Dodano: 2011-01-31 13:44 Zmieniono: 2011-01-31 13:45
| CatGirl napisał(a): |
| [quote:38e7e0c43e="Vika"][quote:38e7e0c43e="CatGirl"]Vika widzę, że nie znasz tej grupy dziewczyn, jak ktoś jest członkiem znanej kapeli(dla desperatek wystarczy jakakolwiek) to jest równoznaczne z księciem z bajki:D |
Powiedzmy, że wiem, o jakich laskach mówisz ale do nich nie należę. Na starość (mam już prawie 25 lat) robię się coraz bardziej wymagająca. Wobec siebie i innych.[/quote:38e7e0c43e]
na starość... no to mi nawrzucałaś :D hehe, prawda, w pewnym momencie chce się czegoś więcej, tylko że im dalej w las, tym wybór mniejszy, trzeba było brać tych dobrych "za młodu", jak nie byli zajęci
[/quote:38e7e0c43e]
Wiesz, akurat większość tych "zajętych", których ja znam, też nie jest za dobra. Istnieje może jeden wyjątek. I o charakterze oraz inteligencji też tutaj mówię. Albo też po prostu mam inną niż spora część ludzi definicję słowa "dobry" jeśli o mężczyzn chodzi. A "nawrzucać" wcale nie miałam zamiaru, to mój stary żarcik z tym "na starość"
A ten tekst o kupie jest masakryczny.
Dodano: 2011-02-03 17:40
Która się wybierze zemną,jak to ująć... do kina?
Dodano: 2011-02-03 17:49
| ten_co_niesie_swiatlo napisał(a): |
| Która się wybierze zemną,jak to ująć... do kina? |
Większość kobiet tutaj ma do Ciebie coś daleko, Misiu
Dodano: 2011-02-05 09:25
| Vika napisał(a): |
| [quote:701ca5d226="ten_co_niesie_swiatlo"]Która się wybierze zemną,jak to ująć... do kina? |
Większość kobiet tutaj ma do Ciebie coś daleko, Misiu
[/quote:701ca5d226]
No w sumie racja,a fajne kobiety są z daleka...
Zostaje mi żyć w samotności i pisać wiersze. :-/
Dodano: 2011-02-05 17:12
Szmytu jest z mojego miasta tylko,osobiście go nie znam,a co do muzy >>Marduk,Beherit,Metallica,Burzum,Dimmu Borgir(ale ten stary)Eluveitie ,Angerfist ... i sporo innych... a co do walenia konia,ech tak-chyba masz rację
>
ozdrawiam
Dodano: 2011-02-05 20:03
| [quote:5470cf413d="CatGirl"][quote:5470cf413d="Vika"][quote:5470cf413d="CatGirl"]Vika widzę, że nie znasz tej grupy dziewczyn, jak ktoś jest członkiem znanej kapeli(dla desperatek wystarczy jakakolwiek) to jest równoznaczne z księciem z bajki:D |
Powiedzmy, że wiem, o jakich laskach mówisz ale do nich nie należę. Na starość (mam już prawie 25 lat) robię się coraz bardziej wymagająca. Wobec siebie i innych.[/quote:5470cf413d]
na starość... no to mi nawrzucałaś :D hehe, prawda, w pewnym momencie chce się czegoś więcej, tylko że im dalej w las, tym wybór mniejszy, trzeba było brać tych dobrych "za młodu", jak nie byli zajęci
[/quote:5470cf413d]
Wiesz, akurat większość tych "zajętych", których ja znam, też nie jest za dobra. Istnieje może jeden wyjątek. I o charakterze oraz inteligencji też tutaj mówię. Albo też po prostu mam inną niż spora część ludzi definicję słowa "dobry" jeśli o mężczyzn chodzi. A "nawrzucać" wcale nie miałam zamiaru, to mój stary żarcik z tym "na starość"
A ten tekst o kupie jest masakryczny. [/quote:5470cf413d]
a mnie by rozbawił ten tekst xD ciężko jest znaleźć fajnego faceta, ale trzeba też spojrzeć na to pod kontem "a czy ja jestem taka fajna?" - i tu odpowiedź mnie troszkę niepokoi:D a jeśli chodzi o wiek, to też tak "na starość"
tylko że to zaczyna się robić słuszne stwierdzenie niestety
Dodano: 2011-02-05 20:12
| [quote:2ac08ca113="Vika"][quote:2ac08ca113="CatGirl"][quote:2ac08ca113="Vika"][quote:2ac08ca113="CatGirl"]Vika widzę, że nie znasz tej grupy dziewczyn, jak ktoś jest członkiem znanej kapeli(dla desperatek wystarczy jakakolwiek) to jest równoznaczne z księciem z bajki:D |
Powiedzmy, że wiem, o jakich laskach mówisz ale do nich nie należę. Na starość (mam już prawie 25 lat) robię się coraz bardziej wymagająca. Wobec siebie i innych.[/quote:2ac08ca113]
[/quote:2ac08ca113]
A ten tekst o kupie jest masakryczny. [/quote:2ac08ca113]
a mnie by rozbawił ten tekst xD ciężko jest znaleźć fajnego faceta, ale trzeba też spojrzeć na to pod kontem "a czy ja jestem taka fajna?" - i tu odpowiedź mnie troszkę niepokoi:D a jeśli chodzi o wiek, to też tak "na starość"
tylko że to zaczyna się robić słuszne stwierdzenie niestety[/quote:2ac08ca113]
No to już odpowiadam:
Wiesz, ja staram się jakoś rozwijać, dbać nie tylko o swój wygląd, ale także rozwijać się w kierunku duchowym i intelektualnym. Staram się też pracować nad swoim charakterem (różnie mi to wychodzi w różnych okresach czasu, ale chociaż próbuję). Nie o każdym moim byłym mogę powiedzieć to samo. Mam wrażenie, że pod pewnymi względami zagalopowałam do przodu, a część z nich została w tyle, biegając jak pies za własnym ogonem, nie chcąc i bojąc się zmian. Jeśli ktoś chce, bym poniosła wyrzeczenia dla niego i zmieniła swoje życie, a sam nie chce niczego zmieniać, nawet tych rzeczy negatywnych, to nie jest to już dla mnie relacje partnerska, tylko podporządkowana, w której zaczynam się nieco męczyć i wątpić, czy w ogóle warto to dalej ciągnąć. I znowu mnie to dopadło
no cóż, chyba wszystko rozstrzygnie się w ciągu najbliższych miesięcy...
Dodano: 2011-02-05 20:26
Vika zapewne masz więcej doświadczenia w tak zwanych związkach niż ja
Ale mi osobiście wystarczy jak jest schludny(odnośnie do tematu - wygląd), miły, empatyczny, i zaradny
Dodano: 2011-02-05 23:02
Vika zapewne masz więcej doświadczenia w tak zwanych związkach niż ja Ale mi osobiście wystarczy jak jest schludny(odnośnie do tematu - wygląd), miły, empatyczny, i zaradny |
a co z inteligencją?:) bo jej nie wymieniłaś:) albo też z mądrością życiową, która jest jeszcze cenniejsza?
Dodano: 2011-02-06 10:08
[quote:b0378fe2d8="CatGirl"]Vika zapewne masz więcej doświadczenia w tak zwanych związkach niż ja Ale mi osobiście wystarczy jak jest schludny(odnośnie do tematu - wygląd), miły, empatyczny, i zaradny |
a co z inteligencją?:) bo jej nie wymieniłaś:) albo też z mądrością życiową, która jest jeszcze cenniejsza?[/quote:b0378fe2d8]
jak jest zaradny to i inteligentny trochę musi być, i posiadać takową mądrość
niby wymagająca nie jestem, a znaleźć te cechy - niewykonalne:D (pod hasłem miły mieści się kultura osobista jakaś tam):)
Dodano: 2011-02-06 23:44
Co do patrzenia na wyglad to zgadzam sie z tym co pisała Ravenheart : "Pierwszym naszym wrażeniem o danej osobie zawsze będzie jego wygląd, czy to się komuś podoba czy też nie."
Jakos ciezko mi wierzyc ze jakakolwiek kobieta wybierze mniej atrakcyjnego faceta kiedy ma dwoch o podobnym charakterze itp..
Zeby facet stal sie kims wiecej niz tylko kolega musi kobiete pociagac fizycznie,a zeby ja pociagac musi byc dla niej atrakcyjny
Nie znam kobiety ktora bylaby z partnerem ktory jej sie fizycznie nie podoba ale ma np.ffajny charakter
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
Dodano: 2011-02-07 01:04
ale ja znam, zresztą osobiście uważam, że największy afrodyzjak to inteligencja, a uroda wczesniej czy później i tak przeminą.
Dodano: 2011-02-07 08:38
Zapomnieliście o zapachu ! Jak brak dobrej wody kolońskiej to tak jakby był w połowie ubrany, dodam górnej- koszula , krawat , marynarka i na dole bokserki i owłosione nogi .
Ten - od - światła niech uwaz bo często nastepna jest podobna do poprzedniej , no wiesz - ten typ juz znasz a po innych nie wiesz czego sie spodziewać.
Pieniądze, rzecz nabyta ale ich brak nie pomaga.
Bo ja z przeklętych jestem tego świata, Ja bywam dumny i hardy
Dodano: 2011-02-07 09:56
| Vienna napisał(a): |
| ale ja znam, zresztą osobiście uważam, że największy afrodyzjak to inteligencja, a uroda wczesniej czy później i tak przeminą. |
Dobra to inaczej...poszlas kiedcys do lozka czy tez mialas inne blizsze kontakty z facetem ktory jesli chodzi o wyglad zupelnie Cie nie pociagal?
Dla mnie to troche dziwne..jesli facet jest ok ale w zaden sposob nie patrzysz na niego jako partnera sexualnego bedzie tylko kumplem do pogadania
Wiem z doswiadczenia.Probowałam tez sie"przemoc" w takiej syt.bo facet poukladany itp...niestety totalnie inny typ urody..niz zwykle wybieram.I co?spotykalam sie z nim ale nie dawalam rady nawet go pocalowac
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
Dodano: 2011-02-07 13:14
| bastet666 napisał(a): |
| [quote:b7a2149fac="Vienna"]ale ja znam, zresztą osobiście uważam, że największy afrodyzjak to inteligencja, a uroda wczesniej czy później i tak przeminą. |
Dobra to inaczej...poszlas kiedcys do lozka czy tez mialas inne blizsze kontakty z facetem ktory jesli chodzi o wyglad zupelnie Cie nie pociagal?
Dla mnie to troche dziwne..jesli facet jest ok ale w zaden sposob nie patrzysz na niego jako partnera sexualnego bedzie tylko kumplem do pogadania
Wiem z doswiadczenia.Probowałam tez sie"przemoc" w takiej syt.bo facet poukladany itp...niestety totalnie inny typ urody..niz zwykle wybieram.I co?spotykalam sie z nim ale nie dawalam rady nawet go pocalowac[/quote:b7a2149fac]
Wg mnie nawet ktoś kto nam się kompletnie nie podoba z wyglądu, po bliższym poznaniu może wiele zyskać. Czasem kiedy kogoś poznajemy zaczynamy zupełnie inaczej patrzeć na wygląd(oczywiście bez skrajności) i zaczyna nam się wydawać atrakcyjny, mimo że na początku taki nie był:)
Dodano: 2011-02-07 17:21 Zmieniono: 2011-02-07 17:33
co do pytania, to wg mnie jest zbyt intymne, więc na nie nie odpowiem.
ale zgadzam się, że ktoś mało intersujący na pierwszy rzut oka, może okazać się ideałem pod względem charakteru, osobowości i wtedy zaczyna być przystojny, przystojny swoimi zaletami, a krzywy nos przestaje być krzywy.
może jestem jakaś nienormalna, ale wygląd to najmniej istotna cecha u potencjalnego partnera.
co innego, gdy między ludzmi nie ma "chemii", czasem tak jest, że ktos jest ideałem, ale jakoś nie czuje się do niego pociągu, wtedy jest po prostu przyjaźń, ja znam takiego faceta- rewelacyjna osobowość, dżentelmen, itd. ale jakoś nie ma tego niezbędnego czynnika do związku i tym sposobem mam cudownego przyjaciela, który nigdy nie zawiódł.
i jeszcze takie moje przemyślenie: ci najprzystojniejsi (mężczyźni jak i kobiety) są naczęściej niemożebnie zapatrzeni sami w siebie, a chyba tylko narcyz wytrzyma z narcyzem
chyba odpowiedź na pytanie zamieszczone w temacie jest jedna: część tak, a część nie.
Dodano: 2011-02-07 22:40
| black_gothic napisał(a): |
| Zapomnieliście o zapachu ! Jak brak dobrej wody kolońskiej to tak jakby był w połowie ubrany, dodam górnej- koszula , krawat , marynarka i na dole bokserki i owłosione nogi .
Ten - od - światła niech uwaz bo często nastepna jest podobna do poprzedniej , no wiesz - ten typ juz znasz a po innych nie wiesz czego sie spodziewać. Pieniądze, rzecz nabyta ale ich brak nie pomaga. |
Nie chodzi tylko o wodę kolońską, bardziej o naturalne feromony:)
Dodano: 2011-02-08 09:12
| [quote:293bf6316c="black_gothic"]Zapomnieliście o zapachu ! Jak brak dobrej wody kolońskiej to tak jakby był w połowie ubrany, dodam górnej- koszula , krawat , marynarka i na dole bokserki i owłosione nogi .
Ten - od - światła niech uwaz bo często nastepna jest podobna do poprzedniej , no wiesz - ten typ juz znasz a po innych nie wiesz czego sie spodziewać. Pieniądze, rzecz nabyta ale ich brak nie pomaga. |
Nie chodzi tylko o wodę kolońską, bardziej o naturalne feromony:)[/quote:293bf6316c]
Feromocy feromonami, jak facet śmierdzi papierochami itp to mnie odrzuca:) (poza tym stara sugestia - nie wystarczy się umyć, antyperspirant dobra rzecz)
Dodano: 2011-02-08 19:37
A ja założyłem ten temat by poznać jakąś fajną kobietę,a tu się rozkręciło ... ło ho ho... 
Dodano: 2011-02-08 21:35
Taaa bo wiekszosc w tym temacie to kobity
Dodano: 2011-02-08 21:39
| ten_co_niesie_swiatlo napisał(a): |
A ja założyłem ten temat by poznać jakąś fajną kobietę,a tu się rozkręciło ... ło ho ho... ![]() |
A ja myślałam, że interesują Cię nasze opinie...
Dodano: 2011-02-08 21:53
[quote:2506fe2ab5="ten_co_niesie_swiatlo"]A ja założyłem ten temat by poznać jakąś fajną kobietę,a tu się rozkręciło ... ło ho ho... ![]() |
[/quote:2506fe2ab5]
naiwna
on czeka aż któraś mu powie, że on akurat wygląda bosko i w ogóle "mój ci on" hehe
Dodano: 2011-02-08 22:02
[quote:28f0efe58e="Vika"][quote:28f0efe58e="ten_co_niesie_swiatlo"]A ja założyłem ten temat by poznać jakąś fajną kobietę,a tu się rozkręciło ... ło ho ho... ![]() |
[/quote:28f0efe58e]
naiwna
on czeka aż któraś mu powie, że on akurat wygląda bosko i w ogóle "mój ci on" hehe[/quote:28f0efe58e]
Gość wydaje się spoko ale daleko mieszka niestety