Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Tokio Hotel na CP. Strona: 4

Wysłany: 2007-01-06 19:17

eIcILipse (Bicz)
eIcILipse
miasto magiczne

[quote:4f7419c2e4="Selene69"]nieźle, nieźle, ale ja nadal nie jestem pewna, czy oby Bill nie jest kobietą :P Norwegian, wzbudziłes we mnie podejrzenia :wink:[/quote:4f7419c2e4]

Selene jak z bratem weszłam do pokoju młodej kuzynki i zobaczył plakat Billa to powiedział "o jaka fajna laska" dokładnie się nie przyglądał więc dzień później powiedziałam mu, że mu ściągnę tamtą "fajną laskę" na tapete.. zgodził się i tak sobie to zdjęcie widniało na jego ekraniku ładnych pare dni. Trzeba było zobaczyć minę jego dziewczyny kilka dni później kiedy nas odwiedziała i zobaczyła u niego tapetę z wokalista tc :) :) jak mu powiedziała, że to facet to też minę miał niezłą... a ja niezły ubaw!!! :) :twisted:

wiem ,wiem straszna ze mnie siostra...

Facet z moich marzeń pieści tak, że przestałam szukać ziemskich kochanków. ;D

Wysłany: 2007-01-06 19:36

Jak przeczytałam ten NEWS w METRO :roll: na lekcji fizyki że przyjeżdzają zaczęłam się śmiać :) Trocha dziwna sprawa przyznam. ale zapewne na CP i tak nie pojade bo przecież JESTEM ZA MŁODA ... w końcu ... do wielu rzeczy trzeba dorosnąć 8)

Ale generalnie mam kilku chęciaży z 3miasta na zobaczenie jego TŁUSTEJ grzywki 8O

Wysłany: 2007-01-06 19:55

Tokio Hotel... myślę, że jakby nie byli znani jako zespół-żenada, to byliby całkiem nieźle przyjęci na CP. Czas przyjrzeć się pozostałym wykonawcom Castle Party Umiałabym wskazać znacznie gorsze zespoły, którymi podnieca się publika

Wysłany: 2007-01-06 20:20

No to tez troche racja.. ale wedlug mnie to oni i tak ani za dobrze nie grają ani wokal nie jest dobry..

"Nie ma nieba, wielkiej jasności, i piekła w którym smażą sie grzesznicy. Tu i teraz jest nasz dzień panowania. Tu i teraz jest dzień naszej radości. Tu i teraz jest nasza okazja. "

Wysłany: 2007-01-06 20:42

Wokal jest po prostu chłopięcy, a ich muzyka brzmi jak większości POPularnych zespołów rockowych, które możemy usłyszeć/zobaczyć w TV. Natomiast dla porównania wystarczy wsłuchać się w boski fałsz, cudowny śpiew prosto z taśmy czy muzykę z komputera - tak często spotykane na CP

A image... nic szczególnego w kręgach grających "mroczną" muzę. [A pamięta ktoś jak Suicide Commando wyszło na scenę bez szczególnej charakteryzacji i ludzie byli tym oburzeni? ] A czymś w branży muzycznej trzeba się wyróżnić. Szczególnie w tak młodym wieku. Słyszeliście o nich? Więc marketingowcy spisali się na 5

Wysłany: 2007-01-07 10:16

"a ja wam mówię, że oni mają mhroczne dusze a na następnej płycie będzie cover "Mother North" " Narea, to juz lepiej niech zagraja "Vatican in flames" DT. ;]

Ja tam sie na CP nie znam, nie jezdze, nie mam zamiaru, ale patrzac po zespolach, ktore tam wystepuja, to TH, bylby tam conajmniej nie na miejscu.
Poza tym co to za muzycy, ktorzy nawet muzyki nie tworza, tylko ktos to za nich robi

To nie moje są słowa, to legenda ludowa.

Wysłany: 2007-01-08 10:45

Załóżmy, że TH to po prostu show... to "wykonawcy" czyjejś muzyki. Myślę, że przy dobrym nastawieniu i, gdyby chłopcy byli nieco starsi, ludzie bawiliby się całkiem nieźle, a kobiety reagowałyby tak jak obecnie reagują nastoletnie fanki TH ;D Poza tym te dzieci są bodajże z Niemiec? Hehehe ;> :-)

ps. Dla Clostera bym się akurat specjalnie na CP nie fatygowała...

Wysłany: 2007-01-08 10:59

Wiesz, jeżeli wymagamy od muzyki, zeby nas tylko bawila, nie patrzac kompletnie na jej otoczke, to okej zgadzam sie z Toba, pewnie da sie tak zrobic, zeby bawili sie przy nim wszyscy, ja jednak sobie odpuszcze. Wymagam od muzyki i muzykow troche wiecej, niz rytmiczne podskakiwanie i spiewanie rzewnych piosenek o milosci.

To nie moje są słowa, to legenda ludowa.

Wysłany: 2007-01-08 11:04

FAFAL (Anciliae)
FAFAL
Piekary Śląskie

[quote:af59994bab="Diabolek"]Wiesz, jeżeli wymagamy od muzyki, zeby nas tylko bawila, nie patrzac kompletnie na jej otoczke, to okej zgadzam sie z Toba, pewnie da sie tak zrobic, zeby bawili sie przy nim wszyscy, ja jednak sobie odpuszcze. Wymagam od muzyki i muzykow troche wiecej, niz rytmiczne podskakiwanie i spiewanie rzewnych piosenek o milosci.[/quote:af59994bab]
Zgadzam sie z panem o tak !!! śWIęTE SłOWA!!!

Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL

Wysłany: 2007-01-08 11:53

[color=blue:b862bb3318]osz.... <CENZURA> !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ok no comment...[/color:b862bb3318]

Wysłany: 2007-01-09 00:27

FAFAL (Anciliae)
FAFAL
Piekary Śląskie

[quote:5fa23f0f78="Narea"][quote:5fa23f0f78="FAFAL"][quote:5fa23f0f78="Diabolek"]Wiesz, jeżeli wymagamy od muzyki, zeby nas tylko bawila, nie patrzac kompletnie na jej otoczke, to okej zgadzam sie z Toba, pewnie da sie tak zrobic, zeby bawili sie przy nim wszyscy, ja jednak sobie odpuszcze. Wymagam od muzyki i muzykow troche wiecej, niz rytmiczne podskakiwanie i spiewanie rzewnych piosenek o milosci.[/quote:5fa23f0f78]
Zgadzam sie z panem o tak !!! śWIęTE SłOWA!!![/quote:5fa23f0f78]
to i pozwólcie mi podpisać się pod tymi radosnymi prawdziwymi słowami :)[/quote:5fa23f0f78]

A masz dowód żeby sie podpisywac :P hehehehehehehehhe

Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL

Wysłany: 2007-01-09 12:31

[quote:16174ec2cb="FAFAL"][quote:16174ec2cb="Narea"][quote:16174ec2cb="FAFAL"][quote:16174ec2cb="Diabolek"]Wiesz, jeżeli wymagamy od muzyki, zeby nas tylko bawila, nie patrzac kompletnie na jej otoczke, to okej zgadzam sie z Toba, pewnie da sie tak zrobic, zeby bawili sie przy nim wszyscy, ja jednak sobie odpuszcze. Wymagam od muzyki i muzykow troche wiecej, niz rytmiczne podskakiwanie i spiewanie rzewnych piosenek o milosci.[/quote:16174ec2cb]
Zgadzam sie z panem o tak !!! śWIęTE SłOWA!!![/quote:16174ec2cb]
to i pozwólcie mi podpisać się pod tymi radosnymi prawdziwymi słowami :)[/quote:16174ec2cb]

A masz dowód żeby sie podpisywac :P hehehehehehehehhe[/quote:16174ec2cb]

Jak ja lubie duze ilosci prostokatow :P

Wysłany: 2007-01-09 17:50

Uuuaaaa...
Ja bym się tam zastanawiała, czy oni cokolwiek mają takiego oprucz ładych buziek ^^. :twisted:

"Kuka voi itsensa voitaa, ei koskaan havia..."

Wysłany: 2007-01-09 20:09

Bo talentu w ogóle :twisted:

"Kuka voi itsensa voitaa, ei koskaan havia..."

Wysłany: 2007-01-09 20:47

Buziek to oni moim zdaniem nie maja ladnych tyak samo jak talentu nie maja :P

Wysłany: 2007-01-11 22:10

Tak sie kończy jak człowiek ma w katalogu GG wpisane "th":

"jesteś ciotą a bill nie ma jaj!!!!!!!!!!cześć kup mi jeść bo jak nie to ja zjem cie wyślij to 5 osobom jak chcesz żeby bill albo tom cie wydymał<lol>"

8O 8O 8O

Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D

Wysłany: 2007-01-11 22:22

powiało inteligencją 8O Ty lepiej zmień ten wpis w katalogu gg, chłopie :lol:

Wysłany: 2007-01-12 20:52

Nie zdążyłem spytac. Kursor zamoistnie wybrał opcje "Zablokuj".

Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D

Wysłany: 2007-01-13 10:53

o kurde to pewnie jakis zdesperowany fan był :lol:

Wysłany: 2007-01-13 22:53

nie on nie pisze na klawiaturze bo boi sie ze załamie sobie paznokiec a jak to sie stanie nie bedzie miał czego malowac na CZARNO 8)

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło