Wysłany: 2010-06-01 15:42
hmm ostatnio miałem zryty sen. W sumie nie pamiętam wszystkich szczegółów ale przejdę do rzeczy. W śnie przeżywam normalny dzień tyg.(od pon. do pt.). Wstaje z rana tutaj wszystko normalnie, w szkole też nic się nie dzieje. Tylko ze jak wracam ze szkoły to na oku siada mi pająk. zaraz po tym jak go zrzuciłem to do końca snu nie mogłem otworzyć tego oka... Jak się obudziłem byłem trochę zdziwiony tym snem.
Wysłany: 2010-06-14 10:14
Przyśniło mi się, że chciał mnie zabić sąsiad z 3 pietra. Schowałam się do zsypu a on i tak mnie zauważył. Miał takie świecące oczy.. Gdy miał przechodzić do setna sprawy, zaczęłam z nim rozmawiać i miałam na celu załagodzić sytuacje. Jedyne co zrobił to obsypał mnie robakami które wbijały się w skórę i to było bolesne. Koniec ! ;-D
''Sztylet rani ciało, słowo - umysł.'' - Menander
Wysłany: 2010-06-14 12:25
a mi się jak nigdy,ostatnio śnią same pierdoły
[img:261aedf56d]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:261aedf56d]
Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Wysłany: 2010-06-14 13:27
Sen jest pierdołą ;-]
Wysłany: 2010-06-14 13:48
e no nie,są też i bardzo miłe sny
[img:756bb56e94]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:756bb56e94]
Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Wysłany: 2010-06-14 14:28
A to prawda, szkoda że są rzadziej hehe
Wysłany: 2010-06-14 15:46
Teraz też śnie o pierdołach lub też śnię,ale po przebudzeniu nic nie pamiętam.Co ta szkoła z człowiekiem robi
Be hard and fucking heavy-ludzie nie lubią,gdy odnosisz sukces.
Wysłany: 2010-06-14 20:43
Mi zazwyczaj śnią się pierdoły... i to jest właśnie w nich fajne ! :D
Najbardziej lubię tzw. przeze mnie "przygodówki" gdzie się dużo rzeczy dzieje, jakieś chodzenie po różnych miejscach itd.
Podobno to czy pamiętamy sny zależy od tego czy chcemy je zapamiętać (gdzieś tak wyczytałam).
Ja uwielbiam śnić i zwykle zapamiętuje moje sny...nie wszystkie, zazwyczaj ostatni sen przed przebudzeniem. Ale zawsze coś ! ;]
Mam nadzieję, że w końcu uda mi się jak najczęściej śnić świadomie.
Myślę, że świadome sny to naprawdę genialna sprawa :)
"Music is my power, Music is my life"
Wysłany: 2010-06-15 11:27
Dziś mi się śniło ze moja babcia była czerwonym kapturkiem !
Wysłany: 2010-06-30 21:29 Zmieniony: 2010-06-30 21:31
Wczoraj w nocy mi się śniło,że znów się kłócę ze swoją siostrą.Ona w pewnym momencie o jedno słowo przegięła i jej sprzedałam strzała w gębę.W półśnie załapałam,że dość mocno ręką machnęłam 'w finale' i gdyby ktoś ze mną spał,to by pewnie z wyra zleciał :P
Wysłany: 2010-07-01 00:22
Pająki, heh, też w moich snach bywały !
Wysłany: 2010-07-01 11:20
Hmmm...wg mnie najdziwniejsze sny to takie, że śpisz, wydaje ci się że przerwacasz sie lub spadasz i nagle się budzisz zdziwiony że leżysz w łóżku zamiast się wywalić.
płonące kościoły, wino i dziewice - to co tygryski lubią najbardziej
Wysłany: 2010-07-01 15:27
Dobry jest potem taki wstrzas hehe
Wysłany: 2010-07-03 12:06
Oo,ignorancja jest chyba jedną z cholernie wkurzających rzeczy,które mogą się człowiekowi przytrafić,heheh.
Ostatnio miałam gówniany sen,lepiej nie pytać o co chodzi :D
Wysłany: 2010-07-03 13:29
Nie dość,że poryty,to w dodatku w dosłownym znaczeniu jak wcześniej napisałam :P
Wysłany: 2010-07-03 19:18
Mi się sniło że kogoś pobiłem...
Jestem inny bo myślę,wierzę w siebie i słucham siebie, inni ludzię nie myślą i wolą słuchac innych
Wysłany: 2010-07-05 18:46
Mi się śniło raz jak jakieś istoty atakowały z nieba i wszyscy uciekali. Ja najpierw odjechałem rowerem za miasto. Później miałem taki widok jakbym był bohaterem GTA. Skończyło się tak, że ucieklem do jakiejś świątyni i siedziało tam kilku moich znajomych z browarami. Wszyscy wyglądali jakoś dziwnie, jeden mój kumpel ubrany był jak pedał, po czym zamienił się w prawdziwego bohatera, wyglądało to troche jak przemiana Gandalfa szarego w białego. Później potworki rozwaliły drzwi i normalnie zaczęły się Gwiezdne Wojny..
Ogólnie często śnią mi się pociągi i troche przerobione wydarzenia z całego dnia.
Noc jest ciemna i pełna strachów.
:) Wysłany: 2010-07-06 14:40
Miałem nie raz podłe sny ale też "lepsze"...
Chodziłem gdzieś po ulicach i nagle zorientowałem się, że jestem bez majtek. I zacząłem chować...
Albo wsiadam na motocykl, próbuje jechać a on zamienia się w jakiś mały rowerek, wózek cholera wie co...
Też idę do sklepu na zakupy i jak przychodzi do zapłaty to ja bez grosza...
Z milszych snów to mordobicia :) i jak posiekałem siekierą jakiegoś bandytę, oprycha (a czułem , ze to szczególna gnida i bydle). Wtedy czułem niesamowitą dumę, satysfakcje.
Potem miejscowość mojej ś.p. babki i reszty (żywej) rodzinki. Trochę inne ale zachowane w klimacie gotycko małomiasteczkowym. Szczegółowość budynków i same wewnętrzne odczucia to coś niesamowitego. Aż żal , że się człowiek budzi.
A robię co chcę ! No, prawie co chce :)
Wysłany: 2010-07-06 14:46
Dlatego też lepiej się czasem nie budzić ;-]
Ostatnio nie za bardzo pamiętam moje sny, może przyczyna są stresy, nerwy... Kij wie. Przeważnie zapamiętuje sny romantyczne bądź krwiste ! ''Czekam'' na wieczór z wampirem hehe
Wysłany: 2010-07-07 10:07
Mi się przyśniło pytanie : Czy życie traci na wartości ?