Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Sny. Strona: 37

Wysłany: 2010-07-07 23:03

A mi przedwczoraj się śniło martwe dziecko.Na żywca się jego ciało topiło,a krzyk miało tak przenikliwe,że przez resztę snu trwał.Wydawało mi się nawet,że jego szczątki tak krzyczały.

Dziwny i specyficzny sen.

Be hard and fucking heavy-ludzie nie lubią,gdy odnosisz sukces.

Wysłany: 2010-07-09 12:23

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl
Kraina Dreszczowców :Kraków

Niezmiennie koszmary - wypadające zęby, usta pełne krwi i śmierć bliskich. Szczerze mówiąc dawno nie śniłam o czymkolwiek innym.

"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi

Wysłany: 2010-08-26 22:31

Ja miewam ostatnio takie jakby...erotyczne :P

Jestem inny bo myślę,wierzę w siebie i słucham siebie, inni ludzię nie myślą i wolą słuchac innych

Wysłany: 2010-08-27 12:56

Miałam kiedyś naprawdę dziwny sen.
Idę sobie drogą, a tu nagle barierki, taśmy policyjne itd, a za nimi coś jakby czarna dziura, mgła, w ogóle nic. I napis na tabliczce: "Koniec świata".
I moje zdziwienie...

LunaMarket.pl

Wysłany: 2010-08-27 18:50

Mi się raz sniło ze jechałem tramwajem i Kuba Wojewódzki za mną biegł, goniąc mnie...
Też jakis dzieciak który wyglądał jak pewna postać z Anime "Naruto"

Jestem inny bo myślę,wierzę w siebie i słucham siebie, inni ludzię nie myślą i wolą słuchac innych

Wysłany: 2010-08-27 22:06

3 dni temu śniła mi się powódż.W deszczowy chłodny dzień przechadzałam sobie przez drewniany duży most,wokół brygada ratunkowa niosąca ludzi na noszach,gdzieś tam dalej terenówki wojskowe[?] koło mnie przejeżdżały,a gdzieś jeszcze w oddali odbywała się rekrutacja młodych ochotników WOPR.

Wysłany: 2010-08-29 11:01

Ceiphied (Bicz)
Ceiphied
Nowa Sól - Zielona Góra

Przyśniło mi się,że dostałam od kolegi wielkie akwarium ze złota rybką.

''Sztylet rani ciało, słowo - umysł.'' - Menander

Wysłany: 2010-08-29 13:31

[quote:d0324d2c90="Demonika"]Mi się zawsze śniło jak byłam mała że jadę samochodem albo płynę statkiem z jakimiś ludźmi, albo sama i zawsze rozbijałam wszystkie pojazdy... i ta ja zawsze byłam kierowcą :D [/quote:d0324d2c90]

mi się czasem śni, że jadę samochodem, albo próbuję zaparkować i mi hamulce nie działają.
Zawsze w coś przywalę .
(na szczęście jeszcze żaden nie był proroczy :D)

"Music is my power, Music is my life"

Wysłany: 2010-09-03 11:24

Ceiphied (Bicz)
Ceiphied
Nowa Sól - Zielona Góra

A mi dziś olbrzymie robaki, które znajdowały się w moim domu.

Wysłany: 2010-09-03 14:40

Gorg666 (Bicz)
Gorg666
Wakefield (UK)

A mnie się śniła III wojna światowa i że znowu Niemcy ją wywołali. Byłem akurat w Łodzi kiedy zaczęły spadać bomby, a później się obudziłem bo zadzwonił budzik... szkoda, marzę o wojnie od 2 lat ;/

Aetas dulcissima adulescentia est

Wysłany: 2010-09-03 14:56

Trzeba było isc na zawodowego żołnierza i do Afganistanu śmigac, podobno niezle płacą :P

.

Wysłany: 2010-09-03 16:37 Zmieniony: 2010-09-03 16:37

No, lepiej niż na platformie.
Uhuh.
Mi sie śniło że byłam w psychiatryku. Brrr. Nie chciałabym nigdy tam trafić.

Nie załamuj się. Załam innych.

Wysłany: 2010-09-03 16:54

Gorg666 (Bicz)
Gorg666
Wakefield (UK)

[quote:baa1ab7dfe="Harlequin"]Trzeba było isc na zawodowego żołnierza i do Afganistanu śmigac, podobno niezle płacą :P[/quote:baa1ab7dfe]

No żołd całkiem niezły :) tylko taka wojna to nie wojna.... bez totalnej rozwałki trupów i makabry milionów istnień wojna powinna nazywać się nieporozumieniem państw rywalizujących. No i tam każdy za wroga, wywieźli by mnie jeszcze nim opróżniłbym pierwszy magazynek. Afganistan to jak wielka strzelnica i w głowę łatwiej trafić bo arafatki noszą :)

Aetas dulcissima adulescentia est

Wysłany: 2010-09-03 17:22

Ceiphied (Bicz)
Ceiphied
Nowa Sól - Zielona Góra

[quote:5b0185897a="Harlequin"]Trzeba było isc na zawodowego żołnierza i do Afganistanu śmigac, podobno niezle płacą :P[/quote:5b0185897a]

Kuzyn tam robił, kasa zajebista ! Też kiedyś mi się wojna śniła, ale nic ciekawego ;-]

Wysłany: 2010-09-03 19:30

Mi się snią same głupoty z których nic nie można zrozumiec ale ostatnio(jak pisałem wczesniej) mam sny erotyczne...pocałunki z fajnymi laskami i nawet więcej...

Wysłany: 2010-09-03 19:31

Z niefajnymi też! :P

Co cię nie zabije, to cię wkurwi

Wysłany: 2010-09-03 19:51

Ceiphied (Bicz)
Ceiphied
Nowa Sól - Zielona Góra

Też mam często sny erotyczne, ostatnio śniłam, że kochałam się ze znajomym w Karwanie ! Człowiek wstaje taki mimo wszystko zadowolony ... :-]

Wysłany: 2010-09-09 01:20

Ceiphied (Bicz)
Ceiphied
Nowa Sól - Zielona Góra

Chcąc nie chcąc ostatnio śniło mi się, że Nergal był moim ukochanym !

Wysłany: 2010-09-30 23:10

A mi same lasy się śnią...:)

Wysłany: 2010-09-30 23:22

W ostatnim śnie jaki pamiętam (z piątku ? soboty ?) przechodziłam z bratem ulicą, obok sklepu dla kibiców. Spojrzałam przez okno do środka i zobaczyłam piłkarza ulubionej drużyny. Weszłam do sklepu i ustawiłam się z innymi ludźmi w kolejkę po autografy. :P
I takie tam rzeczy z tym związane.

"Music is my power, Music is my life"

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło