Pulchne ciałka Wysłany: 2008-05-05 17:24
Właściwie temat dotyczy jednego: "Tego tłuszczyku na brzuchu" ja nie mówię o kimś to ma wymysły takie pomimo iż jest szczupły. Tylko właśnie takie osoby jak ja. No przyznacie. Do szczupłych to ja nie należę. Jednak jak jest z wami? Czy preferujecie "Kochanego ciałka nigdy za wiele" czy może wam przeszkadza czasami?
"I'm not crazy. My reality is just different than yours" Alice in Wonderland "Amor ex oculis oriens in pectus cadit" Szkarłatny Kwiat
Wysłany: 2008-05-05 20:06
Ja mój tłuszczyk zaczęłam przeradzac w mięśnie i chodze na aerobic i trochu cwicze w domku i co najdziwniejsze w końcu mi to wychodzi
Ja mam 20 lat, ty masz 20 lat ... i tak wszyscy umrzemy
Wysłany: 2008-05-06 07:26
u innych ni to parzy ni to ziebi , kazdy ma taki jaki sobie wyhoduje :)
u siebie nie lubie wiec nie dopuszczam do ze tak powiem przyrostu w tym miejscu :D
Nigdy nie kłóć sie z idiotą, ponieważ najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a później wygra doświadczeniem
Wysłany: 2008-05-06 07:49
[quote:bd39e5b1c7="Paskievicz"]ja walczę z zimowym bębnem już od paru miechów i efekty są hehe 8) grunt to determinacja hehe[/quote:bd39e5b1c7]
i co smigasz na brzuszek ?
moze zmienimy temat na "zrob drabinke na lato"
Nigdy nie kłóć sie z idiotą, ponieważ najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a później wygra doświadczeniem
Wysłany: 2008-05-06 08:13
[quote:41a3bff9d0="Allanon23"]
Nigchtangel ----> to takie sztuki gotyckie w Gliwicach chodzą po ulicy Zwycięstwa? :D No no no.[/quote:41a3bff9d0]
A no chodzi jedna jak na razie bo reszty nie widziałam
Ale wiecie jak to jest. To nie tylko brzuszek ale i cała resztaxD Ale fakt faktem, dobry gorset chciałoby się założyć...
"I'm not crazy. My reality is just different than yours" Alice in Wonderland "Amor ex oculis oriens in pectus cadit" Szkarłatny Kwiat
Wysłany: 2008-05-06 12:10
o ile tłuszczyk w bioderkach może być milusi, tak w obrębie twarzy już nieszczególnie. i co tu zrobić Drogie Panie?
Carpe jugulum
Wysłany: 2008-05-06 12:50
[quote:3b06cf1a1a="Lady_Margolotta"]o ile tłuszczyk w bioderkach może być milusi, tak w obrębie twarzy już nieszczególnie. i co tu zrobić Drogie Panie?[/quote:3b06cf1a1a]
zapuścić włosy żeby zasłaniały część twarzy [właśnie to usilnie robię, jeszcze 3 lata i będą długie, hehe] no i jak komuś się nie podoba, to że tak powiem, wpizdu :P na szczęście nie wszyscy faceci szukają ideałów ;]
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Wysłany: 2008-05-06 16:39
zapuścić włosy żeby zasłaniały część twarzy
minawi to nie działa:P
Carpe jugulum
Wysłany: 2008-05-06 18:19
[quote:f65522ce7f="minawi"] ...na szczęście nie wszyscy faceci szukają ideałów ;][/quote:f65522ce7f]
Nie musiałem szukać, mój ideał sam się "magicznie" znalazł :P
Sam zbieram się od stycznia na siłownię, chyba najwyższy czas się zapisać, ale zawsze jakoś i czasu i chęci brak :/ A wszystkie problemy przez pifko Mam tendencje do pochrapywania gdy ważę więcej niż 85kg i to jedyny powód dla którego uważam, że jednak czasami mojego kochanego ciałka bywa za wiele.
almost honest;>
Wysłany: 2008-05-06 19:55
dokładnie, ideały się same magicznie znajdują i do tego akceptują ten tłuszczyk:D
Carpe jugulum
Wysłany: 2008-05-07 14:15
[quote:3c947d4b0a="szmech"]Sam zbieram się od stycznia na siłownię, chyba najwyższy czas się zapisać, ale zawsze jakoś i czasu i chęci brak :/ [/quote:3c947d4b0a]
a myślisz że ja nie? Ale ciągle coś mi jest. Tu astma tutaj ręka tu wrzody. No szlag może trafić. Od dziś jestem dzieckiem chemii x\
Wysłany: 2008-05-07 14:38
pojdziesz na silownie to Ci wszystko przejdzie :) ... ruch to zdrowie
Wysłany: 2008-05-07 14:54
[quote:89f88114be="cold_sea"]pojdziesz na silownie to Ci wszystko przejdzie :) ... ruch to zdrowie [/quote:89f88114be]
Popieram. Ja dwa razy w tygodniu chodzę. Najlepszy sposób by trochę wstrząsnąć krążeniem w ciele i żeby sie lepiej i żywiej poczuć. Zmęczenie swoją drogą ale psychicznie bardzo ożywia. Przynajmniej mnie, nie wiem jak innych. Ale najwyraźniej z Coldem czujemy to samo po godzince spędzonej na siłce :)
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Wysłany: 2008-05-07 15:41
[quote:821647fb0f="nimdraug"]Ja tam znam lepsiejsze sposoby na spalanie ;P
Ale do tego to już drrrugie pół potrzebne :twisted: [/quote:821647fb0f]
A w rzeczy samej Najdroższa, to jest również bardzo dobry - wręcz rozkoszny - sposób na zrzucenie zbędnych kalorii w bardzo krótkim czasie :wink: :twisted:
Wysłany: 2008-05-07 16:00
[quote:cc2f75197c="nimdraug"]Z Kości na łości? :wink: :twisted:[/quote:cc2f75197c]
A potem z łości na szpik i tak długo póki nie nastanie świt :twisted:
Wysłany: 2008-05-07 17:15
[quote:77c9f312ac="cold_sea"]pojdziesz na silownie to Ci wszystko przejdzie :) ... ruch to zdrowie [/quote:77c9f312ac]
Jakoś mi nie przechodzi :roll: W dodatku po siłowni wcale się nie chudnie :/ Masa mięśni zwieksza się i waży sie wiecej, masakra... W taki upał jak dzis to myslalam ze splyne na tej silowni. I co z tego? Nic to chyba nie daje eh... a zreszta, moze tylko psychicznie nastawienie jest lepsze potem...
na szczescie moj magiczny ideał nie chce słuchac mojego gderania o tym, hehe 8)
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Wysłany: 2008-05-07 17:43
[quote:fc395c9b2a="minawi"][quote:fc395c9b2a="cold_sea"]pojdziesz na silownie to Ci wszystko przejdzie :) ... ruch to zdrowie [/quote:fc395c9b2a]
Jakoś mi nie przechodzi :roll: W dodatku po siłowni wcale się nie chudnie :/ Masa mięśni zwieksza się i waży sie wiecej, masakra... W taki upał jak dzis to myslalam ze splyne na tej silowni. I co z tego? Nic to chyba nie daje eh... a zreszta, moze tylko psychicznie nastawienie jest lepsze potem...
na szczescie moj magiczny ideał nie chce słuchac mojego gderania o tym, hehe 8)[/quote:fc395c9b2a]
to zrob tak ... najpierw silownia i od razu po cwiczeniach wskocz na rower treningowy na 20-25 minut , wtedy organizm juz niema co spalac i bierze sie za tluszczyk :) ... a z samego rana mozna stosowac bieganie przed sniadaniem , i tez nie za dlugo , bo nie chodzi o to zeby dostac palpitacji :) .
Wysłany: 2008-05-07 17:53
A po co się na siłowni męczyć?
Jest takie stare przysłowie: "chcesz schudnąć? nie żryj tyle" :twisted: :twisted:
EDIT
Ja tu się od wielu lat głowie jakby tu przytyć a Wy na odwrót. Świat jest pokręcony :twisted:
forever alone immortal
Wysłany: 2008-05-07 18:28
[quote:de1a7febfd="minawi"][quote:de1a7febfd="cold_sea"]pojdziesz na silownie to Ci wszystko przejdzie :) ... ruch to zdrowie [/quote:de1a7febfd]
na szczescie moj magiczny ideał nie chce słuchac mojego gderania o tym, hehe 8)[/quote:de1a7febfd]
Minawka, siłownia jest do kitu, jak chcesz, mogę Ci polecić coś lepszego na spalanie tłuszczyku.
Wysłany: 2008-05-07 19:08
[quote:52a36570f6="SCHWEIGENDE"][quote:52a36570f6="minawi"][quote:52a36570f6="cold_sea"]pojdziesz na silownie to Ci wszystko przejdzie :) ... ruch to zdrowie [/quote:52a36570f6]
na szczescie moj magiczny ideał nie chce słuchac mojego gderania o tym, hehe 8)[/quote:52a36570f6]
Minawka, siłownia jest do kitu, jak chcesz, mogę Ci polecić coś lepszego na spalanie tłuszczyku.[/quote:52a36570f6]
jak tylko schudnac to same aeroby