, gdy brakuje odwagi.

Co miłogo? Matury!!! Nie moje! Dla mnie to będzie okres wolny! :D Tak samo jak dzisiaj - tylko kino było.

A pokemonów już nie ma! <jupi>

Wysłany: 2006-11-13 17:18

Zajmuję się czymś cały czas, jest przyjemnie i tyle nie myślę...

Wysłany: 2006-11-13 18:26

W moim bardzo często...

Wysłany: 2006-11-13 18:33

lili (Bicz)
lili
kristiansand

dostałam bez żadnej okazji kwiatki :D :D :D

między fiordami a fieldami

Wysłany: 2006-11-13 18:50

Ktoś do mnie napisał!!!!!!!!!!!!!!!!!!
<szczęśliwa>

Wysłany: 2006-11-13 21:57

przystojny facet w tramwaju :twisted:

wsiadł, zdjął kaptur, a ja oniemiałam...... w moim chorym możdżku zaczęły się tworzyć wizje, jak on podchodzi do mnie i zaprasza ......hmmm...... na kawę na przykład..... :) i tak sobie marzyłam i marzyłam, gapiąc się na niego z otwartymi usteczkami.....

i nagle.......

O CUDZIE!!!!!!!!!!!!!!!

on wstał ze swojego siedzenia, ruszył w moim kierunku, stanął bardzo, bardzo, bardzo bliziutko i zaszeptał coś do mojego uszka...... :) :) :)

<tu dla wyjaśnienia małe didaskalia - miałam na łbie dwa kaptury - od polarowej bluzy i od płaszcza, bo lało, a w tramwaju nie chciało mi się ich zdejmować>

jako że przez te dwa kaptury nic nie usłyszałam, zdjęłam je wystudiowanym ruchem... moje włosy rozsypały mi się na ramionach.... omdlewającym, słodkim głosikiem wyszeptałam:

- słucham???

a on pochylił się jeszcze bardziej, tak że jego usta znajdowały się prawie przy moim policzku i ryknął:

- BILETY DO KONTROLI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wysłany: 2006-11-13 22:11

O buahahahahahahahahahahaha!
Huehuehuehuehue!
Hihihihihihihihihih!
Huhuhuhuhuhuhhuhhohohohohohohhehehehe!
<taża się po podłodze ze śmiechu>
<dusi się ze śmiechu>
<wali pięścią w ziemię>
<łapie się za brzuch>
<turla się>
<róbuje złapać oddech>
<stara się opanować spazmy smechu i wystukać coś na klawiaturze>
Buahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!

...
Miła rozmowa mnie dziś spotkała, parę fajnych komplementów, uśmiechy, słowa...
...

Buaaahahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaa!

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło