Wysłany: 2006-11-13 23:07
w dupie mam kurwa w takiej sytuacji jego numer telefonu!!!!!!!! :twisted:
wiecie, co jest najlepsze? to, że ja od września jeżdżę na gapę, bo jakoś się nie złożyło :) , żebym doładowała sieciówkę.......
a dzisiaj, tknięta jakimś przeczuciem, GODZINĘ przed tym zdarzeniem, doładowałam ją!!!!!! głupi ma szczęście!!!!!!!!!
Wysłany: 2006-11-13 23:57
A jak to przysłowie, że głupi ma zawsze szczęście ma się do Ciebie?
Ale to akurat nie prawda.
Bo ja go nie mam.
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Wysłany: 2006-11-14 11:29
no bo jak głupek ryzykowałam od września, że złapią mnie i zapłacę karę... a godzinę przed kontrolą coś mnie tknęło i doładowałam sieciówkę!!!
Ty go nie masz? widocznie nie jesteś głupia! :) :) :)
Wysłany: 2006-11-14 15:53
A mi ktos dzisiaj zaniosl do dziekanatu skradzione dokumenty i nie musze na nowo wyrabiac:]
"- Ech, bo te wasze demony są jak koty. - Niezależne, piękne, drapieżne...? - Pieprzą wszystko, co nie zdąży uciec i udają, że nic i nikt ich nie obchodzi, a tak naprawdę, to puchate pieszczochy."
Wysłany: 2006-11-14 18:34
Szczęście, może szósty zmysł, nie wiem... Ale do tej części się nie przyczepię. Ale z tą druga nie mogę się zgodzić.
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Wysłany: 2006-11-15 00:11
Teoretycznie trochę tego będzie, ale nie cieszy mnie to tak, jak powinno, więc nawet mi się nie cjce nad tym rozwidzić...
Wysłany: 2006-11-15 00:14
[quote:5b596af374="noone81"]NIC MIŁEGO MI SIE NIE PRZYDARZYŁO :!:
A mogłoby wkońcu się przydarzyć [/quote:5b596af374]
no właśnie :?
między fiordami a fieldami
Wysłany: 2006-11-15 00:38
A ja przerwę to pasmo nędzy i rozpaczy.
Bo dziś dostałem, zaległy ale inaczej się niedało, najorginalniejszy prezencik urodzinowy jak do tej pory a mianowicie, bilecik na zacny koncercik w równie zacnym, jeśli nie bardziej, toważystwie. [b:067b6ac53e]d: [:[/b:067b6ac53e]
"Crudelius est quam mori semper timere mortem." ''Primus in orbe deos fecit timor!!!!'' "Si vis pacem, para bellum." "Bellum omnia contra omnes" "Que sera, sera''
Wysłany: 2006-11-15 00:45
Mrrr, brzmi super! A jaki to koncercik? :)
Wysłany: 2006-11-15 01:02
Co dziś miłego? Otóż dziś poznałem jednego z użytkowników (czyt: użytkowniczka) DP urzędującego we wrocku. Po pierwszym spotkaniu, stwierdzam niesamowita osobowosć a bardzo miłą osóbke. Generalnie wszystko na plus. Jutro kolejne spotkanie.
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Wysłany: 2006-11-15 02:16
Rozmowa z tym osobnikiem poniżej, która mi w pewin sposób pomogła się trochę oderwać od myśli, a trochę je rozwarzyć, a w rezultacie trochę sobie wszystko w główce poukładać...
Parę miłych postów na forum, między innymi od Pana Khamilla...
Wczoraj - moja klasa
Piękne marzenia...
Wysłany: 2006-11-15 10:00
wizyta o 7 rano w urzędzie - to niezbyt miłe, ale miłe było to, że potrwała dosłownie 2 minutki :) :D
Wysłany: 2006-11-15 13:10
[quote:cf3f4c4e76="Morgana"]Mrrr, brzmi super! A jaki to koncercik? :)[/quote:cf3f4c4e76]
Artrosis z przyległościami supportującymi. [b:cf3f4c4e76][:[/b:cf3f4c4e76]
"Crudelius est quam mori semper timere mortem." ''Primus in orbe deos fecit timor!!!!'' "Si vis pacem, para bellum." "Bellum omnia contra omnes" "Que sera, sera''
Wysłany: 2006-11-15 14:32
Kingu, zgadzam się, koncercik był bardzo miłym wydarzeniem wczorajszego dnia :)
hihi, polubiłam Artrosis :P
...I forgot to remember to forget... /johnny cash
Wysłany: 2006-11-15 17:10
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Artrosis!!! <jupi> <iszczy> <krzyczy> <skacze> <cieszy się i śmieje jak opętana>
Jejku jejku jejku... Ale fajnie! Taki świetny zespół, jeden z pierwszych, które tak na poważnie zaczęłam słuchać, obok Closterka i Myslovitza...
Łiiiiiiiiiiiiiiii!
Spokój, spokój! Morgana, psujesz atmosferę! To nie jest jakiś tam tani idol nastolatek, tylko poważna kapewla, należy się wczuć w tą muzykę, a nie zachowywać jak rozkapryszone dziecko...
Taaa, no taaak, ale... ALE ARTROSIS!
Nie przejmujcie się mną, czasem mi odwala. Ale fart, zobaczyć i usłyszeć ich na żywo...
NOooooooooooooooooo! SUUUUPER!
<jupi>
Wysłany: 2006-11-15 18:16
[quote:b2e5aa7650="Narea"]zabierz mnie! <wyciąga prosząco łapki>[/quote:b2e5aa7650]
Koncercik już się odbył zatem niema jak już, ale następnym razem czemóż by nie. [b:b2e5aa7650][:[/b:b2e5aa7650]
Wysłany: 2006-11-15 18:31
Spokój ducha i jasność umysłu. :)
A tak to parę miłych słów, koledzy z klasy, moje szczurki i odzyskanie kajdanek. :D
Wysłany: 2006-11-15 19:47
Artrosis 25 gra w Kaliszu - 'niedaleko' mojego domu rodzinnego, ale i tak Poznań mi bardziej odpowiada
Kajdanki? ];->
Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D
Wysłany: 2006-11-15 19:58
Dostałem w prezencie książke "Krew I Złoto" Anne Rice ^^
Wysłany: 2006-11-15 20:18
[quote:a3f0106cf4="th"]Kajdanki? ];->[/quote:a3f0106cf4]
Ano tak, fajna zabaweczka (chociaż te nie są takie znowu zabawkowe), tylko nie wyobrażać sobie za dużo! A z resztą... Możecie, tylko pradopodobnie wasze wyobrażenia przerosną rzeczywistość. Ale fajnie jest czasem sobie kogoś przykłuć, albo połączyć dwóch chłopaków, którzy nie koniecznie chcą wyglądać jak geje... Jest wesoło, a jak idę ulicą z branzoletkami przy boku, to zabawne są spojrzenia i reakcje ludzi.