Dodano: 2007-04-10 19:51
Biorac pod uwage, ze ja tez niesparowany to zawsze mozemy pic razem cala droge. :D I zagryzac ogoreczkiem. :D
Wredne, złośliwe i uparte bydlę. ;-)
Dodano: 2007-04-10 20:15
Mam nadzieje, ze zapisy parami nie zobowiazuja do kiszenia ogorkow wylacznie w tym ukladzie :lol: Moj partner wybaczy mi chyba niewinna zabawe ze Schwei i jej osławionym cycem :twisted:
8O
Dodano: 2007-04-11 00:05
My nie piszemy się na wesołego busa, bo jedziemy tylko na jeden dzień i mamy własny środek transportu :D
Dodano: 2007-04-11 02:57
Gekonek, bawimy się całą drogę :twisted: protestujący partnerzy mogą zostać zamknięci w bagażniku :twisted:
Minawi, a ja to niby mam kogoś do pary?
AKTUALNA LISTA CHĘTNYCH NA WESOŁEGO BUSA:
ja
Unikate i 3 osoby
Semjan i 1 osoba
Minawi
Kalosz i 1 osoba
Gekon i Depechemark
Alphar i Amorphous
Inyaloome, Silmeor, Endelbrekt
Regis
Szalony Kapelusznik i 1 osoba
UPRZEJMIE PROSZĘ O SZYBKIE ZGŁASZANIE DALSZYCH KANDYDATUR, PONIEWAŻ OKOŁO 15 KWIETNIA CHCĘ ZAREZERWOWAĆ AUTOKAR I PO TYM TERMINIE NIE BĘDZIE JUŻ SZANS NA ZMIANY 
Dodano: 2007-04-11 04:10
Szybko zalatwiacie sprawy zwiazane z CP :)
dead girls never say no...
Dodano: 2007-04-11 06:06
| didyoukillme napisał(a): |
| Szybko zalatwiacie sprawy zwiazane z CP :) |
Oragnizacja jest ważna
im wcześniej się załatwi to i owo tym później nie lata się na wariata:)
Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.
Dodano: 2007-04-11 07:32
też bym sie wjebał do tego busola ale mam do bolkowa niedaleko
moge was co najwyżej na miejscu przywitać jakąś nalewką za 4 zyla i pobłogosławić na następujące 3 czy tam 4 dni hehehe 8)
Dodano: 2007-04-11 08:03
| Paskievicz napisał(a): |
| też bym sie wjebał do tego busola ale mam do bolkowa niedaleko
moge was co najwyżej na miejscu przywitać jakąś nalewką za 4 zyla i pobłogosławić na następujące 3 czy tam 4 dni hehehe 8) |
4 zety za litra czy 0,75 ?:) hehe...tak czy siak nie myśl, że butelczyna Ci wystarczy kolego :twisted:
Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.
Dodano: 2007-04-11 11:00
trzeba szybko, bo w tej firmie transportowej zgłoszenia na lipiec już powoli napływają :)
aktualna lista:
ja
Unikate i 3 osoby
Semjan i 1 osoba
Minawi
Kalosz i 1 osoba
Gekon i Depechemark
Alphar i Amorphous
Regis
Angelwing, Lara, Th
Dodano: 2007-04-11 16:22
| regis napisał(a): |
| (...) spora ekipa i to o gardłach niewąskich (...) |
Głębokie gardła mamy, powiadasz :?: To mi się kojarzy z pewnym 'niszowym' arcydziełem sztuki filmowej... a nawet dwiema produkcjami :lol: :twisted:
Dodano: 2007-04-11 16:52
A właśnie, że jedyną :!: :!: :!: A kto mi podskoczy, ten stanie ze mną na gołe klaty :D
Dodano: 2007-04-11 17:09
Nie będzie potrzeby takiej potyczki, bo Schwei zaopiekuje się tylko i wyłącznie swoją Przylgą :twisted: I razem, w romantycznej atmosferze, będziemy kisić ogórki przez całą drogę :lol:
Dodano: 2007-04-11 17:24
Schweeeeeeeeeeeeei :!: Daj mu cycem po łbie, bo za bardzo podskakuje :D Tylko nie zabij, bo dzieci muszą mieć ojca 8O
Dodano: 2007-04-11 17:32
cyców ci u nas dostatek :twisted: dla całego busa może i nie starczy, ale damy radę :twisted:
przypominam o zgłoszenach najpóźniej do 15 kwietnia, potem rezerwuję autobus...
jeśli zostanie nas tylu, ile na liście, to bierzemy 20-osobowego busa, gdyby natomiast miało być więcej chętnych, to już by 50-tkę trzeba brać :twisted:
Dodano: 2007-04-11 19:23
| SCHWEIGENDE napisał(a): |
| cyców ci u nas dostatek :twisted: |
Mam nadzieję, że nie piszesz o swoich, które od dawna są zarezerwowane... Ty, Ty, Ty.... schlampe jedna :!: Choć raz będziemy bez Noone na karku, a Ty byś tu się już ochoczo z moim mężem wyprzetarżonym dzieliła, tak :?: :evil:
Dodano: 2007-04-11 19:49
| kontragekon napisał(a): |
| [quote:55c3ff542e="SCHWEIGENDE"]cyców ci u nas dostatek :twisted: |
ja bym nie była taka pewna :lol: :lol: :lol:
Dodano: 2007-04-11 20:54
| SCHWEIGENDE napisał(a): |
| [quote:8f892b0e72="kontragekon"][quote:8f892b0e72="SCHWEIGENDE"]cyców ci u nas dostatek :twisted: |
ja bym nie była taka pewna :lol: :lol: :lol:[/quote:8f892b0e72]
Ty to masz Schwei tą intuicje - razem z Noonką dołączamy się do wesołego busa :D Co Wy na to?
dr Faust :twisted:
Dodano: 2007-04-11 20:58
| ...Choć raz będziemy bez Noone na karku... |
Na Ciebie się właśnie pogniewałam
| dr_Faustus napisał(a): |
| ... razem z Noonką dołączamy się do wesołego busa :D |
Dobrze, że Doktorek mnie zawsze będzie lubił
Dodano: 2007-04-11 21:42
Wiesz, Noonuś, że ja Ciebie uwielbiam, ale, że mi kochankę ukradłaś i do ołtarza zawlokłaś to fakt :twisted: I już miałam nadzieję, że powspominam stare dzieje a tu ..uj :evil: Eh, życie :?
Dodano: 2007-04-11 21:50
koooochajcie mnie ile wlezie, bo mam deficyt :twisted:
AKTUALNA LISTA :
ja
Unikate i 3 osoby
Semjan i 1 osoba
Minawi
Kalosz i 1 osoba
Gekon i Depechemark
Alphar i Amorphous
Regis
Angelwing, Lara, Th
Noone i Dr. Faustus
Dodano: 2007-04-11 22:17
Żonka!! Kochać to mogę Cię tylko JA :twisted:
Pozostali mogą Cię co najwyżej wielbić i po butkach mościć za Twoje kochane serducho.
A Tobie Gekonie, ja po drodze w tym autokarze wytłumaczę, raz jeszcze, że Żona, jak sama nazwa głosi, jest moja. A Ty za karę na samym przedzie wesołego autobusu będziesz siedzieć, tuż za kierowcą i zakaż spożycie przez całą drogę dostaniesz :twisted:
Dodano: 2007-04-12 00:12
Ależ busik bez spożycia i konsumpcji to już nie ten sam busik :twisted: My z Twoją Żoncią tylko niewinne kiszenie ogórków planujemy, więc tu mi się nie oburzaj :!: Ty ją pomiętosisz pod namiotem, a ja po drodze 8O :D
Dodano: 2007-04-12 13:16
| ...Ty ją pomiętosisz pod namiotem, a ja po drodze 8O :D |
A kto powiedział, że ja z Żoną pod namiotem będę spać :twisted: ?
Dodano: 2007-04-12 13:26
No kurde, ja nic nie mówię - możesz ją ściskać na kwaterze albo pod drzewem. Chyba, że w ogóle nie zamierzasz z nią nocować. To my z narzeczonym wtedy chętnie Cyca przygarniemy, taki mały trójkącik, hihihih :D Zresztą dla Marka wspólna noc ze Schwei na CP to już nie pierwszyzna, trzeba kultywować tradycję :lol: (tylko proszę sobie za dużo nie wyobrażać
)
Dodano: 2007-04-12 14:32
No drogie Panie powoli robi nam sie maly offtop
Prosze wrocic do tematu i potraktowac go powaznie
Z gory dziekuje :)
PS. Ja tu tylko sprzatam 8)
"Tonight's the night..."