Wysłany: 2010-04-01 08:24
mi śniła się koleżanka, z którą ostatatnio nie żyję na dobrej stopie. Siedziała na uczelni na auli i strasznie płakała. Podeszłam do niej i zaczęłam ją pocieszać (ato już jest dziwne bo raczej tak nie robie)na co ona wybuchnęła jeszcze większym płaczem i wrzasnęła
- Nie mam sutków!! Nie zdam egzaminów!
Ciekawe co to mogło znaczyc:D
Wysłany: 2010-04-01 23:32
Miałem dzisiaj arcy mega zboczony sen... A potem śnił mi się jakiś olbrzym, który zginał ludzi w kręgosłupach, rzucał o ziemię a potem wyrzucał z balkonu.
Praktycznie każdemu twierdzeniu można przeciwstawić kontrtwierdzenie i znaleźć dla niego równie silne uzasadnienie
Wysłany: 2010-04-01 23:35
[quote:3cc453ded5="Argmator"]Miałem dzisiaj arcy mega zboczony sen... A potem śnił mi się jakiś olbrzym, który zginał ludzi w kręgosłupach, rzucał o ziemię a potem wyrzucał z balkonu.[/quote:3cc453ded5]
Pewnie nie opowiesz tego pierwszego?
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Wysłany: 2010-04-02 01:38
Bez szczegółów mogę powiedzieć
W Toruniu była jakieś tajne stowarzyszenie, gdzieś pod ziemię się schodziło. Juz na wejściu siedziała pani, która witała nowych i z którą można było robić co się tylko zechce. Dalej były pokoje, w których znajdowały się grupy ludzi. Można było dobrać sobie parę i sobie korzystac. Nie zaglądałem do wszystkich pokoi. No, to tak bez zbędnych szczegółów :P
Praktycznie każdemu twierdzeniu można przeciwstawić kontrtwierdzenie i znaleźć dla niego równie silne uzasadnienie
Wysłany: 2010-04-03 17:43
Nie umieraj, Koteczku Nie tak :)
A mi się dziś śniło, że Ktoś mi ugotował makaron, ale mi go zjedli :|
A jak chcieliśmy sami ugotować to cały czas moja Mama krążyła :/
I zapamiętało mi się jak Ktosiowi skroń pogłaskałam i włosy wzięłam za ucho, choć nie ma ich długich. Ech...
Lepiej idę sajgonki zrobić.
Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.
Wysłany: 2010-04-04 18:00
Śniło mi się ostatnio, że mój chłopak usunął z naszej klasy wszystkie zdjęcia ze mną i zastąpił je jakimiś ze swoimi znajomymi których nie znam, unikał mnie na gadu gadu a ja przytyłam tak bardzo że mój brzuch wyglądał jakbym była w ciąży :P Freud miałby na mnie używanie :)
Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą
Wysłany: 2010-04-04 18:41
[quote:4ee0bcf999="ravenheart99"]Śniło mi się ostatnio, że mój chłopak usunął z naszej klasy wszystkie zdjęcia ze mną i zastąpił je jakimiś ze swoimi znajomymi których nie znam, unikał mnie na gadu gadu a ja przytyłam tak bardzo że mój brzuch wyglądał jakbym była w ciąży :P Freud miałby na mnie używanie :)[/quote:4ee0bcf999]
O LOL!!!
Czytam i sobie myślę - Jakie z Ciebie dziecko neo!
Freud to by zmartwychwstał! D:
Wysłany: 2010-04-04 18:50
Tak wiem, wychodzi moje uzależnienie
Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą
Wysłany: 2010-04-04 21:17
dobrze że ja nie miewam takich nocnych horrorów :) coś mi się tam i pewnie śni,ale nigdy tego po przebudzeniu nie pamiętam ^_^ i dobrze bo i po kiego :P
[img:3e96aad94b]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:3e96aad94b]
Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Wysłany: 2010-04-06 20:22
Sny, jedyne miejsce, gdzie zdradzamy nasze partnerki/partnerów nie czyniąc im krzywdy...
Wierzę w Boga, Ojca Wszechmogącego ...
Wysłany: 2010-04-07 10:57
Ja nie snie, od wielu lat juz. Czasem szkoda.
Non Serviam
Wysłany: 2010-04-07 10:58
A mi sie dzisiaj snil Slash z Guns'ow-cholera wie dlaczegho :)
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
Wysłany: 2010-04-07 10:59
[quote:ba35749e63="bastet666"]A mi sie dzisiaj snil Slash z Guns'ow-cholera wie dlaczegho :)[/quote:ba35749e63]
...bo wczoraj była premiera jego solowej płyty :P
Wierzę w Boga, Ojca Wszechmogącego ...
Wysłany: 2010-04-07 11:04
[quote:07c033a277="Benjamin_Breeg"][quote:07c033a277="bastet666"]A mi sie dzisiaj snil Slash z Guns'ow-cholera wie dlaczegho :)[/quote:07c033a277]
...bo wczoraj była premiera jego solowej płyty :P[/quote:07c033a277]
EEEE?to ja nic na ten temat nie wiedzialam :)CZasmi te mojhe sny sa poryte :)biorace sie nie wiadomo skad:)
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
Wysłany: 2010-04-07 11:47
[quote:0a270b4cca="bastet666"]A mi sie dzisiaj snil Slash z Guns'ow-cholera wie dlaczegho :)[/quote:0a270b4cca]
To byla wielka milosc mojej mlodosci. Kochalam goscia za wlosy i za granie. Niesamowity mi sie wydawal :)
Non Serviam
Wysłany: 2010-04-08 14:38
a mnie się do tej pory śni noj belfer od enzymologii ze studiow... zawsze jest ubrany w czarny fartuch i gumowe rękawice... Skurwysyn dał mi popalić na studiach ale nie wiedzialem że mi aż tak sie na banię rzuci :/
enjoy the violence
Wysłany: 2010-04-09 13:50
A mi sie snila kontrol kanorow a takowej nie mialam naszczescie :)
Wysłany: 2010-04-15 21:07
Ja miałam koszmar - siedziałam przed komputerem i pozapominałam wszystkie hasła.
Bo ja z przeklętych jestem tego świata, Ja bywam dumny i hardy
Wysłany: 2010-04-15 21:15
[quote:a5b6cae6c6="black_gothic"]Ja miałam koszmar - siedziałam przed komputerem i pozapominałam wszystkie hasła.[/quote:a5b6cae6c6]
lol
Mi się śniło, że umarłam i byłam wściekła, że nikt nie znalazł moich haseł do wszystkich kont i nie zdeaktywował ich - sezon na sny informatyczne? :D
Wysłany: 2010-04-16 00:14
to co wy robicie że śnią się wam takie koszmary :) ja choćbym chciał to ni kuda :P
[img:25b9b9f6c6]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:25b9b9f6c6]
Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...