Castle Party 2007. Strona: 13

Dodano: 2007-05-14 21:23

Chyba jednak sie przemoge i pojadę. Właśnie ze względu na Diary Of Dreams. Raz kozie śmierć, robota nie zając, może poczekać. A słoneczko - no cóż, krem z filtrem 100.

"Pesymista to tylko dobrze poinformowany optymista"

Dodano: 2007-05-15 00:05

Grim_demon napisał(a):
A na Castle party beda grali Diary of Dreams, kto jeszcze popada w zachwyt?

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Diary of Dreams aaaaaaaaaaaaaaa diary of dreams AAAAAAAAAAAAAA :twisted: :D 8)

Dodano: 2007-05-15 05:51

Akharu napisał(a):
Chyba jednak sie przemoge i pojadę. Właśnie ze względu na Diary Of Dreams. Raz kozie śmierć, robota nie zając, może poczekać. A słoneczko - no cóż, krem z filtrem 100.

weź jeszcze ciemnie okularki, rękawiczki, parasolkę ...hihi... , a i cień napewno sie znajdzie. Od środka schłodzisz sie zimnym piwem :twisted:

Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.

Dodano: 2007-05-15 07:07

nomay (Bicz)
nomay
Włocławek/Bergen/Praga/Kopenhaga

dr_Faustus napisał(a):

ja Was zaprowadze do pewnej knajpki, gdzie sprzedaja wino z kija (niesamowity specyfik - jedna wada jego jest taka, ze to jest napoj zapomnienia - po dwoch, trzech kuflach czlowiek ma problemy z przypomnieniem sobie gdzie jest zamek :twisted: ) Mam nadzieje, ze przez czas mojej nieobecnosci w Bolkowie nie zamkneli owego przybytku

Jeśli to jest coś takiego co już piłam...gdzie to było?? <myśli....myśli...nie pamięta> Czerwone, ziiiiiiiimne, z możliwością rozlania do butelek to genialnie :twisted:
A wiśniowe czy porzeczkowe...a może co roku inny smak? 8)

"...większość śpi nadal, przez sen się uśmiecha, a kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie. Krzyk w wytłumionych salach nie zna echa, na rusztach łóżek milczy przerażenie" [img:672c732866]http://www.avatary.ork.pl/avatary/3095.gif[/img:672c732866]

Dodano: 2007-05-15 21:47

nomay napisał(a):

Jeśli to jest coś takiego co już piłam...gdzie to było?? <myśli....myśli...nie pamięta> Czerwone, ziiiiiiiimne, z możliwością rozlania do butelek to genialnie :twisted:
A wiśniowe czy porzeczkowe...a może co roku inny smak? 8)

Szukajcie, a znajdziecie - blask rdzewiejącego hełmu droge Ci wskaze Jestes zywym dowodem na to ze byl to faktycznie napoj zapomnienia :twisted:

A tak na powaznie - z tego co pamietam to byly dwa do wyboru - czerwone i biale...i to wlasnie z bialym wiaza sie moje wspomnienia...albo raczej moja dziura w pamieci

P.S. Allanonie - Jestem pod wrazeniem Twej wypowiedzi na temat DoD.. To bylo takie glebokie...popadlem w zachwyt...

Dodano: 2007-05-16 07:06

:arrow: Dr. w zachwycie? mmmmmm.....taki widok to musi być coś!...już słyszę chóry anielskie :twisted:

Dodano: 2007-05-16 09:42

nomay (Bicz)
nomay
Włocławek/Bergen/Praga/Kopenhaga

dr_Faustus napisał(a):

Szukajcie, a znajdziecie - blask rdzewiejącego hełmu droge Ci wskaze Jestes zywym dowodem na to ze byl to faktycznie napoj zapomnienia :twisted:

Chyba nie trudno będzie odnaleźć blask hełmu skontrastowanym z, jak ktoś już trafnie hihihihihi określił, karminową czerwienią wesoło-upojno-mjuzikalnego dyliżansu ihihihihihi :D
Będę podążała za światłem 8O

"...większość śpi nadal, przez sen się uśmiecha, a kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie. Krzyk w wytłumionych salach nie zna echa, na rusztach łóżek milczy przerażenie" [img:672c732866]http://www.avatary.ork.pl/avatary/3095.gif[/img:672c732866]

Dodano: 2007-05-16 12:19

Mi wystarczy filtr 6 8) Chyba że przy świetle Księżyca, to bez

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2007-05-16 12:54

ej, nikt mi nie powiedział, że trzeba być bladym na CP :wink: no i co ja teraz zrobię z moim samoopalaczem :?: 0_o :?:

...I forgot to remember to forget... /johnny cash

Dodano: 2007-05-16 13:14

jak byłem mały to byłem blady :idea:

na CP nie trzeba być bladym ale niedługo będzie wymóg bycia electro bo inaczej biletu nie sprzedadzą 8)

Dodano: 2007-05-16 13:21

frija napisał(a):
ej, nikt mi nie powiedział, że trzeba być bladym na CP :wink: no i co ja teraz zrobię z moim samoopalaczem :?: 0_o :?:

Na alegro wystaw ....nawet garść śrubek wystawiaja ludzie :twisted: , a co dopiero samoopalacz :lol:

Dodano: 2007-05-16 13:25

Wysoki filtr w moim przypadku to nie kwestia "mody" i chęci posiadania skóry w barwie porcelany. Najzwyczajniej mam uczulenie na słońce, chociaż bez związku z porfirią i temu podobnymi wymysłami. A krem z filtrem o tak wysokiej gradacji można nabyć, ale konieczna jest recepta. Średnia przyjemnosć i duzy wydatek.
To nie jest off, tylko wyjaśnienie w kwestii bladości na Castle Party.

"Pesymista to tylko dobrze poinformowany optymista"

Dodano: 2007-05-16 16:33

uff... bo już się obawiałam, że mnie nie wpuszczą :twisted:
Akharu,osobiście współczuję...nie wiem, co bym zrobiła bez słoneczka

hmmm na allegro można wystawić używany samoopalacz? 0_o nie wiem...ale ja bym nie kupiła :twisted:

Dodano: 2007-05-16 16:38

ja bez sloneczka sobie radze w pokoju zaklejone mam okna plakatami wiec mam wieczor 24 h idealne warunki do serfowania w sieci i grania

"Tonight's the night..."

Dodano: 2007-05-16 16:41

Nie znam tej kapeli, ale coś mi mówi, że jest do niczego, chociaż co ja tam wiem. Swoją drogą, to jeśli o castle party w tym roku chodzi to ja oczywiście pojadę, tyle że jadę pierwszy raz więc przechodzę "gotycki chrzest bojowy", do imprezy zostało zdaje się 71 dni, a zestawienie zespołów zapowiada się ciekawie, a szczególnie diary of dreams i front line assembly - miodzio.

Dodano: 2007-05-17 14:38

Towarzysze i towarzyszki, jest sprawa.
Kto z okolic Poznania jedzie na CP pociągiem? ^^

"Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego nie jestem w stanie zmienić. Daj mi siłę, bym zmienił to, co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego."

Dodano: 2007-05-17 15:02

No wlasnie ze wzgledu na powyzsze dyskusje moj post zostal przycmiony

Ja nie mam z kim jechac na CP a sama jechac nie chce -_-

:lol:

Powtorze sie no ale coz.... ktos jeszcze z poznania nie ma jak tam dojechac?

Dodano: 2007-05-17 15:14

Have no fear 8)

Uzbiera sie ludków i pojedzie grupą.
Chyba nie wszyscy jadą busami/autami?

"Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego nie jestem w stanie zmienić. Daj mi siłę, bym zmienił to, co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego."

Dodano: 2007-05-17 15:18

No i jeszcze pozostaje problem noclegow na miejscu :|

Bo z tego co slyszalam to juz kiepsko jest :)

Dodano: 2007-05-17 15:23

Zawsze jeszcze pozostaje opcja z dwoma termosami mocnej kawy

A pól namiotowych tam nie ma?

Dodano: 2007-05-17 16:36

są, jedno bardzo ładne, czyste, z basenem :) prysznicami, wc ... :)

Dodano: 2007-05-17 20:43

Jakoś poradzimy wszyscy z tymi noclegami, powkręca się tam i tu tych co nie będą mieli daszku nad głową:)...a z własnego doświadczenia powiem, że raz zdarzyło mi sie spać na ławce w centrum Bolkowa...ale nie polecam. Zegar wybijał obłędnie co godzinę czas...a panowie od śmietków obudzili mnie gromkim HALO, jak impreza sie udała? :twisted: nie przespałem nawet 2 h :evil:

Dodano: 2007-05-17 20:53

hahaha, a ja mam zajebisty nocleg :twisted: (chyba, że Kuba mi powie, że nie ma mnie na liście :twisted: ) więc życzę powodzenia w szukaniu :D

Dodano: 2007-05-17 21:14

Ja żyję oszczędnie... i biorę namiot ^^
Chyba ze będzie nagle okazja by sie gdzieś wkręcić.

Dodano: 2007-05-17 21:48

To moze ja jeszcze raz zadam to samo pytanie:

Czy ktos moze przygarnąć Fausta do swego lokum?

Byłbym bardzo wdzieczny...

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło