Castle Party 2007. Strona: 15

Dodano: 2007-05-21 23:10

Jak mój szmateks zaślubiony już napisał, dane pozbierane w zasadzie.

Tych dwóch Panów uprasza się o kontakt najpóźniej jutro, do godziny 15, bo inaczej będzie lincz publiczny

Także dziękuję bardzo za współpracę. Wiedziałam, że jak kurwy polecą, to się zorganizujecie
Oświadczam, że po tym boju, nadal lubię wszystkich tak samo, jak wcześniej, nikogo w busie nie pogryzę i na pewno będzie zajebiście :D

I jeszcze raz przypominam, że przekazane mi dane nie będą przeze mnie rozpowszechniane, a są niezbędne przed podróżą.

RESPECT
Noone

Dodano: 2007-05-22 14:41

No to podsumowując:

Zamiast osoby towarzyszącej Kalosza do listy dopisujemy Kirke_Femme_Fatale :)

Datę urodzenia Regisa wymyślimy (odpowiednio mu oczywiście dodając :evil: ) a będzie się musiał potem tłumaczyć sam

A dokładna, zamknięta już lista pasażerów wesołego busika DP, wygląda tak:

SzalonyKapelusznik + 1
Angelwing
Lara
Inyaloome
Endelbrekt
Silmeor
Kalosz
Th
Indra
Faustus
Semjan + 1
Minawi
Armand
Alpuhar
Amorphous
Unikate +3
Gekon
Violator (Depechemark)
Schwei
Noone
Kirke_Femme_Fatale
Regis

Dziękuję za uwagę, przepraszam za double posting, ale tak chyba będzie czytelniej i do zobaczenia :D

Dodano: 2007-05-22 15:37

ja mogę kogoś zabrać z legnicy albo jawora - odpowiednio 10 i 5 zł w jedną stronę

poza tym wymagane brak jakikolwiek zachowań i poglądów pro-homoseksualnych 8)

Dodano: 2007-05-22 16:10

Paskievicz napisał(a):
ja mogę kogoś zabrać z legnicy albo jawora - odpowiednio 10 i 5 zł w jedną stronę

Ty sie nie podlizuj :twisted:
Z "prawie-faszystami" to nie wiem jak inni, ale ja bym sie nie zabrał :twisted:

Dodano: 2007-05-22 19:14

nie podlizuje się tylko daję ciekawą propozycję, jak ktoś się zdecyduje to nie ma sprawy, jeżeli nie to nara 8)

hmmm a tak patrząc sobie na twój avatar dochodzę do wniosku że raczej niewiele mu brakuje do hełmów SS, na jego boku z pewnością muszą znajdować się te litery :idea:

Dodano: 2007-05-22 19:23

Paskievicz, Ty jedziesz na taki HOMOfestival jak Castle Party?? Niesamowite. Jako jednoosobowa bojówka młodzieżówki Romana? :wink: W sumie fajnie, może być ciekawa konfrontacja :twisted:
Ale podobno muzyka łąąąąąąąączyyyyyyyy.......

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2007-05-22 19:39 Zmieniono: 2007-05-22 19:59

Paskievicz napisał(a):

hmmm a tak patrząc sobie na twój avatar dochodzę do wniosku że raczej niewiele mu brakuje do hełmów SS, na jego boku z pewnością muszą znajdować się te litery :idea:

Bo to jest taki specjalny HEŁM - literki SS takze ma... Co w skrócie oznacza - Szykuj Się :twisted:

EDIT: Tutaj pewna "nic nie mowiaca osobka" podpowiada, że owe SS oznacza w troszke dosadniejszym tlumaczeniu z niemieckiego Spierd... Synku :twisted:

Dodano: 2007-05-22 19:53

Paskievicz napisał(a):

poza tym wymagane brak jakikolwiek zachowań i poglądów pro-homoseksualnych 8)

:lol: hehehehe! Paskiewicz to było piękne! Taki smaczek do dyskusji w wiadomym wątku, w którym coś ostatnio zaczeły znikać posty

Dodano: 2007-05-22 20:03

minawi napisał(a):
Paskievicz, Ty jedziesz na taki HOMOfestival jak Castle Party?? Niesamowite. Jako jednoosobowa bojówka młodzieżówki Romana? :wink: W sumie fajnie, może być ciekawa konfrontacja :twisted:
Ale podobno muzyka łąąąąąąąączyyyyyyyy.......

łączy to chyba puny na woodstocku

mnie tam nie obchodzi nic poza stoiskami i występami kapel i muzyką

kiedyś jeszcze do tego ostro chlałem ale już mi się raczej znudziło

EDIT: ile jeszcze razy mam podkreślać żeby dotarło,że nie interesuje mnie współpraca z młodzieżówkami Romana czy MW? oni mają swoje nastawienie, ja swoje i jeżeli zgadzamy się w kilku kwestiach nie oznacza zaraz, że ich popieram

Dodano: 2007-05-22 21:28

:arrow: Bez offtopów proszę :!:

Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D

Dodano: 2007-05-31 20:19

regis napisał(a):

No Mr. Helmet: he he niezła reklama wspomnianego trunku :lol:

W takim razie po "ciężkiej podróży", trza będzie zregenerować siły tym niezwykłym wynalazkiem :twisted: :lol:

No i klops Regisie - dzis sie dowiedzialem, ze w zeszlym roku niestety juz owego trunku zabraklo - knajpa zostala, lecz koncesje stracili na winko, ale...

...dopoki na wlasne oczy nie zobacze - nie uwierze :twisted:

Znajdzie sie jeszcze jakis niedowiarek, ktory ze mna sprawdzic pojdzie? :twisted:

Dodano: 2007-05-31 21:51

nomay (Bicz)
nomay
Włocławek/Bergen/Praga/Kopenhaga

Ja nie wierzę!! Ja zawsze wątpię !! Informacje trzeba będzie zweryfikować 8)
A jeśli się okaże, że jednak jest, to ja jeszcze proponuję zweryfikować, czy to aby na pewno ten trunek, o który chodzi...sugeruję wziąć trzy półlitrowe próbki...tak dla pewności :twisted:

"...większość śpi nadal, przez sen się uśmiecha, a kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie. Krzyk w wytłumionych salach nie zna echa, na rusztach łóżek milczy przerażenie" [img:672c732866]http://www.avatary.ork.pl/avatary/3095.gif[/img:672c732866]

Dodano: 2007-06-01 12:09

A ja śmiem twierdzić, że CP 2007 to będzie jedna wielka libacja DP

Dodano: 2007-06-01 12:24

noone81 napisał(a):
A ja śmiem twierdzić, że CP 2007 to będzie jedna wielka libacja DP

ja bym tak daleko nie brnął w przypuszczeniach 8) ja np. nie będę pił .... :lol:

Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.

Dodano: 2007-06-01 12:31

Semjan napisał(a):
ja np. nie będę pił .... :lol:

Buhahahahahahahaha :D To Ci się dowcip udał :D

Ja sobie nie wyobrażam, żebyś z nami toastu za takie spotkanie na takiej imprezie nie wypił. A z tego co widzę, to zaczynamy juz w busiku, więc będziemy z Żona siłą w Ciebie wlewać

Dodano: 2007-06-01 12:35

noone81 napisał(a):
[quote:b07f431f1e="Semjan"]ja np. nie będę pił .... :lol:

Buhahahahahahahaha :D To Ci się dowcip udał :D

Ja sobie nie wyobrażam, żebyś z nami toastu za takie spotkanie na takiej imprezie nie wypił. A z tego co widzę, to zaczynamy juz w busiku, więc będziemy z Żona siłą w Ciebie wlewać [/quote:b07f431f1e]

Nie dam się :evil: ja np. biorę książke do busa i zatapiam się w wyimaginowanym świecie moich myśli 8) Tobie też polecam :lol:

Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.

Dodano: 2007-06-01 22:01

Ten temat sie trochę "rozjechał". Proponuję zakończyć offtopowanie inaczej go zablokuję.

Dodano: 2007-06-02 16:25

alphar napisał(a):
Ten temat sie trochę "rozjechał". Proponuję zakończyć offtopowanie inaczej go zablokuję.

Alez Haniu - zeby wszystkie takie offtopy byly to byscie na bezrobocie poszli A bolkowskie knajpki mysle, ze takze sa w jakis sposob zwiazane z tematem i festiwalem.

Pozdrawiam szanowną miss moderator

Dodano: 2007-06-05 12:56

Orientuje sie ktoś jak długo sie na to CP jedzie pociągiem?

"Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego nie jestem w stanie zmienić. Daj mi siłę, bym zmienił to, co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego."

Dodano: 2007-06-05 13:05

Jak jechałam kiedyś z Poznania osobowym przyspieszonym - to 2.5 h :wink:
Najgorzej jest z autobusem do i z Bolkowa.
pozdr.

Mon Mari...666 [img:dd992acbb5]http://img2.epuls.pl/images/smilies/mood_vampire_big.gif[/img:dd992acbb5] ...^V^

Dodano: 2007-06-05 13:07

najpierw pociągiem do Wrocławia, trochę ponad 2 godziny

do Bolkowa pociągi nie jeżdżą (chyba), z Wrocławia masz pks

polecam przed wyjazdem sprawdzić w internecie rozkład jazdy, gdyż te pksy jeżdżą niezmiernie rzadko :!: :!: :!:

Dodano: 2007-06-05 13:11

Elvis napisał(a):
Orientuje sie ktoś jak długo sie na to CP jedzie pociągiem?

Do Wrocławia osobowym średnio 2,5 h, pospiesznym 2h PKP.
Nie radzę jechać dalej pociągiem (tzn. np. do Jawora czy Legnicy), bo to się mija z celem, gdyż połączenia są kiepskie i bardziej się opłaca busem.
Autobusem z PKS wrocławskiego najlepiej przyspieszonym czy tam pospiesznym jedzie się też chyba z 2 h, bo to 80km o ile pamiętam.
Za to w autobusie klima :twisted:
Moje dane opieram na własnych doświadczeniach z 2005 i 2006 8)

Dodano: 2007-06-05 13:12

Inyaloome napisał(a):
Jak jechałam kiedyś z Poznania osobowym przyspieszonym - to 2.5 h :wink:
Najgorzej jest z autobusem do i z Bolkowa.
pozdr.

dlatego najłatwiej z wrocka pociągiem do legnicy

a z legnicy to ja już moge kogoś zabrać, oczywiście po atrakcyjnych cenach 8)

Dodano: 2007-06-05 13:15

Co wy wygadujecie - wcale nie jest najgorzej autobusem z Wro do Bolkowa, chyba że jechaliście w piątek, no to może wtedy jest przesyt ludzi A jak napisałam, do Legnicy jest jechać pekapem bez sensu, bo potem i tak trzeba sie przesiąść w nie-PKP czyli i tak się płaci dodatkowo, a czasowo jest nawet gorzej. No chyba że ktoś mieszka w tamtych rejonach...

Co Paskievicz, nikt nie chce z tobą jechać? :twisted:

Dodano: 2007-06-05 13:21

chcą jechać ale mam jeszcze 2 wolne miejsca

tak więc mogę pozabierać niedobitki z Legnicy lub Jawora

jakby kto reflektował to zapraszam na gg :idea:

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło