Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

facet 'ciepłe kluchy'. Strona: 4

Wysłany: 2006-08-05 00:37

ja tam nie mam nic przeciwko, zeby niechcacy dyskusja zbaczala z tematu jesli w koncu wroci na temat, ktory rozpoczelam :D

Wysłany: 2006-08-07 01:36

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

To co z tym forum dla singli? 8)

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Wysłany: 2006-08-09 12:52

Lurz (Bicz)
Lurz
Cirith Ungol

ciepłe kluchy to ktoś, kto sie za kimś chowa - za żoną, mamusią, tatusiem..
to ktoś, kto panicznie reaguje na jakiekolwiek wyzwanie...
a co do facetów zdradzających... nie ma świętych ludzi, z nieskonczenie twardymi zasadami... kwestia podejścia...
mam nadzieję,że nie włozyłem kija w mrowisko :)

demoniczny, romantyczny, niezrozumiały

Wysłany: 2006-08-09 13:44

a ja uważam, że są ludzie, którzy nie zdradzają...jeśli się nie chce, nie ma potrzeby, to się nie zdradza...po prostu

...I forgot to remember to forget... /johnny cash

Wysłany: 2006-08-09 19:39

[quote:9d6f35b7ed="Fausthie"] Hehe, widzisz, dlatego ja lubię dostawać roślinki w doniczkach :D Czy żaden facet nie może wpaść na pomysł, że opiekując się takim kwiatkiem za każdym razem bym o nim wspomniała? ;P Hehe :D[/quote:9d6f35b7ed]Aniu czy jak kupię ci kwiatek w doniczce będziesz mnie wspominała? :)

[quote:9d6f35b7ed="Fausthie"]Poza tym najciekawsze, że choć najbardziej lubię jednego dzikiego kwiatka, który rośnie naprawdę powszechnie, ale trzeba się po prostu rozejrzeć i przejść w dzikie miejsce, to nigdy, PRZENIGDY go nie dostałam...[/quote:9d6f35b7ed] Czy to pokrzywa?

Wysłany: 2006-08-15 17:33

ciepłe kluchy? dla mnie to facet który nie ma swojego zdania, liże dupę itd. Ale to tylko moje skojażenia i moje odczucia!!!!!! Mogą być błędne w tym przypadku....

Wysłany: 2006-08-18 22:03

[quote:b6ac6487f5="Am"]a facet, ktory jest dla kobiety jak do rany przyloz, choc ma swoje zdanie i potrafi podejmowac decyzje?[/quote:b6ac6487f5]

Ja malo skromnie powiem ze cos we mnie z tego typu jest :P (Frija licze na twoje popracie jakies )

"Tonight's the night..."

Wysłany: 2006-08-20 15:42

"jak do rany przyłóż" - skoro mi tak dziś powiedziałeś, a ja twoja damska wersja, no to jak mam się nie zgodzić :wink:
ale ciepła klucha z ciebie marna... ciepłe kluchy nie potrafią zainteresować Ii nie piszą smsów o czwartej nad ranem :wink: ), więc niestety Phantom za ciepłą kluchę się uznać nie możesz :wink:

Wysłany: 2006-08-20 16:07

i dupa nie moge wyrywac lasek na ciepla kluche :P no to bede kawal skurw**** :P nie no bez jaj ja tam jestem taki sobie niezwykly ludzik i tyle albo komus pasuje albo nie;d

"Tonight's the night..."

Wysłany: 2006-08-20 16:20

kawał skurw*** ? to może zrobię to agresywne przywitanie w stylu anime, skoro taki typ z ciebie :twisted:

Wysłany: 2006-08-20 16:31

e no napisalem ze to jaja sa jaka ta mlodziez dzisiejsza sie powazna zrobila :P a pozatym to..... NIE FIKAJ MAŁA :D

"Tonight's the night..."

Wysłany: 2006-08-20 16:41

ty znowu z tym fikaniem :wink: zobaczymy, kto pierwszy zacznie fikać :twisted: ja tam silną wolę mam :wink:

Wysłany: 2006-08-20 18:07

[quote:84463e532d="Arcadius"]Aniu czy jak kupię ci kwiatek w doniczce będziesz mnie wspominała? :)[/quote:84463e532d]
A kupisz? ;P :D A może lepiej się trochę postarać i wyhodować go z innej roślinki? ;P Poświęcisz się, Arku? :D Mam dużo miejsca na parapecie przeznaczonego na doniczki ;P :D Jak mogę zamówić to chciałabym jakiegoś storczyka buahaha ;D

[quote:84463e532d="Arcadius"]Czy to pokrzywa?[/quote:84463e532d]
Hehe, no prawie :D :D :D

Wysłany: 2006-08-20 18:37

droga Fausthe neistety niemam storczyka na zbyciu :D mam swojego żóte dendrobium moge jedynie obiecac zejak bede przesadzał to moge ci pseudobólwke do dalszej uprawy dac. a jakbys chciała jakies niewymyslne kwiaty do mieszkania to sie polecam troszke mam sklonowanych naturalnie rzecz jasna

Wysłany: 2006-08-23 00:31

[quote:64ccdb0617="Fausthie"]
A kupisz? ;P :D A może lepiej się trochę postarać i wyhodować go z innej roślinki? ;P Poświęcisz się, Arku? :D Mam dużo miejsca na parapecie przeznaczonego na doniczki ;P :D Jak mogę zamówić to chciałabym jakiegoś storczyka buahaha ;D [/quote:64ccdb0617]
Kurcze! (z podziwem ) Ale wymagania :) ale swoją drogą, excellent choice można powiedzieć, ach storczyki - moje ulubione no kupowałem już cięte ale w doniczce? nie mam ale jak będę miał to wyhoduję

[quote:64ccdb0617="Fausthie"]
Hehe, no prawie :D :D :D[/quote:64ccdb0617] Jak nie pokrzywa to co :?

Wysłany: 2006-08-24 20:39

o Arcadiusie mało wiesz o storczykach :) niewychodujesz tak szybko jak ci sie wydaje :wink: storyczki hodowane są kulturach in vitro, mojego bede rozmanazal i ci powiemz jakim efektem. lepiej kupic jedyne 55 zyli

Wysłany: 2006-08-28 01:59

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

ostatnio stwierdzilam z autopsji ze chyba te cieple kluchy podchodza pod dziecinnych facetow i vice versa :roll:

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Wysłany: 2006-08-28 06:38

Awganus: Cicho, nie podpowiadaj hahahaha :D :D :D :D Niech Arek się tym zajmie, to może powstaną dzięki temu jakieś nowe metody hodowli i storczyków będzie po prostu więcej :D

Arku, nie słuchaj go :D Udaj, że tego nie widziałeś :D

Wysłany: 2006-08-28 17:18

No nie mogę udać że tego nie widziałem, odebrał mi tym postem prawie połowę chęci i entuzjazmu (takie wypowiedzi są wrogami wszelkiej kreatywności i zaanagażowania ) na szczęście Twój post od razu podniósł mnie na duchu i dodał nadziei :P
a tak serio serio to chyba nie znam nikogo kto by miał storczyki w doniczce i nie znam się na hodowli (czy raczej [i:e222291284]uprawie[/i:e222291284] roślin, bo hoduje się chyba zwierzęta) ale jak się wkurzę to wyhoduję tego storczyka skoro to rzekomo takie trudne :P

Wysłany: 2006-09-15 19:43

[color=violet:dabc92ae5e]facet ciepłe kluchy hehehe
eh faceci..... zaraza i podrzędny gatunek na niższym szczeblu ewolucji który był w stanie wytworzyc jedynie kloakę. ich priorytetem życiowym jest jedzenie, spanie i zaliczanie wszystkiego z cyckami na przodzie 8)

[size=9:dabc92ae5e]a teraz czekam na lincz ^_^ [/size:dabc92ae5e][/color:dabc92ae5e]

jestem na www.myspace.com/xxmad_crowxx i na fotce pod nikiem missyxxlouve więc poszukajcie jak chcecie coś wiedzieć o mnie

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło