Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Tokio Hotel na CP. Strona: 6

Wysłany: 2007-01-29 13:48

No raczej ze w damskiej zadne z nas nie jest facetem przecież. Ja i Biluśa normalnie znamy sie z hotelu on był na koncercie Blog 27 a ja :roll: obserwowałam co sie dzieje i pisałam artykuł :D

em no ja mam 169,5 :P

Wysłany: 2007-01-29 17:27

Ev ja też nie wiem. Spytaj jej o sposob :P

Wysłany: 2007-02-08 01:48

Jetix666 (Bicz)
Jetix666
Koniec Świata...

Ło matuchno! To ja myślałam, że tylko u mnie w budzie jest jeszcze faza na TH, a tu proszę- zagorzałe dyskusje! hehe :lol: A co do Blog 27 to witam cię Wendy_Evans w gronie potępionych... Siara na całej lini urodzić się w TYM roczniku... :lol:

Kocham tylko śmierć bo wiem, że ona nigdy o mnie nie zapomni...

Wysłany: 2007-02-08 12:40

Jako menadżer terenowego oddziału fanów Tokio Hotel w Poznaniu pozwole zamieścić sobie wiadomośc od nr xxx, którą to zasłużyła sobie by dostąpić zaszczytu bycia na mojej liscie zablokowanych nr GG.

"UWAGA! WIELKA AKCJA TOKIO HOTEL!Przeczytaj koniecznie jeśli jedziesz na koncert Tokio hotel 5 kwietnia tego roku! A jeśli nie jedziesz to chociaż wyslij to znajomym, po prostu wszystkim osobom które lubia Tokio hotel !!Już 16 marca Tokio Hotel rusza w europejską trase koncertową Zimmer 4 8 3. Fani z wielu krajów już się przygotowują do dnia, w którym chłopcy zagoszczą w ich kraju.
Czesi wpadli na prosty sposób przywitania swoich idoli.
Wszyscy zebrani przyniosą wycięte serduszka z wypisanym napisem:" Wie lieben euch"Francuzi planują zaśpiewać im Durch den Mnosun pod koniec koncertu. No właśnie... A co POLACY zrobią? Nic. Jęczeliśmy przez cały rok, że th nie przyjadą do naszego ojczystego kraju. Gdy już nadszedł ten czas nikt sobie nic z tego nie robi. Hala w Warszawie będzie wypełniona zaledwie do połowy. Bilety wciąż są do kupienia. Jak zaareguje na to Tokio Hotel? Napewno będą się czuli rozczarowani...
xxxxxxx (7-02-2007 15:04)
..a więc musimy coś z tym zrobić!!! Wpadłam na pewien pomysł i chciałabym to zaproponować..moze i nie jest to zbyt oryginalne ale miłe: niech każdy zrobi <w tym ty oczywiście> lub wytnie z tekturki itp. dość duże serduszko. Napis na nim może być dowolny <wir lieben euch, herzlich wilkommen in Polen itp.> oraz jego kolor także. Po prostu ważne jest by każdy takowe serce posiadał ^^. Zaś na koniec koncertu zaśpiewajmy „rette mich”. Proszę potraktuj to poważnie, chyba chcesz by spodobała im się Polska, by częściej przyjeżdżali? Z pewnością tak. Fani th połaczmy się i stworzmy im ta wspaniala niespodzianke!!! A na pewno th będą nas milo wspominac. Roześlij to d wszystkich znajomych-fanów th, jakich masz na liscie, zrob akcje na swoim blogu, na forach!! Proszę z całego serca. To musi wypalić!!! :D Poswiec te półgodziny lub wiecej, zrob to dla th, a oni nigdy nas nie zapomna !!!NIE ZAWIEDŹ NAS!!!!!! Z góry wielie dzieki! w razie pytań : xxxxxx@xx.xx"

Pozostawiam do refleksji lub do posmiania się... a teraz nożyczki do rak :D

Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D

Wysłany: 2007-02-08 16:33

Jetix666 (Bicz)
Jetix666
Koniec Świata...

No ja myślę, że ich ta Polska godnie przywita!!! Kopa w cztery litery i niech nie wracają... hehe :lol: Ostatnio mi się o uszy obiło, że są satanistami! Ciekawe co na to ich fanki... :D :D :D

Wysłany: 2007-02-08 21:14

Jetix666 (Bicz)
Jetix666
Koniec Świata...

Chyba to taki ich chłyt marketingowy, czy co... hehe :lol: :lol: :lol: Teraz będzie wielka akcja sataniści TH, a Niemcy rozpętają III wojnę światową na tle religijnym!!! :D :lol: :D :lol: :D :lol:

Wysłany: 2011-06-06 09:51

Szmytu (Matuzalem)
Szmytu
Rumia/Wejherowo

[quote:9fff3e92f0="Reddishhh"]tokio hotel?

Czy wam się kurwa we łbach popierdoliło?
A potem wypisujecie jakie to "tru" metale, na koncertach głowami wywijacie spaczeńce między ludzmi. Cholery jedne, ubierzecie jeden z drugim metallice czy slayera bo najpopularniejsi i emujecie pozery, i dzięki takim "wam" wstyd mi ubrać ich koszulki, bo mylona z wami jestem.

Tyle kurwów na tym świecie a człowiek nawet nie wie, jak blisko.
Idzcie w pizdu. Najchętniej to nogi bym z dupy pourywała i włosy na żywca ze skalpem wycieła za to co żeście z piękną muzyką zrobili.

Po przeczytaniu waszych niektórych zacnych idiotycznych komentarzy, np o goTHah słuchających tego szmelcu co u góry samej, to mi się w dupie nie mieści.

Skąd wy się urywacie? Mutujecie się w kanałach miejskich?

Co tam, że temat z 2007 roku.[/quote:9fff3e92f0]

Ale pojechałaś

Osobiście wolałbym US5, albo Selene Gomez na CP, ale to chyba niemożliwe

Takie osobowości to głównie gimnazjaliści (też kiedyś miałem pojebane we łbie)

Noc jest ciemna i pełna strachów.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło