Wysłany: 2009-07-06 14:20
No myślę, że tak ale póki co post bo inaczej się przekręce, hehe :wink:
"God made me a cannibal to fix problems like you."
BroWro Wysłany: 2009-07-06 14:22
Odpocznij :) Smierc tez czasem musi odpoczac :) Ilez mozna zapierdalac :P
If i can`t be my own i feel better dead.
Wysłany: 2009-07-06 14:35
Jakbyś tyle czasu spędził na żniwach to też byś potem pierdział mąką :lol:
BroWro Wysłany: 2009-07-06 14:38
True true :) Skull & Bones :P
Wysłany: 2009-07-06 14:44
69 kilograms bones without meat :lol:
BroWro Wysłany: 2009-07-06 14:46
Kondyche to Ty masz od zapierdalania :P
Wysłany: 2009-07-06 14:53
Oj byś się zdziwił :lol: A poza tym człowiek lubi trochę czasem poleniuchować :twisted:
BroWro Wysłany: 2009-07-06 14:56
Musi poleniuchowac :)
Wysłany: 2009-07-06 15:38
Taaa tymbardziej ze Miechu sie wczoraj niezle zaprawil hyhyh ale ja tam nie narzekam-wesolo bylo..i tylko czekam na zdjeciaz jogurt party trzaskane przez Kube i ogolnie foty ze Strefy
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
BroWro Wysłany: 2009-07-06 15:41
Bede pozniej. Spadam posmigac na bicyklu :)
Wysłany: 2009-07-06 19:11
[quote:01e5308002="bastet666"]Taaa tymbardziej ze Miechu sie wczoraj niezle zaprawil hyhyh ale ja tam nie narzekam-wesolo bylo..i tylko czekam na zdjeciaz jogurt party trzaskane przez Kube i ogolnie foty ze Strefy[/quote:01e5308002]
Ja poproszse te foty
Life is complex: it has both real and imaginary components
Wysłany: 2009-07-06 19:18
NOm jakbys zostal do konca z nami to Twoje portfolio zostaloby wzbogacone o zdj.z naklejka Żubra na czole i inne podobne
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
Wysłany: 2009-07-06 19:18
Ano mała kuchnia w chatce Astarota w niedzielę rano przeżywała swój wielki dzień, haha :lol: :twisted:
NICZYJE JOGURTY TAK NIE POTRAFIĄ :P :twisted:
Wysłany: 2009-07-07 06:58
Jako ze zbliza sie 10ty trzeba ustalic plan dzialania a tak konkretnie miejsce i godzine spotkania
FAjnie byloby wbic sie gdzies do klubu gdzie nie tylko mozna bedzie posiedziec ale i potnaczyc...zasiegnelam info i tak :
Liverpool-Rockoteka
Zmierzch -rowniez rokcoteka
ALive koncert : SAKRA & MIKI MOUSOLEUM (SKA / REGGAE!) (20:00 -12 zł )
MAdness-ma byc jakies latino/swing party a to raczej srednio mi odpowiada(zreszta jak caly Madness)
To takie kanjpy z grubsza..zawsze mozna skoczyc do Whisky lub Wagonu w ktorym nie dalam rady zorientowas sie co bedzie-tudziez Exodusa
Mysle ze najlepszym wyjsciem bedzie jednak liverpool choc nie przecze pobawilabym sie przy jakims dobrym elektro jak ostatnio w Wagonie
A propo kto idzie na In Dust of Rally 18 lipca d Wagonu??
Wysłany: 2009-07-07 09:41
No ja mam zamiar wybrać się na In Dust Of ale do 18'tego jeszcze daleko a różnie bywa :roll: Ale koniecznie bym się wybrał bo na ostatnim byłem przeziębiony i ani zapalić ani wypić nie mogłem :evil:
Wysłany: 2009-07-07 12:01
[quote:a2cc248a69="Paskievicz"]chłopak taki po żniwach zmęczony, że zlew mu trzeba myć hehe, sam siły nie ma :wink:[/quote:a2cc248a69]
Teraz mam nowy ładny i dbam o niego nawet jak jestem po żniwach, hehe :wink:
Wysłany: 2009-07-07 12:59
[quote:9d0fabe05d="Paskievicz"]a widzisz, patrz jak pozytywnie wpłynąłem na Twoje życie xD[/quote:9d0fabe05d]
A pomyśl sobie co jeszcze mogłoby się zmienić jak jeszcze będę miał pralke :lol:
Wysłany: 2009-07-07 13:32
Heheh jaki offtop tak wogole a co do nastepno tygodniowej imprezy to sie jeszce Miechy zgadamy :D
Wysłany: 2009-07-08 10:58
Powiem Ci, że spróbowałem tą Sangrie i się załamałem. Tego się pić nie da 8O Niby słodkie ale jakieś takie bez wyrazu z dziwnym posmakiem na końcu. Całe szczęście mam jeszcze te "Dwa Złote" to jeszcze miałbym czym Ciebie ugościć, heh :)
Wysłany: 2009-07-08 11:37
Miechu nie pierdol...ja ta Sangrie lykne hyhyh,Ty lepiej tylko termin podaj :0