Dodano: 2011-08-02 13:00
Odnośnie znaków zodiaku to ni cholery nie znalazłam jakiegokolwiek podobieństwa wśród znajomych. Ale za to zauważyłam coś innego. Znam osoby które nie dość że są do siebie bardzo podobne z wyglądu, czasami wręcz można by powiedzieć że jak rodzeństwo wyglądają tudzież bliźniaki, to jeszcze charaktery identyczne a nawet i głosy , a mieszkają w różnych częściach Polski. A potem pretensje do mnie mają że imiona myle :D.
A co do skorpionów płci męskiej - mój tato jest skorpionem i to najspokojniejszy człowiek jakiego znam.
Dodano: 2011-08-02 18:17
| Envy napisał(a): |
| Odnośnie znaków zodiaku to ni cholery nie znalazłam jakiegokolwiek podobieństwa wśród znajomych. Ale za to zauważyłam coś innego. Znam osoby które nie dość że są do siebie bardzo podobne z wyglądu, czasami wręcz można by powiedzieć że jak rodzeństwo wyglądają tudzież bliźniaki, to jeszcze charaktery identyczne a nawet i głosy , a mieszkają w różnych częściach Polski. A potem pretensje do mnie mają że imiona myle :D.
A co do skorpionów płci męskiej - mój tato jest skorpionem i to najspokojniejszy człowiek jakiego znam. |
Dodano: 2011-08-02 18:18
Dodano: 2011-08-03 18:39
| Envy napisał(a): |
|
A co do skorpionów płci męskiej - mój tato jest skorpionem i to najspokojniejszy człowiek jakiego znam. |
A wiesz, że większość seryjnych morderców to, w/g zeznań znajomych i sąsiadów, spokojni, mili i uczynni ludzie?
Dodano: 2011-08-03 19:37 Zmieniono: 2011-08-03 19:53
Moja starsza siostra to skorpion ;] I no cóż... Aniołkiem nie jest :)
Nie powiem, że to sprawka znaku zodiaku, że jest jaka jest, ale po prostu wdała się w rodzinę mojej matki ;/
Tam mają identyczne charaktery jak moja siostra a różne znaki zodiakalne.
Dodano: 2011-08-03 19:48 Zmieniono: 2011-08-03 19:55
@Alpha - nie jesteś tak szalenie niesamowita i spektakularna, jak rojenia astrologiczne chciałyby to sugerować, uhihihihi. :D :D :D
No bo jak coś kosmicznego ma wpływać na rozwój psychiki, ba, określać go? Absurd i furda, marzenia pięknoduchów o odpowiedniości porządku wszechświata i porządku umysłu ludzkiego, jako paralelnych układów, w której to paralelności kryje się największa i mistyczna tajemnica. Wyssane z palca, a przetworzone na gruncie greckim nadającym im pozory poprawności, przekonania. Więcej wspólnego już może mieć pogoda w miesięcu w którym ktoś się urodził, ale i tak będzie to przypadkowe, niejednoznaczne uwarunkowanie temperamentu.
Ech, ile onanizmu i braku honoru w znoszeniu faktu własnej człowieczej nieprzynależności do astralnych, mistycznych, tajemnych porządków! Myślenie życzeniowe i zwykła upartość, lepiej już poczytać Hurtouta czy bujdy Montaigne'a.
Co cię nie zabije, to cię wkurwi
Dodano: 2011-08-03 20:04
Ech, ile onanizmu i braku honoru w znoszeniu faktu własnej człowieczej nieprzynależności do astralnych, mistycznych, tajemnych porządków! :D :D :D Jestem niepoprawną onanistką :)
Dodano: 2011-08-04 10:07
Na przykład 10-cio tonowa Scania na posępne ciało młodej gotki. \../
Dodano: 2011-08-04 10:17
| Durante napisał(a): |
| Na przykład 10-cio tonowa Scania na posępne ciało młodej gotki. \../ |
Dodano: 2011-08-04 10:55
| Kinnetik napisał(a): |
We wszechświecie wszystko może na siebie wpływać. ![]() |
Normalnie efekt motyla.
Nie da się określić swojego życia jednym mottem.
Dodano: 2011-08-04 10:59
| MentalCage napisał(a): |
[quote:9072d095e1="Kinnetik"]We wszechświecie wszystko może na siebie wpływać. ![]() |
Normalnie efekt motyla.[/quote:9072d095e1] Fantastyczny film...:)
Dodano: 2011-08-04 11:08
| bibunia napisał(a): |
[quote:7b307ef50e="MentalCage"][quote:7b307ef50e="Kinnetik"]We wszechświecie wszystko może na siebie wpływać. ![]() |
Normalnie efekt motyla.[/quote:7b307ef50e] Fantastyczny film...:) [/quote:7b307ef50e]
Nie film miałam akurat na myśli
Nie da się określić swojego życia jednym mottem.
Dodano: 2011-08-04 15:22
| MentalCage napisał(a): |
[quote:8eeae37359="bibunia"][quote:8eeae37359="MentalCage"][quote:8eeae37359="Kinnetik"]We wszechświecie wszystko może na siebie wpływać. ![]() |
Normalnie efekt motyla.[/quote:8eeae37359] Fantastyczny film...:) [/quote:8eeae37359]
Nie film miałam akurat na myśli
[/quote:8eeae37359] A ja tak :) fantastyczny ...:)
Dodano: 2011-08-04 17:38
Jeden z dwóch przypadków tolerowania przeze mnie Kutchera, ale bardziej uprościć i ubajecznić teorii chaosu już nie mogli (no ja wiem, kino rozrywkowe). :)
Dodano: 2011-08-05 00:53
| Alpha-Sco napisał(a): |
| [quote:605df425a1="Envy"]
A wiesz, że większość seryjnych morderców to, w/g zeznań znajomych i sąsiadów, spokojni, mili i uczynni ludzie?
[/quote:605df425a1]
To już wiem po kim mam zamiłowanie do seryjnych morderców O_o. Ależ ze mnie córeczka tatusia :D.
Dodano: 2011-08-05 15:25 Zmieniono: 2011-08-05 15:30
| @Alpha - nie jesteś tak szalenie niesamowita i spektakularna, jak rojenia astrologiczne chciałyby to sugerować, uhihihihi. :D :D :D |
A skąd wiesz?
|
No bo jak coś kosmicznego ma wpływać na rozwój psychiki, ba, określać go? Absurd i furda, marzenia pięknoduchów o odpowiedniości porządku wszechświata i porządku umysłu ludzkiego, jako paralelnych układów, w której to paralelności kryje się największa i mistyczna tajemnica. Wyssane z palca, a przetworzone na gruncie greckim nadającym im pozory poprawności, przekonania. Więcej wspólnego już może mieć pogoda w miesięcu w którym ktoś się urodził, ale i tak będzie to przypadkowe, niejednoznaczne uwarunkowanie temperamentu. |
Nie wiem, jak :) Jestem typowym agnostykiem także w tej dziedzinie.
Jakiś czas temu czytałam też horoskop celtycki. Swój i męża, tak samo mistycznie drewnianego jak Ty ale oboje byliśmy pod wrażeniem. :) Powiem tak: nie wiem, czy to jakaś "gwiezdna siła" spowodowała powstanie horoskopów, czy jacyś mądrzy ludzie wymyślili takie sprytne kompilacje, ale jeśli to tylko ludzie, to naprawdę byli łebscy, by tak wszystko spasować :)
Nie mniej - nie upieram się. Może po prostu ludzie pragnący tej "odrobiny magii", którą tak potępiasz, sami sobie dośpiewują resztę :)
|
Ech, ile onanizmu i braku honoru w znoszeniu faktu własnej człowieczej nieprzynależności do astralnych, mistycznych, tajemnych porządków! Myślenie życzeniowe i zwykła upartość, lepiej już poczytać Hurtouta czy bujdy Montaigne'a. |
Nazywam się Katarzyna H. i od wielu lat jestem onanistką
Ale tak naprawdę, to z tym brakiem honoru i onnizmem to jednak za daleko się posuwasz w ocenie ludzi, którzy po prostu są trochę bardziej marzycielmi niż Ty.
Dodano: 2011-08-05 15:35
Ale po co się tu eksytowac :) Świat jest ciekawszy przez to,że znajdują się takie "drewniaki" bez ulotności myślowej i łaknący "odrobiny magii" w tym nudnym jak dupa życiu :) I z przyjemnością zamierzam onanizowac się myślą o wielkości rzeczy niezbadanych,niepoznanych a przez to fascynujących :)
Dodano: 2011-08-05 15:39
| Ale po co się tu eksytowac :) Świat jest ciekawszy przez to,że znajdują się takie "drewniaki" bez ulotności myślowej i łaknący "odrobiny magii" w tym nudnym jak dupa życiu :) I z przyjemnością zamierzam onanizowac się myślą o wielkości rzeczy niezbadanych,niepoznanych a przez to fascynujących :) |
Ależ -kto się ekscytuje?
Wymieniamy poglądy, to chyba wolno?
Dodano: 2011-08-05 15:47
| Alpha-Sco napisał(a): |
| [quote:7e4c590058="bibunia"]Ale po co się tu eksytowac :) Świat jest ciekawszy przez to,że znajdują się takie "drewniaki" bez ulotności myślowej i łaknący "odrobiny magii" w tym nudnym jak dupa życiu :) I z przyjemnością zamierzam onanizowac się myślą o wielkości rzeczy niezbadanych,niepoznanych a przez to fascynujących :) |
Ależ -kto się ekscytuje?
[/quote:7e4c590058]Dokładnie to chodziło mnie o spiecie dotyczace braku honoru -ja wzięłam to za bezmyslne palnięcie durante :) jakos nie wzięłam tego do siebie .Pewnie po prostu pasowało mu to do reszty onanistycznych tekstów :) Pozdrawiam Mr. D
Dodano: 2011-08-05 15:56
| [quote:d20a8559cf="Alpha-Sco"][quote:d20a8559cf="bibunia"]Ale po co się tu eksytowac :) Świat jest ciekawszy przez to,że znajdują się takie "drewniaki" bez ulotności myślowej i łaknący "odrobiny magii" w tym nudnym jak dupa życiu :) I z przyjemnością zamierzam onanizowac się myślą o wielkości rzeczy niezbadanych,niepoznanych a przez to fascynujących :) |
Ależ -kto się ekscytuje?
[/quote:d20a8559cf]Dokładnie to chodziło mnie o spiecie dotyczace braku honoru -ja wzięłam to za bezmyslne palnięcie durante :) jakos nie wzięłam tego do siebie .Pewnie po prostu pasowało mu to do reszty onanistycznych tekstów :) Pozdrawiam Mr. D
[/quote:d20a8559cf]
A, nie nazwałabym tego spięciem, nie wiedziałam, że tak to wygląda.
Mnie bardziej chodzi o to, że, niezależnie już jakich słów użył, po prostu zbyt surowo ocenia takich ludzi, jak pisałam wyżej.
Ale zapewne Durante, jak zwykle zawile ale za to kwieciście, wyjaśni nam te kwestie jak tylko się pojawi
Dodano: 2011-08-05 16:00
tak tak :D Posypie nam takimi kwiatkami,że będziemy w ażurze motywów roślinnych szukac jasności wyjścia z sytuacji :)
Dodano: 2011-08-05 16:42 Zmieniono: 2011-08-05 16:44
Ech, gdzie jacyś inni humanistyczni racjonaliści? < arcysmuteczek > Ach, no tak, bo na forach gotyckich przebywać mogą tylko tzw. pięknoduchy. 
Dodano: 2011-08-05 16:54 Zmieniono: 2011-08-05 16:55
Oooo... Durante, jestem szczerze rozczarowana... Co tak krótko i zwięźle? ;>
Nie martw się, na pewno zaraz znajdzie się tu jeszcze jakiś brzydkoduch... <lol>