Wysłany: 2006-07-26 21:07
Ciepła klucha to facet, który jest przeciwieństwem macho... :D Ja wolę jednak "przeciętne"-nieprzeciętne wypośrodkowanie A co do facetów słuchających metalu i rocka? Chyba się bardzo postarzałam, bo źle mi się to pierwsze kojarzy A rocka chyba słucha każdy.
Wysłany: 2006-07-26 21:11
Fausthie, to za jakimi teraz? :D
...I forgot to remember to forget... /johnny cash
Wysłany: 2006-07-26 21:18
Frija: Hehehehe :D :D :D No chyba teraz to mogę sobie kota kupić :D
Wysłany: 2006-07-27 08:29
Z tego, co tu piszecie to wniosek jest jeden, ze brakuje fajnych facetow. Co dziwne, tak jakby faceci nie mieli problemow, jakby w ich swiecie wszystko garlo, tylko w naszym cos jest nie tak...
Tu by sie przydal do dyskusji jakis facet, zeby go pomeczyc na ten teamt :lol:
Oni nie pisza o swoich problemach, tak jakby ich nie bylo, moze oni zwyczajnie biora co podtyka im los? Albo jest drugie rozwiazanie, jak zaczynaja sie problemy to zwijaja swoje wiadrko i szpadelek i ida do innej piaskownicy...bo tak najlatwiej
"Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj" A.C. Swinburne
Wysłany: 2006-07-27 09:24
no i jakie ładne nawiązanie do tematu... to właśnie "ciepłe kluch" najwięcej użalają się nad sobą bo nie potrafią poradzić sobie z problemami... pozostali udaja twardych i albo starają się problem ukryc albo jak to Kiris pięknie określiłaś, zmieniają piaskownicę...
oczywiscie nie jest tak ze jak facetowi zdarzy sie kiedys zastanowic nad soboa i tym co sie stalo to jest zaraz ciepla klucha... ale jesli robi to na okraglo no to coz...
Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;)
Wysłany: 2006-07-27 10:22
Weridia, to masz szczescie, bo to skarb miec kogos takiego.
Hexe, jak facet zaczyna zbyt duzo sie wtajemniczac w swoje zachowanie itd, haha to moze dojsc do sytuacji, w ktorej tak sie zaabsorbuje soba, ze nie bedzie mogl myslec o niczym, jak tylko o sobie lub wariant drugi nie ma nic gorszego nad filozofa, :lol: :wink:
Stawiam na dzialanie, facet choc ociupinke powinien w zyciu wykazac sie inicjatywa
"Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj" A.C. Swinburne
Wysłany: 2006-07-27 10:25
[quote:2d3144eb49="Weridia"]A ja zanam jednego faceta, który ma własne zdanie, potrafi przytulić i wogóle jest ok i jest baaaaardzo przystojny. Uważam, że są fajni faceci, ale większość zajęta (na przykład moja druga połowa).[/quote:2d3144eb49]
no właśnie wiekszosc zajeta... a gdzie ta reszta która nie jest zajeta?? pewnie zakochana bez wzajemnosc...
Wysłany: 2006-07-27 11:10
Weridia to Ty mu tego nie uświadamiaj :twisted: ciesz się z tego co masz i niech Ci inne zazdroszcza
Wysłany: 2006-07-27 11:28
Weridia, to cudowne uczucie i chwala za to , ze nie wszyscy tak smeca, jak ja ostatnio :wink: bo cos sie cieta zrobilam, a moze wkurza mnie to, ze inni maja takie szczescie :lol: a mnie je jakos omija,hehe
i cale szczescie, ze ludzie sa tak rozni, bo dzieki temu nasze opinie i mity mozna obalac :wink:
Wysłany: 2006-07-27 12:59
Ajajajaj!
O mnie tu mówią!!!
Oj babo,babo, aleś mi nasłodziła...
Pytanie: co to jest - "665,95" Odpowiedź: szatan z Biedronki:-P
Wysłany: 2006-07-27 13:06
no wiesz Eye... Weridia Cie tu w samych superlatywach przedstawia... pokusił byś sie o jakis wyszukany komplement :lol:
Wysłany: 2006-07-27 14:07
Dziękuję mój ciepły promyczku wstającego słońca...
(oczywiście kieruję to do mojej kochanej...)
A co do "ciepłej kluchy" (ciepłego klucha chyba raczej :wink: ),
to chyba każdy facet ma coś z tego co piszecie,
z tym tylko, że niektórym chce się więcej...
Zabrać do kina, kupić kwiotka bez okazji, poprzytulać.
Ale tu dużo też zależy też od kobiety, czy ona potrafi wyzwolić z faceta takie zachowania (piszę z autopsji...)
Pytanie: co to jest - "665,95" Odpowiedź: szatan z Biedronki:-P
Wysłany: 2006-07-27 14:34
Czy facet kupujący kwiaty , zabierający w rózne miejsca i taki co okazuje dużo czułości jest ciepla kluchą? Mi się nie wydaje... Taki facet to poprostu skarb, bo potrafi zadbać o wsplnie spędzony czas, ma pomysły, i nie jest bierny. Jeżeli chodzi o przytulanie, to jedni ludzie wolą ciągle mieć styczność z drugim czowiekiem (tak jak ja) trzymac za ręke, przytulać się i tak dalej.
Ciepła klucha, nie przyniesie kwiatka, bo po co...
Cieplła klucha nigdzie nie zabierze, bo za zimno, bo mu się nie chce, bo moiejsce nie takie...
Ciepła klucha jak już się przyklei to nie chce sie odkleic...
Jada obiadki u mamusi...
Nie potrafi zalatwic niczego w urzedzie...
poprostu jest flegmatykiem i nudziarzem.
Takie sa moje wyobrażenia na temat Ciepłych klusków, o.
To ja rzekłem - Jagienek.
Wysłany: 2006-07-27 17:55
Fausthie dobry pomysł :D ja bym mogła mieć taką małą perską kuleczkę :D one są prześliczne i taaaakie słodkie... żaden facet takiemu malutkiemu kotkowi nie dorówna :D
Wysłany: 2006-07-27 18:26
[quote:fdcf842200="SzmaragdowaNoc"]
Ciepła klucha, nie przyniesie kwiatka, bo po co...
Cieplła klucha nigdzie nie zabierze, bo za zimno, bo mu się nie chce, bo moiejsce nie takie...
Ciepła klucha jak już się przyklei to nie chce sie odkleic...
Jada obiadki u mamusi...
Nie potrafi zalatwic niczego w urzedzie...
poprostu jest flegmatykiem i nudziarzem.
Takie sa moje wyobrażenia na temat Ciepłych klusków, o.
To ja rzekłem - Jagienek.[/quote:fdcf842200]
zgadzam się z Tobą całkowicie :twisted:
Wysłany: 2006-07-27 21:04
[quote:ac1155784f="Weridia"]A ja zanam jednego faceta, który ma własne zdanie, potrafi przytulić i wogóle jest ok i jest baaaaardzo przystojny. Uważam, że są fajni faceci, ale większość zajęta (na przykład moja druga połowa).[/quote:ac1155784f]
taaaa, moge powiedziec to samo :) moj tez jest fajny i jest przystojny :) no i zajety juz :)
Wysłany: 2006-07-28 11:11
zgadzam się w zupełności z Am - pozdrowienia dla Twojego mężczyzny!
Wysłany: 2006-07-28 20:43
[quote:ec1b271224="SCHWEIGENDE"]zgadzam się w zupełności z Am - pozdrowienia dla Twojego mężczyzny![/quote:ec1b271224]
dziekuje i juz mu przekazuje :)
Wysłany: 2006-07-29 11:12
ej, to forum o ciepłych kluchach, gdzie możemy sobie ponajeżdżać na facetów, a wy tu opowiadacie o swoim szczęściu :evil: :twisted: :evil: ja się tak nie bawię, bo mi się przykro robi :wink: dla szczęśliwych posiadaczek drugiej połówki powinno by odzielne forum, gdzie mogłyby poopowiadać o swoim szczęściu, a nie tutaj, gdzie singielki mają tak łatwy i nieoznaczony niczym dostęp do tak niemiłych dla nas treści :wink:
hih...na kacu różne dziwne treści przychodzą do głowy :D
Wysłany: 2006-07-29 16:57
[quote:d2cb7166f1="frija"]ej, to forum o ciepłych kluchach, gdzie możemy sobie ponajeżdżać na facetów, [/quote:d2cb7166f1]
no to dalej :) jakos tak dziwnie dyskusja zeszla na inny temat.