Castle Party 2007. Strona: 20

Dodano: 2007-07-13 13:21

noone81 napisał(a):
Minimalizm niektórych mnie przeraża 8O ...

A ja chciałam jeszcze raz przypomnieć, że
NIE MA MIEJSC W BUSIE I NIE BĘDZIE !!!.
I będę to od dzisiaj powtarzać do porzygania :!:

Przyczepy również nie przewidujemy :lol: :lol: Kumanczos :?: :!:

Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.

Dodano: 2007-07-13 13:25

Uwierz mi Semjanku...

I można tak do zajeb*a... i tak nie dociera

Dodano: 2007-07-13 13:25

A co, teraz ludzie dopiero zaczynają szukac jakiegoś sposobu dojazdu do Bolkowa, że tak dobitnie musicie powtarzac , że nie ma miejsc??

Dodano: 2007-07-13 13:44

Envy napisał(a):
A co, teraz ludzie dopiero zaczynają szukac jakiegoś sposobu dojazdu do Bolkowa, że tak dobitnie musicie powtarzac , że nie ma miejsc??

No wyobraz sobie, ze tak - jakbys byla jednym z organizatorow owego busa i w momencie kiedy nie od dzis wiadomo, ze lista jest zamknieta i bys miala codziennie po kilka telefonow w tej sprawie to chyba nie byloby Ci do smiechu i chyba nie chcialoby Ci sie ze stoickim spokojem kazdemu z osobna i do tego kilka razy w niektorych przypadkach tlumaczyc ze miejsc brak. Czy moze sie myle?

Dodano: 2007-07-13 13:45

noone81 napisał(a):
Uwierz mi Semjanku...

Beton zbrojony mówisz? 8) :lol:

Apel too @ll : Dajcie żyć Noone-ce! :D

Dodano: 2007-07-13 13:49

noone81 napisał(a):
Uwierz mi Semjanku...

Dokładnie. Envy i wszyscy zainteresowani. Noonka sama nie jedzie (mam nadzieję, że to jednak ulegnie zmianie), a koordynuje sprawy związane z busikiem. Chyba każdy miałby dość, gdyby - mimo jego apeli tutaj - ludzie zawracaliby mu tyłek po sto razy dziennie, dodatkowo przypominając, że jego na festiwalu nie będzie. Trochę zrozumienia dla spraw organizacyjnych i dobrej woli Noone :!:

A w ogóle, przy okazji - wielkie podziękowania dla Noonki i Schwei :!: Za wszystko, co w tym wątku. Może w końcu ktoś zauważy, że ten busik nie robi się sam :?:

Dodano: 2007-07-13 14:28

Dziękuje kochani - nieliczni, którzy kumanczos

Mi pozostaje się cieszyć, że DP ma "tylko" 4500 użytkowników...

A co do mojego wyjazdu... No myślę nad tym intensywnie, dumam i skupiam się, i zesram się niedługo, ale myślę

Dodano: 2007-07-13 14:41

noone81 napisał(a):

A co do mojego wyjazdu... No myślę nad tym intensywnie, dumam i skupiam się, i zesram się niedługo, ale myślę

Dawaj, dawaj! :twisted: :twisted: :twisted:

Musimy spotkać się tam w jak największej grupie reprezentacyjnej... to wiele zmieni i uzdrowi (na kolejne miesiące przed zbiorowym fochem). Takie jest moje skromne zdanie.

A już szefowe busa muszą być OBOWIĄZKOWO :!:

Dodano: 2007-07-13 14:47

kontragekon napisał(a):

Musimy spotkać się tam w jak największej grupie reprezentacyjnej... to wiele zmieni i uzdrowi (na kolejne miesiące przed zbiorowym fochem).

Dobrze gada, polać jej gekonówki (-ą)! :twisted:

Albo będzie odwrotnie i wybuchną po co CP wszystkie fochy naraz :D Ale nie ma to jak zbiorowe katharsis, tako rzecze Katharzyna i zmyka z pracy :wink:

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2007-07-13 14:48

kontragekon napisał(a):
A już szefowe busa muszą być OBOWIĄZKOWO :!:

Taaa...
Jak ja bym jechała w busie jako nadzór to nawet kierowca by trzeźwy na miejsce nie dojechał

A jakby gdyby, jednak moja nie-skromna osoba nie dotarła na CP, to ja poproszę mi przywieźć cegłę z murów zamku :lol:

Tylko jedną!! A nie 20 - ba mi większość ludzików z busa będzie chciała przysługe zrobić :lol: :twisted:

Dodano: 2007-07-13 14:51

noone81 napisał(a):

A jakby gdyby, jednak moja nie-skromna osoba nie dotarła na CP, to ja poproszę mi przywieźć cegłę z murów zamku :lol:

To ja mam inny pomysł. Jesli pojedziesz, dostaniesz od każdego busikowca jedno piwko z jego rodzinnych stron :twisted:

Dodano: 2007-07-13 14:56

A co, Gekonek, stawiasz? :lol:

Dodano: 2007-07-13 15:06

Tobie lipę z miodem zawsze :D

A powyżej to tylko moja propozycja. Ja piwko wezmę :twisted: Tylko nie wiem, czy Północne czy inne Wigry jeszcze funkcjonują. muszę zasięgnąć języka.

Dodano: 2007-07-13 15:08

kontragekon napisał(a):
To ja mam inny pomysł. Jesli pojedziesz, dostaniesz od każdego busikowca jedno piwko z jego rodzinnych stron :twisted:

Te Gekko!! To jest przekupstwo Bo Ci naślę CBA na przylgi

Co do "uzdrawianie klimatu" w czasie CP... Nie widzę tego pozytywnie. Nie da się cofnąć wypowiedzianych/napisanych wcześniej słów. Może i będzie uśmiechanie, toasty, wspólna zabawa. Ale to, co przykrego sie wydarzyło, pozostanie w pamięci już na zawsze.

CP - największy środkowo/zachodnio europejski festiwal... bla bla bla... Nie zmienia ludzkich charakterów.

Wrócicie, powspominacie w tym temacie, i dalej będzie jak wcześniej. To samo było przed/po HF. Z ta tylko różnicą, że na HF spotkali się tylko nieliczni, którzy się lubią, szanują, tolerują bardziej niż innych.

Poza tym, i tak będziecie knuć, obgadywać i fochować się za głupoty. Taki lajf moi drodzy. CP nie nauczy nikogo, jak przestać być kretynem

Dodano: 2007-07-13 15:16

To wynika ze zbyt poważnego podchodzenia do sprawy.

Dla mnie net to net - nie życie.

Mogę tu zbluzgać byłych kochanków, którzy wkurzają mnie swoimi absurdalnymi wypowiedziami i do tego się ograniczę, hehe :wink: Zresztą i tego procederu nie zamierzam kontynuować, bo co niektórzy po prostu na to nie zasługują.

Takie stare rury jak ja wiedzą, że słowa to tylko słowa. Zarówno te dobre, jak i te złe (zwłaszcza napisane na forum internetowym) mają znaczenie... względne. Dlatego odpuszczam, wszystkim bez wyjątku. Peace & Love, hehe :twisted:

Ostatnio zostałam fanką BEZSŁOWIA. ''Words are very unnecessary'' - jak ktoś tam kiedyś zaśpiewał, chyba jakaś średnio zasłużona dla kultury gotyckiej osoba :wink:

Niektóre sytuacje bywają ciężkie, wiem... Ale i z nimi można się w końcu pogodzić, zapomnieć... przynajmniej mam nadzieję :roll: I jeszcze jedna sprawa, której nauczyło mnie życie - wiele z tych 'wypowiedzianych' słów powstało lub zostało przetworzonych w głowach naszych informatorów Prawdziwej przyjaźni nie zbuduje się na pierdoleniu sobie słodkości, ale wyłącznie i tylko - na nie zawsze przyjemnej szczerości :D

Dodano: 2007-07-13 15:33

NorwegianWinter napisał(a):
na ktorym polu ?

na moim ulubionym miniaturowym polu jakieś 100 metrów od zamku, a dokładniej to u takiej kobieciny na ogrodzie :-), ma fajne 30% niższe ceny (w tym bierząca woda, miejsce do zaparkowania + lustro na drzewie :D )

zapraszam do rozbicia się w towarzystwie Księcia haha, nie dajcie skusić się na pole z basenem w którym już po pierwszym dniu występować zaczną bakterie kałowe <ble> 8)

Dodano: 2007-07-13 15:39

No właśnie, Noone - musisz pojechać, żeby poznać Księcia P. :twisted:

Dodano: 2007-07-13 15:44

kontragekon napisał(a):
No właśnie, Noone - musisz pojechać, żeby poznać Księcia P. :twisted:

Średnio mocno wątpliwa przyjemność :roll:

Któreś z nas (wiadomo kto :twisted: ) mógłby tego nie przeżyć

Dodano: 2007-07-13 15:49

wpadaj wpadaj będzie fajnie haha :idea:

Dodano: 2007-07-13 16:15

Ja myślę, że jakby skołować dla Noone kwadratowe kółeczko adoracji, to by pojechała Ale to nie ten festiwal

A ja chętnie Paska poznam, jak już pisałam :twisted: Pewnie wygląda jak TRÓmetal :arrow: pora chyba rozwiać wątpliwości :idea: :lol:

Dodano: 2007-07-13 16:27

W sumie zostało już tylko/aż 14 kartek w kalendarzu do CP , a co do spotkanie niektórych forumowiczów znacznie mniej 8)

:arrow: noone
Ja to Ci tę cegłę *ebnę przez okno do mieszkania jak nie pojedziesz :twisted:

Dodano: 2007-07-13 16:30

minawi napisał(a):
Pewnie wygląda jak TRÓmetal

a nie prawda, nie łapie się na TRÓ bo nie mam tattoo loga Arkony na klacie i Besatta na dupie 8) no i mp3 nie ściągam hehe

Dodano: 2007-07-13 16:53

[/quote]nie mam tattoo loga Arkony na klacie i Besatta na dupie[/quote]

Hahahaha zabiłeś mnie tym textem :D

Dodano: 2007-07-13 17:40

kontragekon napisał(a):

Ha! I moje browarontko będzie najlepsze!bo z Browaru Fortuna!!! :twisted:
Zdrówko!!!hehe :wink:

A koleżanka Noone-chociażby z racji swej postawy do zapominalskich i leniuchów - musi jechać naszym dzikim busem! :twisted:

A co z tą środą w końcu...??

Mon Mari...666 [img:dd992acbb5]http://img2.epuls.pl/images/smilies/mood_vampire_big.gif[/img:dd992acbb5] ...^V^

Dodano: 2007-07-13 18:04

Inyaloome napisał(a):
A co z tą środą w końcu...??

Będzie tuż po wtorku :twisted:

a poważnie mówiąc to idea fix umarła na razie śmiercią naturalną.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło