Dodano: 2007-04-13 15:08
to i ja nie offtopuję, bo Żonka użyje w stosunku do mnie przemocy 8O mam nadzieję ... :twisted:
przepraszam, faktycznie się rozgadałam 
Dodano: 2007-04-13 15:56
Ja równiez już nie będę, NOONE. Sorry!
Milczenie jest złotem. Jeśli przeszkadzam, to spadam!
"Pesymista to tylko dobrze poinformowany optymista"
Dodano: 2007-04-13 16:59
Ja nikogo nie wyganiam, nikogo nie walnę (bez powodu :twisted: ) i nie mam nic przeciwko pogaduchom - ale na GG!!
W innym wypadku jakiś nadgorliwy Moderator zamknie nam ten temat i chyba z gwiazd będziemy zgadywać, kto sie na busa pisze, kto ma namiet, kto kwaterę, a kto wrotki :twisted:
A tak z innej beczki... Ja na CP będę pierwszy raz (no wiem, że wstyd
) ale mam nadzieję, że mnie ktoś oprowadzi po mieście, w potrzebach gastronomicznych :twisted: Bo my z Żoną lubimy zjeść :D Chociaż po mnie to nie widać
:twisted: 
Dodano: 2007-04-13 17:05
A ja będę po raz 6ty. Kto ile razy był dla mnie nie ma większego znaczenia, choć fakt, że trochę się człowiek nauczył zwłaszcza jeśli chodzi o gastronomię.
Keep Talking...
Dodano: 2007-04-13 17:21
| noone81 napisał(a): |
Bo my z Żoną lubimy zjeść :D Chociaż po mnie to nie widać :twisted: ![]() |
A po mnie to niby widać, wredna latawico ???!!!
Akharu - nie przejmuj się, moja kobieta ma okres i ją nosi :twisted:
Nie offtopując dalej, przypominam o zapisach na busa najpóźniej do niedzieli, 15 kwietnia, bo od poniedziałku startuję z przygotowaniami, rezerwacją, itp.
Dodano: 2007-04-13 17:22
No to Pan Szalony idzie jeść z nami :D
:D
| SCHWEIGENDE napisał(a): |
[quote:c3a9c5f8f0="noone81"]Bo my z Żoną lubimy zjeść :D Chociaż po mnie to nie widać :twisted: ![]() |
A po mnie to niby widać, wredna latawico ???!!!
[/quote:c3a9c5f8f0]
Me Lov You To :*
Dodano: 2007-04-13 17:29
Nie ma sprawy! :D :wink:
A ja mam pytanie kiedy będzie trzeba płacić za busa! Bo ja dopiero za miesiąc lub 2 będę wstanie! :!:
Keep Talking...
Dodano: 2007-04-13 17:37
jeśli chodzi o płatności, to będzie można zapłacić dopiero w dniu wyjazdu na CP, więc spoko :)
myślałam (tak, tak, zdarza mi się), żeby zrobić tak - przy wsiadaniu do busa każdy zapłaci kierowcy od razu za podróż w obie strony... wydaje mi się to dobre, dlatego, że zagwarantuje nam to powrót w tym samym składzie... tzn. chcę uniknąć sytuacji, że bus czeka w poniedziałek gotowy do wyjazdu, połowy z nas nie ma i reszta musi płacić po 100 zeta na łebka... co Wy na to?
Dodano: 2007-04-13 18:08
Bardzo słuszna koncepcja!!!!!!!! Co prawda nie sądzę żeby ktoś nie chciał z tamtąd wracać w poniedziałek, przynajmniej nie połowa busa ale masz całkowitą rację. Jak ktoś będzie nagle chciał zostać dłużej to poprostu "dostanie czymś ciężkim w łeb" i pojedzie z nami z powrotem. Ale, że w większości "poznaniacy" będą busem jechać to liczę, że do takich sytuacji nie dojdzie hehehe!!!!! :lol:
Keep Talking...
Dodano: 2007-04-13 18:14
| SzalonyKapelusznik napisał(a): |
| Jak ktoś będzie nagle chciał zostać dłużej to poprostu "dostanie czymś ciężkim w łeb" i pojedzie z nami z powrotem. |
Dokładnie :lol: Pomożecie, towarzyszu? :twisted:
Dodano: 2007-04-13 18:23
"Pomożecie?..." Pomożemy... Towarzyszko oczywiście!!! Tylko jak już wspomniałem, kto będzie chciał kasę tracić? :wink:
Keep Talking...
Dodano: 2007-04-13 18:45
wieloletnie doświadczenie w organizacji wycieczek mówi mi, że niektórych trzeba będzie szukać po całym Bolkowie, bo : śpią, piją, pili za dużo do rana i teraz umierają, zapomnieli, nie dosłyszeli o której wyjazd, słyszeli o której ale nie słyszeli skąd.................. :twisted:
Dodano: 2007-04-13 18:47
To ja też chcę jeść z tym szalonym panem :!: coś mi się chyba należy za buziaka damskiej toalecie w Bazylu tudież w Forcie, bo nie wiem, gdzie w końcu
:twisted: :roll:
Dodano: 2007-04-13 20:19
| wieloletnie doświadczenie w organizacji wycieczek mówi mi, że niektórych trzeba będzie szukać po całym Bolkowie, bo : śpią, piją, pili za dużo do rana i teraz umierają, zapomnieli, nie dosłyszeli o której wyjazd, słyszeli o której ale nie słyszeli skąd.................. :twisted: |
Poszukać to zawsze można. Gorzej jak się, kto rozmyśli :!: :!: :!: ! Jakby co to pomogę w szukaniu. :wink:
Keep Talking...
Dodano: 2007-04-16 08:21
UWAGA :!: :!: :!: JAK WSPOMINAŁAM, CHCIA.ŁABYM OD DZIŚ ZACZĄĆ REZERWACJĘ AUTOBUSU, ŻEBY MÓC UDZIELAĆ KONKRETNYCH INFORMACJI.
LISTA CHĘTNYCH NA BUSA WYGLĄDA NASTĘPUJĄCO :
ja
Unikate i 3 osoby
Semjan i 1 osoba
Minawi i Nightcreature
Kalosz i 1 osoba
Gekon i Depechemark
Alphar i Amorphous
Inyaloome, Silmeor, Endelbrekt
Regis
Szalony Kapelusznik i 1 osoba
Angelwing, Lara, Th
Noone i Dr. Faustus
Dodano: 2007-04-16 11:13
Czyli jednak duży autobus trzeba będzie zorganizować...?
W takim razie apeluję do wszystkich by szukali dodatkowych osób na busa, aby zapłacić jak się tylko da najmniej! :wink: 
Mon Mari...666 [img:dd992acbb5]http://img2.epuls.pl/images/smilies/mood_vampire_big.gif[/img:dd992acbb5] ...^V^
Dodano: 2007-04-16 11:57
niekoniecznie, mam chyba 25-tkę, albo 26-tkę ... tzn. busa takiego :)
lista już dziś zamknięta :)
Dodano: 2007-04-16 12:10
No to dobrze :wink:
A cena bez zman?
No i czy wiesz cos o ubezpieczeniu?
Mon Mari...666 [img:dd992acbb5]http://img2.epuls.pl/images/smilies/mood_vampire_big.gif[/img:dd992acbb5] ...^V^
Dodano: 2007-04-16 13:32
| jeśli chodzi o płatności, to będzie można zapłacić dopiero w dniu wyjazdu na CP, więc spoko :)
myślałam (tak, tak, zdarza mi się), żeby zrobić tak - przy wsiadaniu do busa każdy zapłaci kierowcy od razu za podróż w obie strony... wydaje mi się to dobre, dlatego, że zagwarantuje nam to powrót w tym samym składzie... tzn. chcę uniknąć sytuacji, że bus czeka w poniedziałek gotowy do wyjazdu, połowy z nas nie ma i reszta musi płacić po 100 zeta na łebka... co Wy na to? |
Pomysł dobry:)...a co do składu...jak sie połowa nie stawi to będzie luźniej w autku:) :twisted: Będą tzw. miejsca leżąco-sypialne
Gorzej jak połowa sie nie stawi na wyjazd :?
Ot, taka moja mała dywagacja:)
Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.
Dodano: 2007-04-16 15:13
| Semjan napisał(a): |
| [quote:621f35fe36="SCHWEIGENDE"]jeśli chodzi o płatności, to będzie można zapłacić dopiero w dniu wyjazdu na CP, więc spoko :)
myślałam (tak, tak, zdarza mi się), żeby zrobić tak - przy wsiadaniu do busa każdy zapłaci kierowcy od razu za podróż w obie strony... wydaje mi się to dobre, dlatego, że zagwarantuje nam to powrót w tym samym składzie... tzn. chcę uniknąć sytuacji, że bus czeka w poniedziałek gotowy do wyjazdu, połowy z nas nie ma i reszta musi płacić po 100 zeta na łebka... co Wy na to? |
Pomysł dobry:)...a co do składu...jak sie połowa nie stawi to będzie luźniej w autku:) :twisted: Będą tzw. miejsca leżąco-sypialne
Gorzej jak połowa sie nie stawi na wyjazd :?
Ot, taka moja mała dywagacja:)[/quote:621f35fe36]
Też myślę, że to dobry pomysł, bo po prostu będziemy mieć pieniądze i nawet jak ktoś sobie zaśpi czy cos w tym stylu, to będziemy mogli pojechać bez niego! hehe, :wink: :twisted:
Dodano: 2007-04-18 20:57
Wszedłem dziś na stronę CP i w sumie lekko się zdziwiłem faktem, że jest w dziale bilety napisane "piątkowe imprezy za okazaniem karnetu".... czy w takim razie należy rozumieć, że czwartkowych imprez nie będzie? Czy ktoś z Was ma info na ten temat?
"Uważaj, żeby nie pomylić nieba z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu."
Dodano: 2007-04-18 22:56
Gwyn, w tamtym roku o ile pamiętam też tak było - impreza czwartkowa nie była wtedy po 5 zł jesli ktos nie miał jeszcze kupionego karnetu. Natomiast impreza piątkowa na Zamku była za free z karnetem, choć się nie wliczała do jego ceny chyba (trochę to pokrętnie powiedziałam, ale cóż :twisted: ). Bo biletowane są chyba tylko sobotnie i niedzielne koncerty. Zresztą, wszystkiego się dowiemy w swoim czasie 8)
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2007-04-19 08:48
No tak, ale w tamtym roku piątkowe imprezy były na zamku a w tym nie. Ostatnio również napisane już było, że w czwartek w Hacjendzie będzie grało ten i tamten, a teraz jest tak właśnie napisany tylko o piątku i to w dodatku w Sorento.
No a istotne to jest dla nas bo nie wiemy czy rezerwować kwatery od czwartko czy od piątku.
"Uważaj, żeby nie pomylić nieba z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu."