Dodano: 2007-05-18 10:28
| dr_Faustus napisał(a): |
| To moze ja jeszcze raz zadam to samo pytanie:
Czy ktos moze przygarnąć Fausta do swego lokum? Byłbym bardzo wdzieczny... |
Siem pogada (z kim trzeba), siem pomyśli, siem zobaczy, siem odpowie :wink: :twisted:
"...większość śpi nadal, przez sen się uśmiecha, a kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie. Krzyk w wytłumionych salach nie zna echa, na rusztach łóżek milczy przerażenie" [img:672c732866]http://www.avatary.ork.pl/avatary/3095.gif[/img:672c732866]
Dodano: 2007-05-18 13:34
| noone81 napisał(a): |
|
A w hełm chcesz :evil: :evil: :evil: ? |
A za co niby? Że dobre dziewcze chce sie zmilowac nad moja bezdomnoscia w Bolkowie i wziac mnie pod dach?
Namioty to nie dla mnie...
P.S. Oficjalnie dziekuje Nomay
Dodano: 2007-05-18 14:00 Zmieniono: 2007-05-18 14:02
A mnie to tere fere
Doktor jedzie z nami, Doktor śpi z nami. I ja nie mówię, że w jednym łóżku, bo akurat oba miejsca koło mnie są juz zajęte :twisted:
A tak w ogóle, ktos tu sie miał dowiedzieć cos o noclegu w jakiejś szkole! I co :evil: ?
Dodano: 2007-05-18 16:23
UWAGA :!: :!: :!: :!: :!:
JAKO, ŻE MAM SERDECZNIE DOSYĆ UŻERANIA SIĘ Z LUDŹMI, KTÓRZY NIE ROZUMIEJĄ, ŻE ORGANIZACJA BUSA TO NIE KONCERT ŻYCZEŃ, ŻE PEWNE RZECZY SĄ USTALONE I ZAREZERWOWANE OD DAWNA I NIE MOGĘ OT TAK SOBIE TERAZ WSZYSTKIEGO POZMIENIAĆ TYLKO DLATEGO, ŻE KOGOŚ LUBIĘ, OZNAJMIAM, ŻE WYPISUJĘ SIĘ Z TEJ ZABAWY. JA SOBIE POJADĘ SPOKOJNIE POCIĄGIEM, A WY RÓBTA CO CHCETA, BIERZCIE SOBIE DODATKOWE OSOBY, IDŹCIE ZA TO DO WIĘZIENIA, REZYGNUJCIE I PŁAĆCIE ZA PUSTE MIEJSCA, ODDAWAJCIE SWOJE MIEJSCA INNYM I CO TAM JESZCZE LUBICIE.
JEŚLI KTOŚ MA OCHOTĘ PRZEJĄĆ ORGANIZACJĘ WYJAZDU I SZARPAĆ SOBIE NERWY CODZIENNYMI PRETENSJAMI OD NIEZADOWOLONYCH FORUMOWICZÓW, CHĘTNIE UDOSTĘPNIĘ KONTAKT DO KIEROWCY.
DO OSÓB, KTÓRE ZECHCĄ MNIE ZJECHAĆ - TAK, TO JEST FOCH :!:
Dodano: 2007-05-18 17:11
No to macie przerąbane... bo organizacje przejęłam JA :!:
Więc raz jeszcze
FIRMA ZAŻYCZYŁA SOBIE NIE 2,20 ZA KILOMETR, LECZ 2,30 - MNIE TO OSOBIŚCIE NIE ROBI ŻADNEJ RÓŻNICY, A WAM? + 350 zł ZA KIEROWCĘ
WYJAZD, JAK BYŁO USTALONE, W CZWARTEK, TAK ŻEBY WIECZORKIEM JUŻ POPIĆ W BOLKOWIE, POWRÓT W PONIEDZIAŁEK, ALE TAK, ŻEBY SIĘ WYSPAĆ TROCHĘ PO KONCERTACH, UBEZPIECZENI BĘDZIEMY,
PRZYPOMINAM, ŻE CHCIAŁABYM, ABY WSZYSCY ZAPŁACILI Z GÓRY, TZN. PRZY WSIADANIU DO BUSA OD RAZU PŁACIMY ZA PODRÓŻ W OBIE STRONY... CHYBA SIĘ ZE MNĄ ZGODZICIE, ŻE TAKA OPCJA UCHRONI NAS PRZED SZUKANIEM SKACOWANYCH NIEDOBITKÓW PO CAŁYM BOLKOWIE W PONIEDZIAŁEK I KONIECZNOŚCI DOPŁACANIA ZA TYCH, KTÓRZY NIE RACZYLI SIĘ STAWIĆ...
PŁACIMY KIEROWCY W DZIEŃ WYJAZDU, WIĘC NIE TRZEBA ŻADNYCH ZALICZEK, ITP.
DO BUSA ZABIERAMY MUZYKĘ I ALKOHOL = BEFOREK
Tu jest lista tych, którzy byli na liście w momencie jej zamknięcia:
Schwei i Indra
Unikate i 3 osoby
Semjan i 1 osoba
Minawi i Nightcreature
Kalosz i 1 osoba
Gekon i Depechemark
Alphar i Amorphous
Inyaloome, Silmeor, Endelbrekt
Regis
Szalony Kapelusznik i 1 osoba
Angelwing, Lara, Th
Noone i Dr. Faustus
A teraz UWAGA
Jeśli do wtorku 22 maja nie dostanę na priv Waszych danych (imię i nazwisko, pełna data urodzenia) oraz danych osób towarzyszących TO NIKT NIE POJEDZIE ! ! !
Dane te nie sa dla mojego widzi mi sie, tylko sa niezbędne do ubezpieczenia. I nie mam do cholery celu i zamiaru ich nigdzie rozpowszechniać!
Mało tego, wysmaruję tu listę tych, co nas olali, żebyście mogli na nich psy wieszać a nie na bogu ducha winnej Schwei :evil:
I tyle mam do powiedzenia!! Jak sie komus nie podoba, wypad na pkp!!
Dodano: 2007-05-18 22:59
Przybyłem, zobaczyłem i wyciełem...
Pozdrawiam offtopowiczów 
Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D
Dodano: 2007-05-19 14:52
Dodam tylko, ze bez wzgledu kto jest organizatorka glowna-ja dalam ten cudowny busowy pomysl i nie mam zamiaru stac-oznajmniam, ze ja wraz z miomi 2kumplami bede siedziec! i nie obchodzi mnie to, ze ktos chce sie dopisac-trzeba bylo sie szybciej decydowac.
Poza tym-nie mam nic przeciwko cenie czy placeniu, itp.
pozdr.
Mon Mari...666 [img:dd992acbb5]http://img2.epuls.pl/images/smilies/mood_vampire_big.gif[/img:dd992acbb5] ...^V^
Dodano: 2007-05-19 14:53
No więc, na daną chwilę posiadam dane:
SzalonegoKapelusznika +1
Angelwing
Lary
Inyaloome
Endelbrekta
Silmeora
Kalosza
Th
Schwei
Indry
Faustusa
Semjana +1
A pozostali gdzie??????
Dodano: 2007-05-19 15:21
ile razy, k***a, można powtarzać, że nikt nie będzie stał :!: :evil:
poza tym, proszę odjąć jedną osobę, bo ja nie jadę :!:
Dodano: 2007-05-19 15:33
| SCHWEIGENDE napisał(a): |
| ile razy, k***a, można powtarzać, że nikt nie będzie stał :!: :evil:
poza tym, proszę odjąć jedną osobę, bo ja nie jadę :!: |
Niektorzy czytac nie potrafia widocznie :twisted: a co do Ciebie Schwei to Ty mnie nie denerwuj - jedziesz i koniec... Nie strzelaj tutaj zbędnych fochow :evil: Bo razem z Kotką taki Ci magiel urzadzimy, że popamietasz to, ze nam sprzeciwow sie nie urzadza
Dodano: 2007-05-19 15:44
kochani jesteście :) idę na Juwenalia się zalać, może mi wkurw przejdzie :twisted: buziaki :)
Dodano: 2007-05-19 15:52
| SCHWEIGENDE napisał(a): |
| kochani jesteście :) idę na Juwenalia się zalać, może mi wkurw przejdzie :twisted: buziaki :) |
I za to Cie lubie
Nie wracaj dopoki sie owego wkurwa nie pozbedziesz. Pij, az go utopisz
Dodano: 2007-05-19 16:11
| dr_Faustus napisał(a): |
| [quote:48c02149ff="SCHWEIGENDE"]kochani jesteście :) idę na Juwenalia się zalać, może mi wkurw przejdzie :twisted: buziaki :) |
I za to Cie lubie
Nie wracaj dopoki sie owego wkurwa nie pozbedziesz. Pij, az go utopisz
[/quote:48c02149ff]
Bo my to dupy jesteśmy DR ! Trzeba było zapakować nasze szanowne tyłki w pociąg i dojechać do Schwei i zafundować jej terapię:) anty-wkurwieniową. Po naszym praniu zapewne by wróciła do stanu wyjściowego :twisted: Zjebała tego kogo się należy, a nie szczypała.
To mówiłem ja...Jarząbek :lol:
Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.
Dodano: 2007-05-19 16:18
No do kurwy nędzy!!!
Jak wszyscy będą tacy nieelastyczni to w chuja pojedziemy nie na CP!!
Ja nie stoję, ja nie jadę, ja nie wiszę, ja nie palę!!
Po ile Wy macie lat??
Do wszystkiego można się dogadać!
Napisałam wyraźnie: NIE PASUJE, TO NA PKP :!:
Tylko weźcie pod uwagę to, ze jak przez swój foch któreś pójdzie na pkp, to wszyscy tam skończymy!! Trzeba było się nie pisać na busa! Albo śledzić CAŁĄ rozmowę, a nie tylko trzy pierwsze i ostatnią stronę.
Nie robicie tego ani dla mnie, ani dla siebie. Robicie to dla NAS wszystkich. Jak macie na to wyjebane, to inni wyjebią i na Was :!:
Z cholernym nie-poważaniem
Noone
Dodano: 2007-05-19 16:25
| Inyaloome napisał(a): |
| Dodam tylko, ze bez wzgledu kto jest organizatorka glowna-ja dalam ten cudowny busowy pomysl i nie mam zamiaru stac-oznajmniam, ze ja wraz z miomi 2kumplami bede siedziec! i nie obchodzi mnie to, ze ktos chce sie dopisac-trzeba bylo sie szybciej decydowac.
Poza tym-nie mam nic przeciwko cenie czy placeniu, itp. pozdr. |
Ojejej - Jak to spiewaly Czerwone Gitary - NIE ZADZIERAJ NOSA :twisted:
Dodano: 2007-05-19 16:33
Szanowni uczestnicy przyszłej eskapady busowej....
ja nie latam , nie pylę , mam w dupie motyle.. :evil:
Noone ma rację. Albo trzymamy sie razem albo osobno. Albo jesteśmy grupą...albo niech każdy sobie rzepkę skrobie i da zarobić PKP...ucieszą się zapewne.
Zaraz ktoś powie...a dlaczego ja nie siedzę przy oknie!..albo dlaczego muszę siedzieć obok niego! Dzizasss :?
Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.
Dodano: 2007-05-19 19:10
To jak organizowanie wycieczki klasowej w podstawówce...a i w liceum było tylko odrobine spokojniej :lol:
Ja nie grymasze, nie kaprysze. Ciesze się z rozwiązanej tak łatwo i przyjemnie sprawy przyjazdu na CP i jeszcze bardziej odjazdu bo jak wiadomo zmęczenie i kac w pociągu to doświadczenie, którego nie powinno się powtarzać :)
Proszę pozostałych o obywatelską postawę ;]