Dodano: 2010-10-25 17:32
| WilczurNocy napisał(a): |
| [quote:d3c30dc185="bibunia"]myślę,że tu chodzi o ogólną rozpierduchę w zwiazku z tak jakże ważna dla całego kraju sprawą :) |
Zabawne, ze fejsbukowej mlodziezy nie przychodzi do glowy dzialac przeciwko podwyzce VATu czy domagac sie wyjasnienia porwania i morderstwa Olewnika (w co zamieszani sa urzednicy najwyzszej rangi panstwowej).
Lepiej pokrzyczec przeciwko moherom, krzyzowi i innym niezwykle istotnym sprawom. Ku uciesze Tuska i calej innej bandy z okraglego stolu.
| DakK0n napisał(a): |
| Jak zwykle Polacy potrafia zakpic i sie dobrze bawic z lokalnych glupot i twardoglowych. |
I dlatego przez ostatnie kilkaset lat Polska jest w dupie Europy.[/quote:d3c30dc185] działania przeciwko podwyzkom vatu i przeciwko podatkom
ooo to jest myśl!:) zróbmy to :)
Dodano: 2010-10-25 17:56
Bylo troche takich akcji w ostatnim czasie, ale to nie jest trendi temat i nie interesuje mlodych ludzi.
Dodano: 2010-10-25 19:51
| WilczurNocy napisał(a): |
| Bylo troche takich akcji w ostatnim czasie, ale to nie jest trendi temat i nie interesuje mlodych ludzi. |
Dodano: 2010-10-25 22:14
| bibunia napisał(a): |
| [quote:d3e7024882="WilczurNocy"][quote:d3e7024882="bibunia"]myślę,że tu chodzi o ogólną rozpierduchę w zwiazku z tak jakże ważna dla całego kraju sprawą :) |
Zabawne, ze fejsbukowej mlodziezy nie przychodzi do glowy dzialac przeciwko podwyzce VATu czy domagac sie wyjasnienia porwania i morderstwa Olewnika (w co zamieszani sa urzednicy najwyzszej rangi panstwowej).
Lepiej pokrzyczec przeciwko moherom, krzyzowi i innym niezwykle istotnym sprawom. Ku uciesze Tuska i calej innej bandy z okraglego stolu.
| DakK0n napisał(a): |
| Jak zwykle Polacy potrafia zakpic i sie dobrze bawic z lokalnych glupot i twardoglowych. |
I dlatego przez ostatnie kilkaset lat Polska jest w dupie Europy.[/quote:d3e7024882] działania przeciwko podwyzkom vatu i przeciwko podatkom
ooo to jest myśl!:) zróbmy to :)[/quote:d3e7024882]
Już wcześniej w temacie co miłego Was spotkało pisałam, że wzięłam udział w pikiecie w sprawie VATu:)
Dodano: 2010-10-25 22:20
I co,pogoniliście tego VATa...? :)

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Dodano: 2010-10-25 22:22
| HardKill napisał(a): |
I co,pogoniliście tego VATa...? :)
![]() |
Pogonić się już nie uda, ale chodzi o aktywne wyrażenie sprzeciwu. Ostatnio bardzo aktywizuję się politycznie.
Dodano: 2010-10-25 22:28 Zmieniono: 2010-10-25 22:30
No ja raczej jak najdalej od tego syfu politycznego,a jeśli chodzi o tego Vata,to wolę cukrowego :)

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Dodano: 2010-10-25 22:38
| HardKill napisał(a): |
No ja raczej jak najdalej od tego syfu politycznego,a jeśli chodzi o tego Vata,to wolę cukrowego :)
![]() |
o watę a nie o VATa w takim razie:) Przynajmniej piszesz o tym, o czym jesteś kompetentnym pisać. I to m.in. w Tobie cenię.
Dodano: 2010-10-27 16:47
Polityka to syf i bagno.
Brawo, Vika, że jesteś odważna i próbujesz coś zdziałać, podziwiam
Ale nie dziw się więcej i raczej przyzwyczaj, że ktoś Cię będzie inwigilował 
Dodano: 2010-10-28 18:23