Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Tokio Hotel na CP. Strona: 2

Wysłany: 2007-01-02 19:26

FAFAL (Anciliae)
FAFAL
Piekary Śląskie

HAHAHAHAHAHAHAHHAHA ale temat zaraz mnie tu ze śmiechu rozdupczy :D

Czemu nie bardzo ciekawe by to było hehehehheehhee

Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL

Wysłany: 2007-01-02 19:34

[quote:b03007eab3="gothic_girl"]Ja na temat Tokio Hotel powiem tylko tyle: blehhhhh... Dla mnie są żałośni...[/quote:b03007eab3]

Zależy jak na to spojrzeć. Wybili się, nawet, jeśli to była komercha i reklama, to jednak udało im się zdobyś sławę, fanów, znieść presję, wpasować w czas i oczekiwania i stworzyć coś, o czym teraz piszą w gazetach, rozmawiają zarówno ich miłośnicy, jak i wielcy przeciwnicy... A mają wszyscy po naście lat. Czy to nie jest godne podziwu? I już nie ważne jak, udało im się odnieść sukces, czy to jest powód, by tak ich nie lubić? Widziałam i słyszałam mnóstwo znacznie gorszych kapel, wcale nie grają aż tak strasznie.

Co do wokalisty, to jest jak dla mnie całkiem ładny, póki nie zapuścił włosów nie wyglądał jak dziewczyna a nawet jeśli, to śmianie się z tego na portalu między innymi gotyckim jest samo w sobie nieco zabawne.

[quote:b03007eab3="alphar"]Moda na nielubienie TH została wykreowana przez starsze rodzeństwo tych 12stolatków słuchających TH... to dość oczywiste, Poza tym jak chcesz byc tró to nie możesz słuchać TH :) Dlatego własnie ja słucham :P :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:[/quote:b03007eab3]

No cóż, ja ich niestety nie lubię... Ale nie mam też do nich szczególnych zastrzeżeń, może śmieszne jest trochę to, że każdy zdaje się prezentować zupełnie inny styl i trochę to dziwnie wygląda, jak grają w jednym zespole, ale też się nie czepiam... Nie przeszkadzają mi, nawet nie wiedziałabym o ich istnieniu, gdyby nie rzesza wielkich przeciwników, która zapewnia im rozgłos...

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Wysłany: 2007-01-02 19:37

FAFAL (Anciliae)
FAFAL
Piekary Śląskie

[quote:0f031879d9="Narea"]ja osobiście bardzo lubie dobry kabaret :lol:[/quote:0f031879d9]
No właśnie i tylko z kuli tego było by to bardzo ciekawym doświadczeniem :P heheheheh

Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL

Wysłany: 2007-01-02 19:47

[quote:268599a55b="alphar"][quote:268599a55b="Morgana"][quote:268599a55b="alphar"]Moda na nielubienie TH została wykreowana przez starsze rodzeństwo tych 12stolatków słuchających TH... to dość oczywiste, Poza tym jak chcesz byc tró to nie możesz słuchać TH :) Dlatego własnie ja słucham :P :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:[/quote:268599a55b]

No cóż, ja ich niestety nie lubię... Ale nie mam też do nich szczególnych zastrzeżeń, może śmieszne jest trochę to, że każdy zdaje się prezentować zupełnie inny styl i trochę to dziwnie wygląda, jak grają w jednym zespole, ale też się nie czepiam... Nie przeszkadzają mi, nawet nie wiedziałabym o ich istnieniu, gdyby nie rzesza wielkich przeciwników, która zapewnia im rozgłos...[/quote:268599a55b]

Wiesz moja wypowiedź to taki żart, jakby autoironia:-)[/quote:268599a55b]

Zdrajczyni

Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D

Wysłany: 2007-01-02 20:03

[quote:7b13576a7e="alphar"]Wiesz moja wypowiedź to taki żart, jakby autoironia:-)[/quote:7b13576a7e]

Wiem, moja droga Alphar, podobnie jak moja odpowiedź , chyba, że naprawdę sądzisz, że ubolewam nad tym, że nie doceniam wspaniałego Tokio Hotel. Trudno nazwać ich dobrym zespołem i to, że nie schodzi z okładek pism dla nastolatków nie sprawia, że się go bardziej szanuje i poważnie traktuje (przynajmniej w naszych kręgach XD)... A jednak wciąż uważam za głupie śmianie się z tego zespołu, kiedy jest tyle gorszych, a także rozmawianie tyle o czymś, czego się ni lubi, a co by nam nie zawadzało, gdyby samemu się nie robiło tyle szumu wokół tego i nie nakręcało ciągle powtarzając jakie to be...

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Wysłany: 2007-01-02 20:26

Spokojnie laski z Blog 27 pozazdroscily slawy chlopakom i wyslaly do Niemiec Kononowicza......nie ma Berlina, nie ma Tokio Hotel, nic nie ma :P:P

"Tonight's the night..."

Wysłany: 2007-01-02 21:00

No podobno teraz juz jest tylko jedna, moze ta druga nie wytrzymala bo ją bill z tą pierwsza zdradzał./// <mysli> :?

"Nie ma nieba, wielkiej jasności, i piekła w którym smażą sie grzesznicy. Tu i teraz jest nasz dzień panowania. Tu i teraz jest dzień naszej radości. Tu i teraz jest nasza okazja. "

Wysłany: 2007-01-02 21:01

Michal, kocham Cie Ty moj polski Bilu :twisted: :twisted: :twisted: mam nadzieje ze razem obejzymy ten koncert na CP 8) hehe

Wpadles na ten pomysl po sylwku ??:P

Wysłany: 2007-01-02 21:20

Teraz to już nie wiem o czym mówicie. Nie wiem czy chcę sprawdzać co to jest ten Blog 27 czy ileś tam, wiem tylko, że to jeden z szczególnie lubianych przez "mhroki" zespół, ale nie wiem, czy szukanie go w necie nie byłoby zbyt dużym aktem masochizmu... Jak Wy się w tym wszystkim orientujecie :?:

Wysłany: 2007-01-02 21:27

Cieszę się, że moja siorka ma dwadzieścia parę lat. :D

Wysłany: 2007-01-02 21:55

gothic_girl (Bicz)
gothic_girl
Skierniewice/Warszawa

[quote:c0f347b0f5="Phantom"]Spokojnie laski z Blog 27 pozazdroscily slawy chlopakom i wyslaly do Niemiec Kononowicza......nie ma Berlina, nie ma Tokio Hotel, nic nie ma :P:P[/quote:c0f347b0f5]

hehe wyjąłeś mi to z ust :wink:

...pójść na wrzosowisko i zapomnieć wszystko...

Wysłany: 2007-01-02 22:08

Morgana ogladaj calymi dniami 6 kanalow muzycznych to bedziesz znala wszytskie wazniejsze projekty swiatowej sceny muzycznej w tym blog 27 ktory jest z polski i spiewaja w nim dwie brzydkie 14-stki :P czy 15 hehe

Wysłany: 2007-01-02 22:11

50 postów w 5 godzin :) Cóz za burzliwa dyskusja.

Jestem trzeźwy, ale to nie jedyna moja wada.
Doszły mnie słuchy, że Bill niedługo zmiania styl muzyczny. W zaleznośc od przebiegu mutacji będzie śpiewać growlem w death metalowej kapeli lub w operze sopranem... koniec Tokio Hotel

Wysłany: 2007-01-02 22:17

Ev jak to odeszla ????? wiec jak teraz bedzie blog 27 skoro to sie tylko na 2 dzieli a nie na 1 :P 8) teraz bedzie musiala sie nazwac "sadistic implants of mutant" i bedzie grala electro w ktore wmontuje wstawki ze swojego wspolzycia hehe to by sie nbadalo na CP hehe

Wysłany: 2007-01-02 22:20

A odeszła ta mądrzejsza (sic!) czy głupsza? Bo 27 to suma ich IQ z tego co słyszałem. Więc trzeba jakos podzielić sprawiedliwie. Poza tym teraz photoblogi sa na topie, wiec powinna zminić nazwe na PhotoBlog 13

Wysłany: 2007-01-02 23:41

smith666 (Bicz)
smith666
ogród_śmierci

[quote:28f61f8f17="Ev"]Ponoć ta blondyna z wielką szczęką, a to brzydkie czarne zostało :P
Ale, że ja lubię wszystko wiedzieć, to chyba ta mądrzejsza, przynajmniej mądrzej się wypowiadała, jeśli można to nazwać "mądrym wypowiadaniem" :lol:[/quote:28f61f8f17]
normalnie Cię nie poznaje Ev :P

Przychodzi zawsze nocą Porywa mnie przez sen To postać jest złych mocy Przerywa piękny sen Bezbronna jestem gdy Próbuje opętać mnie Więc nawet juz nie krzyczę Oddając mocy ciało swe.

Wysłany: 2007-01-03 00:42

[color=violet:3f7116e032]Miałam ich autograf O.O <udaje, że to wcale nieprawda... i uderza w czoło> No ale gdzieś go zgubiłam, bo raczej był mi zbędny. :D[/color:3f7116e032]

Wysłany: 2007-01-03 00:47

Kochanie! Umyć Ci plecy ?? :P

Wysłany: 2007-01-03 00:49

Zawiało mhhrokiem Norweg :lol: :lol: :lol: :lol:

Wysłany: 2007-01-03 12:19

Najsmutniejsze w tym wszystkim jest to, ze taki Tokio Hotel sprzedaje 5 razy wiecej plyt, niz taki np. Slayer. Mowiac prosciej, ze ktos tego slucha. Fakt, faktem, ze dluzej jak pare lat ten zespol nie wytrzyma, jesli wytrzyma, tylko ze pojawi sie cos gorszego.

To nie moje są słowa, to legenda ludowa.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło