Wysłany: 2006-11-19 01:29
Spróbuje ów diabełka znaleźć... :) Może być zywy?
Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D
Wysłany: 2006-11-19 04:14
th-> sama jestem podobno zywym (chociaz ostatnio sie ukrywam) wiec jak najbardziej tak Nie bede sama I bede go przytulac i drapac i... 8)
"- Ech, bo te wasze demony są jak koty. - Niezależne, piękne, drapieżne...? - Pieprzą wszystko, co nie zdąży uciec i udają, że nic i nikt ich nie obchodzi, a tak naprawdę, to puchate pieszczochy."
Wysłany: 2006-11-19 09:22
[color=blue:e26080f481]Ja też chcę diabełka! <kicia patrzy na Th wielkimi, błyszczącymi oczkami>
Hmm... mam diabełka drewnianego, powieszonego na framudze (jaki wyraz hahaha) drzwi do mojego pokoju. Pilnuje wejścia :wink:
Co to ja jeszcze... aha...
No co się dzisiaj a raczej wczoraj bo dzisiaj to a niee ważne.
Wczoraj była impreza... Sama nie wiem czy było fajnie. Spoko że wracałam taksówką z ojczymem bo on był na imprezie dość niedaleko lokalu w którym ja byłam. Miłe było że poznałam wiele przesympatycznych osób. Wytańczyłam się, leciało Colony 5, byli znajomi.... Postawiono mi drinka, więc jestem 10 zł do przodu... khy khy. Były też mniej miłe rzeczy... Jestem wkurwiona na pewnego faceta i smutna z powodu innego faceta. ehhhhh!!!!! No sami obliczcie czy więcej było pozytywnych czy negatywnych rzeczy...
W każdym razie martwią mnie cholernie te złe, <sad cat>[/color:e26080f481]
Wysłany: 2006-11-19 13:17
Bawilam sie w berka po 3 wracajac z imprezy:D
"- Ech, bo te wasze demony są jak koty. - Niezależne, piękne, drapieżne...? - Pieprzą wszystko, co nie zdąży uciec i udają, że nic i nikt ich nie obchodzi, a tak naprawdę, to puchate pieszczochy."
Wysłany: 2006-11-19 13:22
Mi się dziś dopiero chyba coś dobrego przydarzy...się okaże w praniu :wink:
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Wysłany: 2006-11-19 14:01
Spedzilam 15 h z moim przyjacielem ktory dopiero o 3 wyjezdzal z Pzń :D
Szkoda, ze to juz sie skonczylo
Wysłany: 2006-11-19 14:41
[quote:79e8cfa469="Kim"]Ja też chcę diabełka! <kicia patrzy na Th wielkimi, błyszczącymi oczkami>[/quote:79e8cfa469]
...przypomina mi się Shrek 2. ;>
Znałazłem idealne rozwiązanie. Sena jak sama twierdzi jest diabełkiem. Więc ją ładnie zapakuję dodam czarną wstążkę i wyślę do Szczecina. Przed tym znajde i dla Niej diabełka i w ten sposób wszyscy będa uszczesliwieni.
:)
//Coś miłego dziś? - W końcu się wyspałem :D
Wysłany: 2006-11-19 14:55
Od piątku wieczora jest pięknie i przenajbościej :D Po ostatnich tygodniac złej passy nadszedł czas świrowania :)
Narazie ucierpiała tylko Marfef :D (no i mój pies, który został wykąpany przez mego eR :)))))))
Wysłany: 2006-11-19 16:45
Ja nie chce do Szczecina :cry:
*podbiega, wczepia sie w th pazurkami i robi sliczne oczka*
Wysłany: 2006-11-19 17:36
No to pat.
Zresztą dziś żadnej poczcie nie mozna ufac do końca. Jeszcze ktos podczas transportu porwie Senę. Więc Kim jesli chcesz, możesz przyjechać i odebrac osobiście żywego diabełka (jeśli ją oczywiście przekonasz - a diabełki są strasznie uparte).
Ja zapoluje w tym tygodniu na jakiegos diabłeka.... tylko w jakies piekło trzeba sie władować. :)
//I to nie fair - ten numer z 'ślicznymi oczkami'.
Wysłany: 2006-11-19 18:13
*ociera sie o brzuszek th i zwija w klebek na nim Nagle patrzy na th dumnymi oczkami "i tak sie nie dam" 8) i zasypia*
Wysłany: 2006-11-19 19:52
[color=blue:27c4fb1a06]Sena do mnie nie chce
<koci foch>
Th - cóż za pomysłowoœć :P
Hmm... coœ miłego? a jest!!!!!!!... *ku zaskoczeniu wszystkich*... Rozmowa z Xenomorph'em ^^
:wink:
S¹ powody do mrruczenia ^^ hehehehehe [/color:27c4fb1a06]
Wysłany: 2006-11-19 20:15
[quote:bfc60694ec="Sena"]*ociera sie o brzuszek th i zwija w klebek na nim Nagle patrzy na th dumnymi oczkami "i tak sie nie dam" 8) i zasypia*[/quote:bfc60694ec]
...to ja jeszczę podrapię za uszkiem. Może nawet pomruczysz ;>
Wysłany: 2006-11-19 21:34
Znalazłem miejsce gdzie można nabyć Dwójniak i posmaku Malinowym :twisted:
"Crudelius est quam mori semper timere mortem." ''Primus in orbe deos fecit timor!!!!'' "Si vis pacem, para bellum." "Bellum omnia contra omnes" "Que sera, sera''
Wysłany: 2006-11-19 23:37
bardzo miły dzień :D
- żadnej pracy, bądź nauki
- wyjazd na moją ukochaną wieś
- spacer po pachnącym lesie
- śliczna pogoda
- amatorskie zbieranie grzybów
- o dziwo znalezienie wielu grzybów (pełna reklamówka)
- o dziwo grzyby okazały się jadalne co do jednego
- niezdrowy, tuczący, ale pyszny obiadek w wiejskiej knajpce, popity dwoma piwkami z sokiem malinowym
- wieczór w operze
- 650 ml butelka piwka na lepszy sen ............
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Wysłany: 2006-11-19 23:50
SCHWEIGENDE-> apetytu mi narobilas Tez tak chce 8)
th->*patrzy podejzliwie i marszczy pyszczek po czym laskawie zgadza sie na drapanie*
Kim->*ociera sie pyszkiem o pyszczek Kim* Bo Senik miec chorobe lokomocyjna a th chcial jeszcze Senika zamknac w kartonie i takich rzeczy to sie nie robi nawet kotu 8) Puscilabys mnie tak sama przez pol Polski? :cry: *lasi sie dalej liczac ze Kim wybaczy*
Wysłany: 2006-11-20 00:42
impreza do rana, taneczny tran, dobrzy znajomi...
czas (i niestety rozstanie, aleto już nie na ten temay) z miłą osóbką)
rozmowa z przyjacielem i wypszytulanie się z nim (czego od tak dawna brakowało)
i to chyba niestety tyle (ale jednak bardzo dużo)
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Wysłany: 2006-11-20 11:45
zobaczylam Senę na DP :) ( mamy zalegle piwo/herbatke nadal!!!!!)
Wysłany: 2006-11-20 14:19 Zmieniony: 2006-11-20 14:27
udało mi sie trochę zdystanowac do najświeższych wspomnień...
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Wysłany: 2006-11-20 14:26
Lathea-> alez ja tu przez caly czas bylam i wiem ze mamy zalegle:D
Czwartek?