Wysłany: 2007-02-05 12:52
cudowna :D
1 filiżanka zielonej herbaty
1 filiżanka nektaru ananasowego
kostki lodu
polecam ananasowym lasuchom :)
qrcze ja tez bym chciala miec juz konie sesjii... a ja ledwo na poczatku...
si vis amari, ama
Wysłany: 2007-02-05 16:54
ciekawostka:D Chociaz raczej bedac przy zdrowych zmyslach nie wypilabym czegos takiego z wlasnej woli:)
Wysłany: 2007-02-05 18:42
Heh, jak już mam się truć to wolę colę. Fuj. Papierosów nie trawię palonych, a co dopiero parzonych :P
Fuck you dude!
Wysłany: 2007-02-05 19:09
nie pilam nigdy herbaty z papierosa...i nawet nie sprobuje.... :? :? na sama mysl robi mi sie niedobrze :? :?
memento mori
Wysłany: 2007-02-05 21:10
świństwo na maksa to musi być... :D mnie też przywodzi to na myśl tylko pety gaszone we wodzie, blee...
rozmawiajmy o normalnych herbatkach, bo się nieapetycznie robi
pierwsze: 2Tm 2,3 a drugie to: "W górach jest wszystko co kocham..."
Wysłany: 2007-02-05 22:43
dajcie juz sbokuj z tymi parzonymi fajkami bo zaraz zwymiotuje...
pije wlasnie miete....od dzis zaczynam pic ja regularnie :D :wink: :wink:
memento mori
Wysłany: 2007-02-05 23:27
a ja to chyba dziwny jestem, bo wcale herbaty nie pijam :) za to rumianek z cytryną to z cysterny na raz bym ściągnął :twisted:
"Nie daj się! Siłę masz by wstać!"
Wysłany: 2007-02-05 23:31
nie lubie herbaty z cytryna... :? :? ale sama owszem bardzo chetnie :P :D
memento mori
Wysłany: 2007-02-25 01:29
najważniejsze żeby była mocna!!! cukier, cytryna.. do smaku..
Wysłany: 2007-02-25 11:01
a ja posiadam w domu małą prywatną herbaciarnię
herbatki wszelakie wypijam całymi litrami. zarówno czarne [najczęściej aromatyzowane], jak i zielone, czerwone, białe, owocowe, rooibosy i co mi się tam jeszcze w łapki nawinie...
co dodatków do herbaty...
cytryny nie uznaję, chyba że do zwyczajnej ekspresówki [którą pijam tylko w ostateczności ].
cukier tylko do czarnej, ewentualnie rooibos i jeśli ktoś lubi, do owocowej. cukier w pozostałych to profanacja!
a mleko do aromatyzowanych rooibosów [np. o smaku migdałów w miodzie z dodatkiem cynamonu i wanilii... mrau! ^^] i czarnych [kokosowe, czekoladowe, irish cream...]
life * is a state * of mind
Wysłany: 2007-02-25 11:25
A ja wczoraj byłam w cudownej herbaciarni ^^ leżysz na poduszkach pykasz fajeczke wodną i zagrzasz to ciasteczkiem z tofii popijając herbate dzika wiśnia. Mnia mnia uwielbiam takie klimaty ;]
Szalona, wariatka, marzycielka, romantyczka, ciepła, chodź i pyskata. Jestem wielkim kontrastem ^^
Wysłany: 2007-02-25 11:41
a gdzie to przecudne miejsce...?
Wysłany: 2007-02-25 15:30
Takie przecudne miejsce jest w Gliwicach :)
Szalona, wariatka, marzycielka, romantyczka, ciepła, chodź i pyskata. Jestem wielkim kontrastem ^^
Wysłany: 2007-02-25 20:10
a gdzie dokładnie się w owych gliwicach mieści i jak się zwie?
bo skoro w okolicy znajduje się taki lokal, to koniecznie muszę go kiedyś odwiedzić
Wysłany: 2007-02-26 18:47
A ja właśnie w łikend dowiedziałam się jak bardzo jestem od herbaty uzależniona. Normalnie pijam prawie wyłącznie herbatę w ogromnych ilościach a teraz nie mogłam pić przez 2 dni i palić fajek - i okazało się, że brak papierosów nie przeszkadza mi zupełnie,natomiast po paru godzinach dostawałam szału nie mogąc wypić herbaty... Ach te nałogi...
Wysłany: 2007-02-26 19:42
Nazywa się ona Czajnik i bardzo blisko dworca :) wpisz w google Gliwice Czajnik i powinno coś wyskoczyć :)
Wysłany: 2007-02-27 11:28
hm...
Herbaciarnia Czajnik na Fredry 4 będę za 2 tyg w Gliwach ^^ postaram się wpaść tam...
btw....ostatnio zakochałam się w rooibosach...
słyszysz szelest liści jest połyskiem ciszy tym się cisza mieni błyszczy
Wysłany: 2007-02-27 18:57
Tylko jakbyś chciała tą "loże" z fajką wodną radziłabym zarezerwować
Wysłany: 2007-02-27 19:18
no tak telefon do czajnika też jest ^^
ale raczej nie tym razem z mamą może wpadnę... chyba że Lady [pojedzie ze mną ^^
słyszysz szelest liści jest połyskiem ciszy tym się cisza mieni błyszczy
Wysłany: 2007-04-29 17:10
Jakaś mocno energetyzująca? Poszukuje, ktokolwiek? Hm? Bo się już od energy drinków uzależniłam i jest tragedia:D A kawy pić nie zacznę;/