Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

mroczne trunki. Strona: 7

Wysłany: 2006-09-13 08:39

Whisky, Whisky, Whisky :twisted:

.

Wysłany: 2006-09-30 22:32

Ja mieszkam w lezajsku i pije Lezajsk tylko :D Choc osobiscie az tak za tym piwem nie przepadam ale jak wszyscy pija to ja tez 8) A wiecie ja nigdy nie pilam wishy :roll:

"Nie ma nieba, wielkiej jasności, i piekła w którym smażą sie grzesznicy. Tu i teraz jest nasz dzień panowania. Tu i teraz jest dzień naszej radości. Tu i teraz jest nasza okazja. "

Wysłany: 2006-09-30 22:32

Ajc sorki za bledy :oops:

"Nie ma nieba, wielkiej jasności, i piekła w którym smażą sie grzesznicy. Tu i teraz jest nasz dzień panowania. Tu i teraz jest dzień naszej radości. Tu i teraz jest nasza okazja. "

Wysłany: 2006-09-30 23:14

ja ostatnio rozsmakowalam sie w johnym walkerze.....
whisky mniamci..................

Wysłany: 2006-10-03 13:16

" -wczoraj rozlalam piwo na klawiature. Wyschla i niby dziala, ale cokolwiek bym napisala, zawsze wyswietla sie siedem duzych liter: "JESZCZE"...
"
:lol: :twisted:

studnia bez dna Wysłany: 2006-10-21 19:17

zet co to student nie wymyśli !!:) napisz poradnik kombinatora:)
....................................................................................................................................................
Karola nie chce cię martwic ale twój komp to alkoholik - studnia bez dna!
....................................................................................................................................................
Miałem jakiś czas temu możliwość degustacji różnych gatunków whisky i powiem wam szczerze, że do pewnych od razu love.
Uwielbiam trunki , które mają dodatkowo jakąś ceremonie picia . Ostatnio kreca mnie likiery i cider (cos jak winiak gazowany czy cóś)

Wysłany: 2007-07-09 14:39

Zahariasz (Bicz)
Zahariasz
Zielona Góra

Polecam toruńską nalewke SPERMA SZATANA XD XD XD

Salve Frater !

Wysłany: 2007-07-11 20:12

Zahariasz (Bicz)
Zahariasz
Zielona Góra

a ja powiem ze nienawidze tequilli bo mnie az skreca jak pije..... :?
zdecydowanie wole dobre czerwone wino np. Bordeaux
albo dobry rum

Salve Frater !

Wysłany: 2007-07-12 08:53

Zahariasz (Bicz)
Zahariasz
Zielona Góra

A zna ktos sposób na picie Absyntu bo slyszalem ze jakis spoecjalny sposob jest??

Salve Frater !

Wysłany: 2007-07-12 09:43

smith666 (Bicz)
smith666
ogród_śmierci

[quote:325ba2182d="Ev"]
Tatuś dostał to od żydków, których koszerną rzeźnię kontrolował. Wypiłam, co miałam nie wypić, skoro to taka droga whisky :roll: Ale powiem tylko, że [b:325ba2182d]nie cierpię[/b:325ba2182d] whisky, nawet jeżeli jest to taka whisky :P [/quote:325ba2182d]

Pamiętasz Eve whisky, którą przywiozłam z Włoch?
Jednym słowem ochyda :?

Przychodzi zawsze nocą Porywa mnie przez sen To postać jest złych mocy Przerywa piękny sen Bezbronna jestem gdy Próbuje opętać mnie Więc nawet juz nie krzyczę Oddając mocy ciało swe.

Wysłany: 2007-09-26 07:37

z mrocznych trunkow to czarną kawę lubie - taką najczarniejszą - najbardziej mroczną i gotycką :lol:

.

Wysłany: 2007-09-26 10:28

[quote:c800eedefe="Allanon23"][quote:c800eedefe="Harlequin"]z mrocznych trunkow to czarną kawę lubie - taką najczarniejszą - najbardziej mroczną i gotycką :lol:[/quote:c800eedefe]

PRZEPIS : Przyszykować kubeczek - duży i mocny. Do kubeczka wsypać jedenaście łyżeczek czubatych kawy świeżo mielonej. Zalać świeżo zagotowaną wodą. Nie mieszać. Przykryć małym talerzykiem aby kawa się dusiła. Po 10 minutach - gdy napar stężnieje - ściągnąć talerzyk - można wodę z niego zlizać. Wsypać 100 grama cukru - nie mieszać. Popić chaustem i krzyknąć - ALLELUJA :D[/quote:c800eedefe]

bez cukru lepsza :twisted:

.

Wysłany: 2007-09-26 10:44

a fu ! Slodkie !

.

Wysłany: 2007-11-04 11:10

SAMAEL66 (Bicz)
SAMAEL66
Bielsko-Biała Inowrocław (Finlan...

przepis na zajebistego kaca :
Do baniaka 5l po wodzie mineralnej wlewamy flaszkę starogardzkiej, dwa wina
(co kto lubi polecam komandosa lub Lipe z miodem) resztę zapełniamy najtańszym piwem
Z pobliskiego supermarketu następnie wszystko wstrząsamy lecz nie mieszamy heheh
I polewamy w kubki

życie nie składa się z wdechów i wydechów życie to chwile które zapieraja dech w piersi

Wysłany: 2007-12-21 00:18

W tej kategorii bezapelacyjne rządzą pewne ziółka :lol:

Wysłany: 2008-01-13 09:33

oprocz win, likierow, .........to malibu + mleko...bardzo mroczne :lol:

"Umierać bez miłości , kochać przez śmierć"

Wysłany: 2008-02-20 19:21

Andrzej (Bicz)
Andrzej
Transylwania

Wszystko jest dla ludzi i alkohol tez zawiera sie w tym zdaniu takze bez jakiejkolwiek hierarchi wymienie, iz z rzadka racze sie winem(czerwony)-przypomina mi krew grrrr a jako czlek zafascynowany wampiryzmem to niech posluzy za odpowiedz oraz piwo(jasne mocne), wodka(ale bardzo rzadko). Nie toleruje mocnych trunków kolorowych w typie whisky itd. choc pragne nadmienic, ze tutaj nie wchodzi w gre absynt(podgrzewane i przez cukier ale halucynacji po tym nie mialem)

Drink And Join Me In Eternal Life Desire You Turn Me On Your Blood My Ecstasy

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło