Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Tokio Hotel na CP. Strona: 5

Wysłany: 2007-01-15 19:19

Sachmet_Luna (Bicz)
Sachmet_Luna
prosto z Piekła...

TH... ja ogolnie pozostawilabym to bez komentarza... dwa pedaly(nastepne dwa nie wiem, ale wygladaja odrobine lepiej :lol: ...)... lipna muzyka(jak tego mozna slychac?!)... itp... itd... pozdrawiam fanow :twisted: ...

coz bym mogla o sobie napisac?kocham gotyk,sredniowiecze...pisze wiersze,maluje,rysuje, projektuje...spaceruje wieczorami po cmentarzach...I KOCHAM KOTY!!!

Wysłany: 2007-01-16 23:13

[quote:d01aa32f57="Diabolek"]Wiesz, jeżeli wymagamy od muzyki, zeby nas tylko bawila, nie patrzac kompletnie na jej otoczke, to okej zgadzam sie z Toba, pewnie da sie tak zrobic, zeby bawili sie przy nim wszyscy, ja jednak sobie odpuszcze. Wymagam od muzyki i muzykow troche wiecej, niz rytmiczne podskakiwanie i spiewanie rzewnych piosenek o milosci.[/quote:d01aa32f57]
To ja wrócę do pierwotnego prostokącika Ok. W głębię muzyki zatapiałam się kilka lat temu. Teraz to po prostu przyjemne urozmaicenie czasu. A do tego zauważyłam, że coraz częściej wolę zwykłą ciszę :D Natomiast doczepię się, że istnieje masa zespołów, które użytkownicy tego portalu moją w "ulubionych", a jednak nie widzą parodii, jaką te zespoły odstawiają, za to istnieje modna nagonka na TH. Ot co. W skrócie

ps. Temat rafił tam gdzie powinien. Brawo "administracja" hehe :-)

Wysłany: 2007-01-19 18:33

[quote:f720c653da="Narea"]bym Ci słonko powiedziała, ale są tu osoby młodsze i jeszcze przeczytałyby to a mnie by wsadzili za demoralizację młodzieży :lol:[/quote:f720c653da]

Hehe jako najmłodsza (najprawdopodobniej najmłodsza :P ) oświadczam że nie bede się sugerować i nie zdemoralizuje mnie twój post wiec odpowiedz a nie tam w towarzystwie na USZKO :P

Ciekawie by było gdyby w końcu Bill sie przyznał że jest dziewczyną a wszystkie jego fanki doszłyby do wniosku że są jakimiś homoseksualistkami :roll:

Bo w sumie dużo mu do dziewczyny nie brakuje

Wysłany: 2007-01-20 01:56

[quote:00e0b43ea4="Wendy_Evans"]

Hehe jako najmłodsza (najprawdopodobniej najmłodsza :P ) oświadczam że nie bede się sugerować i nie zdemoralizuje mnie twój post wiec odpowiedz a nie tam w towarzystwie na USZKO :P

[/quote:00e0b43ea4]

a ile masz lat ? bo chyba ja tu rzadze jako jedna z najmlodszych osob :P przynajmniej na zlotach DP jestem najmlodsza

Co do Billa to jest oblesny ;/

Wysłany: 2007-01-20 08:44

Eh jednak jestem najmłodsza

Odpowiem zagatką: Mój rocznik jest uważany za najgłupszy, nawet może przez to że to różnież rocznik tych ...... z blog27. Ile mam lat?

Wysłany: 2007-01-20 16:13

Nie przepadam za tym zespolem wiec nie wiem takich rzeczy :D Zeby dowiedziec sie ile masz lat musialam wejsc w GOOGLE (zobacz do czego mnie zmusilas )

No faktycznie moja droga, oddaje Ci berlo, wladze oraz tytul - Najmlodszej Osoby na DP ^^ :twisted:

Wysłany: 2007-01-22 14:06

i co byłas na oficiajnej stronie BLOG 27 ?!

:lol: tak najmłodsza jestem tylko teraz cieszyc sie czy płakać :P ?

Wysłany: 2007-01-24 15:48

Bylam :twisted:

Ciesz sie m ciesz! bo jest z czego :D:D

Wysłany: 2007-01-24 17:55

[quote:43680500a6="Narea"]Bill też nie jest taki stary, bierz się za niego! :lol: nie, przepraszam, kiepski żart...[/quote:43680500a6]

<rzerazona Endra z krzykiem ucieka daaaaleko>
Narea ale Ty masz pomysly :P
Bill powinnien byc sprzedawany w aptekach jako bardzo skuteczny srodek przeczyszczajacy :twisted: ble... :P krecic z nim --> straszne 8O :twisted:

Wysłany: 2007-01-24 20:50

i dobrze.... bo jakby byl blisko to Endra znowu by sie mogla znowu rzucic do uczieczki :P Prosze Cie, nie strasz mnie juz tak :twisted:

Wysłany: 2007-01-24 21:51

Boże ... on by ci kradl lakier do paznokci i całą masę innych kosmetyków nie wspomne o ubraniach :lol:

Wysłany: 2007-01-25 00:17

No wlasnie... A to by bylo absolutnie przerazajace, wiec prosze mnie laskawie nie straszyc!

-Bill oddaj lakier!
-Bill a widziales zmywacz?
-Ale Bill, tyle razy Ci mowilam zostaw moje obcasy!

Jednego czegoby mi skurczybyk nie zwinol to STANIK :D:D hehe :twisted:

Wysłany: 2007-01-25 13:12

Trzeba przed nim wszytsko pochowac :P
Ale on sie wszedzie wcisnie , wiec wiesz :twisted:
To chowajmy przed nim stringi ^^

a tak w ogole.... BUHAHAHAHA :D :D :D :D
<Endra wyobraza sobie Billa w stringach ze snOOpim>

Wysłany: 2007-01-25 13:43

RÓŻÓWYCH ZE SNOOPIM :D

Pamietam jak pierwszy raz widzałam teledysk Tokijooo Hotel na Vivie Niemieckiej zastanawiałam się czy to baba czy facem i doszłam do wniosku że baba po kilku dniach w szkole grupka dziewczyn z mojej klasy waliła teksty: O billuś billus !!
To podchodze pytam Kto to? I patrze na zdjęcie które mi dały i zaczynam sie smiać odeszłam krzycząc boże ale z was Lesby :lol:

Wysłany: 2007-01-25 16:07

Skad wiedzialas, ze ja takie mam ?:P
Moze Ty wspolpracujesz z Billem i razem chcecie mi je zakosic co ? :twisted:

Ja od razu wiedzialam, ze on to facet Niewydarzony ale facet :P
Caly czas smiac mi sie chce z tych jego fanek co za nim lataja
i pytam sie "Gdzie te laski maja oczy ?"
Chyba wlosy/klaki/czupryna Billego im je zaslonila :twisted:

Wysłany: 2007-01-25 18:11

Dobrze powiedziane :D

No jasne że ci zakosimy :D

Bill to przecież mój ŹĄ

Wysłany: 2007-01-25 19:08

[quote:19be2e12dd="Ev"][quote:19be2e12dd="Endra"]Jednego czegoby mi skurczybyk nie zwinol to STANIK :D:D hehe :twisted:[/quote:19be2e12dd]
Hmmm... Ja bym mimo wszystko pilnowała :twisted: A nóż widelec łyszka, by zachciał sobie wypchać co nieco na klacie :lol: :wink:[/quote:19be2e12dd]

Ev, chlopcu by raczki odpadly zanim by se dopchal moj stanik do miseczki F :twisted: a takowa Endra posiada Postaram sie mimo wszytsko pilnowac, a nuz skurczybyk jednak bedzie chcial moj stanik :D Uwazaj na swoj bo niewiadomo co Billowi siedzi w glowie :D :twisted:

WENDY !!
Opamietaj sie!! Nie wstyd CI?! Billa nazywac swoim ZIOMEM ?!
Gdzie jest tamta Wendy ? Bill ja zakosil ? :twisted:

Wysłany: 2007-01-25 23:06

Duze piersi sa piekne ^^ Ja tam swoje lubie, moj chlopak tez nie narzeka :twisted:
Wazne, zeby Bill nie mial takich samych jak ja !! :D
Ev pilnuj sie, bo jeszcze Tobie porwi stanik czy strungi 8)

Wysłany: 2007-01-26 22:42

[quote:14aabd148e="Endra"]
WENDY !!
Opamietaj sie!! Nie wstyd CI?! Billa nazywac swoim ZIOMEM ?!
Gdzie jest tamta Wendy ? Bill ja zakosil ? :twisted:[/quote:14aabd148e]

Hehe em Jestem jestem :D Tak to mój ziom poznałam go ( :roll: ) na ... w pokoju w hotelu :lol:

Eeeeeej to nie fair ... zakładajmy - małe jest piękne...
A ile macie wzrostu?

Wysłany: 2007-01-28 18:51

W hotelu mowisz.... A co Ty z Billem w hotelu moglas robic ? :twisted:
Gruppies ?:P

Male i duze sa piekne ^^ Kazde z osobna ^^
Ja mam 173 cm :D

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło