Wysłany: 2006-09-15 20:20
[color=violet:85ecdadf35]wiem, wiem ale ja lubie sie draznić ^____________^[/color:85ecdadf35]
jestem na www.myspace.com/xxmad_crowxx i na fotce pod nikiem missyxxlouve więc poszukajcie jak chcecie coś wiedzieć o mnie
Wysłany: 2006-09-15 20:26
[quote:71ec924941]noone81 napisał:
W swoim życiu spotkałam jednego faceta 'ciepłe kluchy".
Po dwóch miesiącach spotykania zapowiedział mi, że jak zamieszkamy razem, to jego mama zamieszka z nami bo nie może zostać sama. A podczas zakupów w markecie dzwonił do mamusi pytając jaki kolor grzebienia jej najbardziej odpowiada, bo chce jej kupić...
Quśwa! Gdzie ja miałam oczy
Hmmm, nie chcę być niegrzeczny...ale odpowiedź jaka mi przychodzi do głowy to ..w rozporku.[/quote:71ec924941]
:lol: :lol: :lol: [color=violet:71ec924941]boże to takie patenty jednak naprawdę istnieją wśród drugiej płci ???[/color:71ec924941]
jestem na www.myspace.com/xxmad_crowxx i na fotce pod nikiem missyxxlouve więc poszukajcie jak chcecie coś wiedzieć o mnie
Wysłany: 2006-09-15 20:39
[color=violet:6b7e25e5d4]takich ludzi powinno sie znakować [/color:6b7e25e5d4]:wink:
Wysłany: 2006-09-16 19:29
siła bywa czasem pojęciem względnym [size=18:b79875ea60]:][/size:b79875ea60]
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Wysłany: 2006-09-28 14:17
Powrót do tematu klusek? Ok :D Zna ktoś prócz mnie nazwę "szagówki" czy to jakiś totalny slang (archaizm :D) regionalny? :D :D :D
Wysłany: 2006-09-28 14:59
ja znam szagówki! :D
- poza tym, to zawsze inni umierają.
Wysłany: 2006-09-28 17:24
Już tłumaczę, szagówki to takie jakby hmmm... kopytka? Ziemniaki, mąka pszenna i ziemniaczana, cebula i takie tam inne sprawy (znam chyba dziwny przepis) :D Podaje się na gorąco np. z tłuszczem, cukrem i cynamonem :D Moja ukochana potrawa! :D :D :D (nie ma to jak "dieta" hahaha ;D)
Wysłany: 2006-09-28 17:43
[quote:e994023a1c="Missy_Louve"][color=violet:e994023a1c]facet ciepłe kluchy hehehe
eh faceci..... zaraza i podrzędny gatunek na niższym szczeblu ewolucji który był w stanie wytworzyc jedynie kloakę. ich priorytetem życiowym jest jedzenie, spanie i zaliczanie wszystkiego z cyckami na przodzie 8)
[size=9:e994023a1c]a teraz czekam na lincz ^_^ [/size:e994023a1c][/color:e994023a1c][/quote:e994023a1c] :* <muah> masz świętą rację! widać że kobieta z głową na karku!
[quote:e994023a1c="alphar"]moje drogie panie- facet nie facet, oni się nie liczą;P Nie zapominajmy o tym, ze my też powinnyśmy mieć siłę przebicia[/quote:e994023a1c] a ta znowu...
[quote:e994023a1c="Cowboy-78"]
Zawsze miałem własne zdanie... i to właśnie się płci przeciwnej niepodobało....
To ja już nie wiem czego Wy oczekujecie - ja pozostaję sobą i będę miał nadal swoje zdanie, jak komu nie odpowiada - trudno.... :wink:[/quote:e994023a1c] Ty, mam to samo, o co w tym chodzi? Niby nie chcą ciepłych kluch ale chcą dominować i zawsze ostatecznie postawić na swoim :?
[quote:e994023a1c="minawi"]siła bywa czasem pojęciem względnym [size=18:e994023a1c]:][/size:e994023a1c][/quote:e994023a1c] Kasiu wzbudziłaś mój podziw :O
Wysłany: 2006-09-28 17:52
Arcadius: Ejno, Areczku, przecież to temat o ciepłych kluchach :D Nie zmieniaj tematu :D :D :D :D :D
Kurcze, a takie narzekanie jednej płci na drugą... nie musicie się wiązać lub możecie związać się z osobą tej samej płci... po cóż ten jęk i zgrzytanie zębów?
Wysłany: 2006-09-28 18:14
noone81: Nie ma sprawy :-) A co do tego, że kobiety nie wiedzą czego chcą... Przykładowo idąc do sklepu z ubraniami ma się często tylko mniej więcej określone parametry zakupu... a czasem wychodzi się ze sklepu z czymś po co w ogóle się nie przyszło ;P Są osoby, które nie znajdując ubrania idealnego biorą pierwsze lepsze z brzegu albo inni kupują pasujące mniej więcej... niektórym idealnie się trafi... jeszcze inni niczego nie kupią czekając dalej na coś świetnie dopasowanego. Szkoda tylko, że ludzi nie można szyć na miarę czy poprawiać ;P Zawsze można jednak polubić niedoskonałości ;P
Wysłany: 2006-09-28 18:31
[quote:5432e89be7="Fausthie"]nie musicie się wiązać lub możecie związać się z osobą tej samej płci... [/quote:5432e89be7] Fau takie rady to możesz [i:5432e89be7]ewentualnie [/i:5432e89be7] dawać kobietom (jest to bardziej akceptowalne społecznie i prawdę powiedziawszy bardziej "estetyczne" chyba) ale facetom? przerażasz mnie... :? :roll: :!:
Droga Noone, nie nie to nie tak, ja to np. zupełnie nie wiem czego chcę ale świetnie wiem czego nie chcę, a większość kobiet to właśnie nawet tego nie wie :/ ...i stąd te problemy, fochy itp. gubią się, motają i w ogóle, szkoda gadać... A poza tym to pytałem kolegę Cowboy, Twoja opinia nie jest obiektywna :P
Wysłany: 2006-09-28 18:41
Arcadius: Dobrze, Areczku, od dziś będę zawsze i wszędzie podporzadkowywać się normom Ale tak poza tym... estetyka jest względna, mnie tam się podoba hehehe :D I zapanowałaby między kobietami i mężczyznami przyjaźń (to nic, że ludzkość by wymarła :D) Problem w tym, że wiele osób musiałoby sobie trochę w główkach inaczej poukładać, a z tym byłby duży problem :D Choć kto wie... jakby to się stało takie trendy, to może, może......
Wysłany: 2006-09-28 18:46
-> Fausthie
No ja myślałem że taka właśnie jesteś Aniu, dziewczyny nie masz, a co dopiero faceta gdybyś była facetem... :P ;P (bite me)
-> Noone ihihihi no nie przesadzaj ;P :) (PS. oczekiwałem nieco gwałtowniejszej reakcji na prowokację :P )
Wysłany: 2006-09-28 18:53
Arcadius: No nie mam dziewczyny, prawda... facetem też nie jestem, prawda... ale faceta mam :D Tak więc jestem na bieżąco ze znajomością estetyki i powiem Ci Areczku, że dziwię się facetom, że mało którzy są "sparowani" z płcią męską hahaha :D
Wysłany: 2006-09-28 19:03
-> Fau a to przepraszam, nie wiedziałem, masz faceta? naprawdę? no nareszcie! to super! przyjmij moje szczere i serdeczne gratulacje! <uścisk> :)
-> Noone :oops: się mi głupio zrobiło...
Wysłany: 2006-09-28 19:17
Arcadius: Dziękuję Ci Arkadiuszu. Radują się serce i dusza moje z powodu Twych gratulacji i szczęścia Twego z powodu szczęścia mego :D Poza tym mogłeś mi pogratulować już sporo czasu temu... ech!, ale wiem! wiem! To moja wina!!! Gdy będzie kolejna edycja programu "Wybacz mi", przyjdę do Ciebie z kwiatami i poproszę o przebaczenie Przebaczysz? Powinnam już dawno zjawić się, uklęknąć z twarzą u Twych stóp i spytać mojego Dziadzia o to czy mogę się z kimś związać, a ja, niewdzięczna!, ukryłam to, zataiłam! Pobłogosławisz mi jeszcze, Dziadziu? Czy już wszystko stracone?
Wysłany: 2006-09-28 21:07
[color=red:c5b0bf0fc1][/color:c5b0bf0fc1]Facet ciepłe kluchy najlepszy na jesienną pluszkę :wink: [size=18:c5b0bf0fc1][/size:c5b0bf0fc1]
Wysłany: 2006-09-28 23:05
-> Noone nie no nie pisz tak, bo jeszcze ktoś przypadkiem weźmie mnie za jakiegoś twardziela a niestety ze wstydem muszę przyznać, że czasem mam gorsze dni i jestem (zbyt miękki), idę np. na ustępstwa albo za coś przepraszam... oczywiście jeśli chodzi o kobiety to później tego żałuję bo to nigdy się nie zwraca :?
a tak btw to tu mamy czysty przykład tego że kwiatek płatkami tylko muska
-> Fausthie ależ przecież ja Ci za złe tego mieć nie mogę że mi nie powiedziałaś wcześniej :) ale też i wiedzieć znikąd nie mogłem no bo skąd jeśli nie od Ciebie :) (jasne że pobłogosławię jeśli będzie trzeba haha )
-> Cowboy chyba coś w tym jest, jedyna pociecha w tym, że przecież nie wszystkie kobiety są okrutne :)
Wysłany: 2006-09-29 11:46
Arcadius: A już się bałam... :D A skąd wiedzieć... hehe, ano w rodzinie jak wieść niesie niesie się siesie :D :D :D
Wysłany: 2006-09-29 12:00
E no wiesz, nie zaglądam już do tego wątku rodzinnego, za dużo postów, pół dnia bym musiał czytać żeby być w miarę na bierząco