Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Cele w życiu. Strona: 5

Wysłany: 2009-12-15 18:29

[quote:c0b40d9fe7="thistle89"][quote:c0b40d9fe7="Wampgirl"]To wobec tego może zamienię się w ziemię i przysłużę narodowi? :P[/quote:c0b40d9fe7]

Ty z taką propozycją publicznie jeszcze?! 8O[/quote:c0b40d9fe7]

przepraszam Drogie Panie, ale o co chodzi? :)

Wierzę w Boga, Ojca Wszechmogącego ...

Wysłany: 2009-12-15 20:07

[quote:d89b7bcfce="Benjamin_Breeg"][quote:d89b7bcfce="thistle89"][quote:d89b7bcfce="Wampgirl"]To wobec tego może zamienię się w ziemię i przysłużę narodowi? :P[/quote:d89b7bcfce]

Ty z taką propozycją publicznie jeszcze?! 8O[/quote:d89b7bcfce]

przepraszam Drogie Panie, ale o co chodzi? :)[/quote:d89b7bcfce]

O Twoje "zasadzanie drzewem" i propozycje Wampgirl, że będzie "ziemią".

Czy mi się zdaje, czy ktoś nie zczaił o co chodzi? 8)
Bo wiadomo o jakie "zasadzenie drzewa" chodzi, by Benjamin_Breeg miał syna? 8)

Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.

Wysłany: 2009-12-15 20:34

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl
Kraina Dreszczowców :Kraków

Thistle, to było raczej pytanie retoryczne. Nie planują posiadania dzieci, a już na pewno nie w przeciąg najbliższych...10 lat.
A propos celów - nie tych życiowych, ale tych malutkich, codziennych, to mam zamiar wziąć się do nauki, napisać wielkie kolokwium i zaliczyć wreszcie nieobecność zanim pani znów mnie wyrzuci za drzwi .

"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi

Wysłany: 2009-12-15 20:44

myślę, że jasno sprecyzowanymi CELAMI Wampgirl zakończymy historię o drzewie i żyznej glebie...

Bo jeszcze za te Offtopy nam teatrzyk zamkną

Wierzę w Boga, Ojca Wszechmogącego ...

Wysłany: 2009-12-15 20:52

[quote:a9785614a5="Benjamin_Breeg"]
Bo jeszcze za te Offtopy nam teatrzyk zamkną [/quote:a9785614a5]

Co Ty gadasz 8) Nie zamkną - ostrzegą i już - a jeszcze nic nie było to luz :wink:

Wampgirl - ja Ci życzę powodzenia :)
Zresztą jak Wam wszystkim :)

Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.

Wysłany: 2009-12-15 21:27

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl

Oj będzie mi teraz potrzebne...

"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi

Wysłany: 2009-12-16 20:07

tylko pamietajcie, zeby nie dziękować :D Ale wzajemnie thistle, wzajemnie :)

Wysłany: 2009-12-16 20:13

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl

Niedziękowanie to tylko nieistotny szczegół. Jak będzie się miało spieprzyć, to i tak się spieprzy choćbyśmy stali wszyscy na głowie.

Wysłany: 2009-12-16 20:36

fatalizm przez Ciebie przemawia...

Wysłany: 2009-12-16 20:38

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl

A i owszem nawarstwiło mi się parę rzeczy i to w przeciągu paru zaledwie dni. Może to dlatego. Ale sporo fatalizmu w sobie mam tak, czy inaczej.

Wysłany: 2009-12-16 20:47

Heh skąd ja to znam... Mi się też sporo nawarstwiło , istna masakra. Witam w klubie fatalistów

Wysłany: 2009-12-17 17:59

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl

Nad jednymi musi ciążyć pech, albo musi im się nie układać, żeby inni mieli dobrze. Jakby nie patrzeć, cierpimy za miliony :D

Wysłany: 2009-12-17 18:17

Zawsze może być gorzej :lol: xD

[img:3a12a5e1be]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:3a12a5e1be]

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Wysłany: 2009-12-19 19:21

black_gothic (Bicz)
black_gothic
Lublin w pobliżu

Coś w tym musi być .Niektórym tak jakoś wszystko się samo układa.Radzę wam dobrze jak na starą Wiedzmę przystało, W Wigilię przewietrzyć dom, wymieść miotłą wszystkie nieszczęścia i pechy kryjące się po kątach, dymem z kadzidełka wypędziś złośliwe chochliki, sypnąć solą przez lewe ramię i będzie po wszystkim. Jak ręką odjął.

Bo ja z przeklętych jestem tego świata, Ja bywam dumny i hardy

Wysłany: 2009-12-19 20:06

Hehe, pecha i tak nie wypędzisz (no chyba, że został spowodowany przez jakąś paskudną larwę astralną :roll: :P ).
Ja mam własny sposób - olać ten przerąbany żywot i spokojnie doczekać wiecznego odpoczynku :wink:

Wysłany: 2009-12-19 20:59

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl

Mnie zdarzyło się, że spełniło mi się życzenie wypowiedziane pod jemiołą. Ale po 2 latach tak się posypała, że ją wyrzuciłam. Nie wiem, czy nowa gałązka również będzie posłuszna. To oczywiście nie ma związku, ale przyjemnie wierzyć, że wypowiedziane życzenie ( oczy zapominamy) może się spełnić, a my o samych "czarach" przypominamy sobie, kiedy już się realizuje.

Wysłany: 2010-01-03 18:22

FAFAL (Anciliae)
FAFAL
Piekary Śląskie

Krystyno z Nazaretu jo już mioł tyla tych celów w swoim życiu że szok. Wiekszość z nich runęła. Teraz mam może z dwa precyzyjne cele reszta mnie guzik interesuje. Rock n roll i do przodu.

Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL

Wysłany: 2010-01-03 18:40

Eh ...po co się starać skoro to i tak wszystko trafi szlak. Bez sensu. ;] ale..

Moim celem w życiu jest założenie rodziny. :)
najważniejsza jest miłość , przyjaciele.. Ogólnie ludzie..
W chwili śmierci nie chciałabym żałować niczego w swoim życiu i na pewno nie chciałabym być samotna. Moim celem jest zrealizowanie wszystkich marzeń. Najważniejszym z nich jest kariera muzyczna. Chyba tyle...

"The more people I meet, The more i like my dog.. "

Wysłany: 2010-01-03 18:51

FAFAL (Anciliae)
FAFAL
Piekary Śląskie

Tez to tak kiedyś myślałem, ale mnie to przerosło. Od pewnego czasu zaczynam wszystko od nowa i co sie z tego wykluje to sie okaże.

Wysłany: 2010-01-03 22:54

FAFAL (Anciliae)
FAFAL
Piekary Śląskie

Sram na gorzkie żale. Ale elegansko było napisać coś co siedzi na wątrobie nie?

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło