Wysłany: 2007-01-02 17:11
No z pewnością klimatycznie będzie bardziej pasowało. Uważam iz na CP powinno sie odmłodzić troche repertuar, bądz co bądz pokolenie młodych gothów jest coraz liczniejsze i ot nie tylko na tym portalu :D
Bad Girls Have More Fun ]:->
Wysłany: 2007-01-02 17:15
Trzeba myślec przyszłościowo, dzięki Tokio Hotel w nastepnych latach ilośc osób na CP może się drastycznie zwiększyć, bo oczywiście na festiwal przyjadą z rodzicami.
Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D
Wysłany: 2007-01-02 17:21
Na HunterFeście tez Tokio mogłoby zagrac
Wysłany: 2007-01-02 17:22
<hahaha> No tak , racja Ev jeszce tylko Blog 27 i byłby cały komplet na CP :wink:
"Nie ma nieba, wielkiej jasności, i piekła w którym smażą sie grzesznicy. Tu i teraz jest nasz dzień panowania. Tu i teraz jest dzień naszej radości. Tu i teraz jest nasza okazja. "
Wysłany: 2007-01-02 17:29
Ev nie piszczysz z wrazenia na widok Billa?:P
"Tonight's the night..."
Wysłany: 2007-01-02 17:29
Zapomniałem wspomniec by mnie czasem z ten temat nie banowac
Wysłany: 2007-01-02 17:34
Nie ma sie czego wstydzić. Wszysyc piszcza na widok th :D :lol: :lol: :lol:
Wysłany: 2007-01-02 17:34 Zmieniony: 2007-01-02 17:37
Th jak widzi plakat Tokio Hotel to sie zachowuje jak dziewica przy pierwszym razie taki wrzask z radosci oczywiscie
"Tonight's the night..."
Wysłany: 2007-01-02 17:36
Oczywiście że z radości. A w brzuchu mam takie motylki że wywołują u mnie rzyg panoramiczny.
Wysłany: 2007-01-02 17:36
Ev Napisał: |
8O
Jasne, już to widzę... Jeszcze Doda, bo jest taka mroczna i Mandaryna, bo nie umie śpiewać, więc też prezentuje muzykę alternatywną... |
Przecież Doda z Virgin prezentuje sie nadzwyczaj alternatywnie. Zgadzam sie z th, ze należy mysleć o przyszłości.
A co do przyjeżdzania na CP z rodzicami to nie jest to zadna nowość. W tym roku widziałam wiele rodzin z dziećmi, nawet jeszcze z nienarodzonymi. Sama chetnie wziełabym swoich rodziców :)
Bad Girls Have More Fun ]:->
Wysłany: 2007-01-02 17:40
Mi osobiście taka zamiana nie odpowiadała, zastanawia mnie jednak co innego: Dlaczego osoby z "mrocznych klimatów" tak bardzo lubią rozmawią o Tokio Hotel i dlaczego są tak ożywione(negatywne) reakcje na samą wzmiankę o zespole, że oczywiste jest spodziewanie się z góry przekleństw? W czym jestgorsza moda na zespół, który może nie jest za dobry, ale nie jest też najgorszy, od mody na naśmiewanie się z niego i osób, które go słuchają - które bez wzglęfu na wiek są dwunastolatkami - przez osoby w "wyższymi aspiracjami"?
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Wysłany: 2007-01-02 17:53
Przekleństwa były spodziewane gdyby ktoś z forumowiczów w euforii zapomniał o podstawach kultury osobistej Morgana. Nikt tu nie myśli o Tokio Hotel w perspektywach negatywnych - jak możesz nawet Nas o to podejrzewać. Ja osobiście poczułem się urażony tą opinią.
[b:4e312fe860]foch[/b:4e312fe860]
Wysłany: 2007-01-02 18:11
o przepraszam, ale [b:91a7546c57]foch[/b:91a7546c57] to moja specjalność, th :!: :evil:
niech urządzą Teenages CP w ramach CP - od godz.9 rano do 14tej - jak przystało, wowczas dorośli śpią i odsypiają kaca, a potem moze zacząć się normalna zabawa do rana rpzy innych rytmach :wink:
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Wysłany: 2007-01-02 18:12
Wybacz, mój drogi, wiem, że przecież trudno nie lubić swojego ulubionego tematu rozmów. Ja tam nie przedam niestety za młodą grupą muzyków, ale podoba mi się za to makijaż wokalisty - może jakby przyjechał, udałoby mi się odkryć parę jego sekretów i mogłabym się makować tak, jak on. :D
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Wysłany: 2007-01-02 18:25
Ja na temat Tokio Hotel powiem tylko tyle: blehhhhh... Dla mnie są żałośni...
...pójść na wrzosowisko i zapomnieć wszystko...
Wysłany: 2007-01-02 18:32
[quote:852deee8ad="Morgana"]ale podoba mi się za to makijaż wokalisty - może jakby przyjechał, udałoby mi się odkryć parę jego sekretów i mogłabym się makować tak, jak on. :D[/quote:852deee8ad]
To to nie jest dzierwczyna?!? Aaaaa! 8O 8O
Całe moje życie runeło w gruzach... już nigdy nie bede takim samym chłopczykiem jak kiedyś. :cry: :cry:
Wysłany: 2007-01-02 18:42
Wszyscy słuchamy th :D
Kto nie lubi th? Wszyscy, którzy się zgłoszą zostaną zmuszeni do słuchania Tokio Hotel za karę w jakims jasnym, oświetlonym miejscu by cały mhrok z nich uleciał.
Wysłany: 2007-01-02 18:44
A jednak ! Bill to chlopak ! Haha to ja tez będe pod samą sceną!! A jak !! :D Popatrze sobie na niego i wogole... <zauroczona> ... no chyba ze zaczna grać to mu zygne prosto w twarz :lol:
"Nie ma nieba, wielkiej jasności, i piekła w którym smażą sie grzesznicy. Tu i teraz jest nasz dzień panowania. Tu i teraz jest dzień naszej radości. Tu i teraz jest nasza okazja. "
Wysłany: 2007-01-02 18:57
[quote:8091542396="gothic_girl"]Ja na temat Tokio Hotel powiem tylko tyle: blehhhhh... Dla mnie są żałośni...[/quote:8091542396]
popieram gothic girl :wink: :!:
Przychodzi zawsze nocą Porywa mnie przez sen To postać jest złych mocy Przerywa piękny sen Bezbronna jestem gdy Próbuje opętać mnie Więc nawet juz nie krzyczę Oddając mocy ciało swe.
Wysłany: 2007-01-02 18:59
To chyba wszyscy wiemy :wink: