Wysłany: 2010-10-12 23:29
Sądzę, że to i to , dobranoc ;-]
''Sztylet rani ciało, słowo - umysł.'' - Menander
Wysłany: 2010-10-18 15:35
Śniło mi się, że śpiewałam w wannie z kolegami w łazience hehe
Wysłany: 2010-10-18 19:58
Hmmm..to widzę że też było ostro w łazience ! ;-]
Wysłany: 2010-10-18 21:43
A ja bardzo często mam erotyczne sny, zastanawiam się czy to dobrze ;P
Wysłany: 2010-10-18 22:19
Owszem, jednak co za dużo to nie zdrowo ;-]
Wysłany: 2010-10-18 22:45
Sukkubusowe sny, które trudno skategoryzować
a Jack of all trades is master of none
Wysłany: 2010-10-21 10:16
Śniło mi się, że uczęszczałam do chińskiej szkoły . Pamiętam chińskie znaczki na gablotach. Wyszłam na chwile przed szkołę z jakimiś dziewczynami, one sobie poszły a ja nie potrafiłam znaleźć sali lekcyjnej. Zaczepiłam przypadkową nauczycielkę co otworzyła drzwi od klasy. Znała j. polski i postanowiła mi pomóc..gdzieś zniknęła gdy czekałam na nią przy pokoju nauczycielskim. Pamiętam też, że wcześniej byłam w sklepie z butami i tam znajdowały się przeróżne książki . Ukradłam jedną, tłumacząc sobie, że pożyczam ;-]
Wysłany: 2010-10-21 18:26
[quote:5ab2ce53d0="Luk"][quote:5ab2ce53d0="Ceiphied"]A ja bardzo często mam erotyczne sny, zastanawiam się czy to dobrze ;P[/quote:5ab2ce53d0]
Na pewno dobrze możne podasz jakieś szczegóły
Mi za to rzadko coś się śni.[/quote:5ab2ce53d0]
Hmm.. na forum pewnie są nieletni !
Wysłany: 2010-10-22 11:47
Nienawidzę uczucia gdy jestem przeziębiona to śnią mi się przedziwne rzeczy, których nawet nie umiem opisać. Budzę się wtedy zmęczona, jestem niewypoczęta.
Wysłany: 2010-10-22 13:30
Cholernie nie lubię kłaść się spać po dużej kłótni-wtedy śnią mi się różne dziwne lub straszne rzeczy,które po przebudzeniu mi uciekają,a ja jestem niewyspana i przybita.
Be hard and fucking heavy-ludzie nie lubią,gdy odnosisz sukces.
Wysłany: 2010-10-28 02:33
Zdarzały i zdarzają mi się nadal sytuacje typu, że kładłem się spać (bez znaczenia czy dzień był dobry czy zły) i zanim jeszcze przymknąłem oczy, do głowy zaczynały mi napływać przedziwne przykre wyobrażenia. A gdy staram się myśleć o czymś miłym to jakoś nie wychodzi, jakby to było niemożliwe. Też się komuś z was przydarzyło albo przydarza? W jaki sposób jeśli już z czymś takim sobie radzić?
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Wysłany: 2010-10-28 10:46
Może poczytaj przed snem? Mnie, kiedy dręczyły złe myśli, albo w trudniejszych momentach w życiu, zawsze pomagała książka, którą czytałam do oporu, czyli dopóki nie zasnęłam z nią na twarzy.
-----
Mnie się wczoraj przyśnił koszmar "zawodowy", że uśpiłam jednego psa za dużo. Miałam w szpitalu osiem psów, z czego siedem wykazywało objawy jakiejś dziwnej, ciężkiej choroby. Padła decyzja o ich uśpieniu, jako że stan beznadziejny. Wzięłam więc strzykawkę i każdemu w wenflon wstrzyknęłam odpowiedni preparat. I przy ósmym psie zorientowałam się, że przecież ten chorował na co innego, miał tylko kroplówkę, jego stan był dobry... ale było za późno! Rrrany, jak ja się umęczyłam: co ma powiedzieć właścicielowi? Zaraz facet przyjdzie, spyta jak jego piesek, co ja mam mu powiedzieć??
To był jeden z tych snów, po których, gdy przebudziłam się w nocy i zorientowałam, że to tylko sen, całą sobą, fizycznie, odetchnęłam z ulgą.
Wysłany: 2010-10-28 11:21
Książka... Muszę spróbować. W razie czego sięgnę po "Dobrego Wojaka Szwejka" i jakoś się to zwalczy
Ja nigdy nie pamiętam swoich snów. Cokolwiek by mi się tam śniło, budzę się jakby nic.
Wysłany: 2010-10-28 11:30
To dobrze dla Ciebie :) Nie pamiętanie snów jest objawem zdrowego snu.
Wysłany: 2010-10-28 13:32
A jak się sen pamięta to jest zdrowo ;-] ?
Wysłany: 2010-10-28 16:01
Podobno nie. To oznacza, że czlowiek w czasie snu nie osiąga którejś-tam fazy głębokiego snu, czy też częściowo wciąż czuwa. Nie znam się na tym dokładnie, ale to coś takiego.
Wysłany: 2010-10-29 19:59
Mi się śniła wielka impreza, wyciągałam sobie szkło z gardła ;-]
Wysłany: 2010-10-30 00:06
[quote:e3ddaf6333="Tristitia"](...) Nie wiem jaka jest na nie rada, może ktoś powinien Cię utulić do snu??[/quote:e3ddaf6333]
Koleżanka wcześniej zaradziła książkę. Będę musiał spróbować. To o wiele łatwiejsze do zrobienia niż utulenie
Wysłany: 2010-10-30 00:08
Tulenie milsze za to książka działa lepiej na wyobraźnie, dając ciekawszy sen ;-]
Wysłany: 2010-10-30 01:10
Hehe :]Sama chyba napisze książkę erotyczną, trochę się tych historii ze snów nazbiera/ło ..