Lider Behemoth poważnie chory. Strona: 6

Dodano: 2010-09-08 18:27

Nie masz się już czego czepić?

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą

Dodano: 2010-09-08 18:35

ravenheart99 napisał(a):
Nie masz się już czego czepić?

zaraz wyskoczy z Tokio Hotel :) Kolego Rudsonie.... chciałbym ci powiedzieć, że prezentowane przez ciebie dwa zespoły GOTYK/NU metalowe w swojej klasie prezentują się naprawdę godnie; ty porównujesz je do Black Metalowej rzezi Nergala i spółki, więc to porównanie jest nie na miejscu. Jeśliś fanem "ciężarnych" brzmień jasne że Nightwish będzie dla ciebie szitem, ale nie porównuj go do Behe bo to tak jak porównywać Come do Riverside, jak Dżem do Normalsów, jak Mario do Diablo II, jak Sapera do Freecella ;D itd. jeśli łapiesz o co mi chodzi :)

Aetas dulcissima adulescentia est

Dodano: 2010-09-08 18:37

Gorg666 napisał(a):
[quote:0a042b373d="ravenheart99"]Nie masz się już czego czepić?

zaraz wyskoczy z Tokio Hotel :) Kolego Rudsonie.... chciałbym ci powiedzieć, że prezentowane przez ciebie dwa zespoły GOTYK/NU metalowe w swojej klasie prezentują się naprawdę godnie; ty porównujesz je do Black Metalowej rzezi Nergala i spółki, więc to porównanie jest nie na miejscu. Jeśliś fanem "ciężarnych" brzmień jasne że Nightwish będzie dla ciebie szitem, ale nie porównuj go do Behe bo to tak jak porównywać Come do Riverside, jak Dżem do Normalsów, jak Mario do Diablo II, jak Sapera do Freecella ;D itd. jeśli łapiesz o co mi chodzi :)[/quote:0a042b373d]

Behmoth od jakiegos czasu gra death jak bys nie zauwazyl

Dodano: 2010-09-08 18:44

Vika napisał(a):
[quote:25cf8046c7="Gorg666"][quote:25cf8046c7="ravenheart99"]Nie masz się już czego czepić?

zaraz wyskoczy z Tokio Hotel :) Kolego Rudsonie.... chciałbym ci powiedzieć, że prezentowane przez ciebie dwa zespoły GOTYK/NU metalowe w swojej klasie prezentują się naprawdę godnie; ty porównujesz je do Black Metalowej rzezi Nergala i spółki, więc to porównanie jest nie na miejscu. Jeśliś fanem "ciężarnych" brzmień jasne że Nightwish będzie dla ciebie szitem, ale nie porównuj go do Behe bo to tak jak porównywać Come do Riverside, jak Dżem do Normalsów, jak Mario do Diablo II, jak Sapera do Freecella ;D itd. jeśli łapiesz o co mi chodzi :)[/quote:25cf8046c7]

Behmoth od jakiegos czasu gra death jak bys nie zauwazyl[/quote:25cf8046c7]`

Ok więc poprawię się: nie porównuje się gotyckiego nu metalu do black-death metalowej rzezi... pasuje? :D Zresztą nie, nie dam się walić w kakao ja odnoszęę się do wypowiedzi Rudsona który oba zespoły porównał do kawałka "At the left hand ov god" który to koleżanko jest black metalowy jak okiem sięgnąć i gdzie by ucho nie przyłożyć. Stąd moje słowa są poprawne. Dziękuję to tyle, nie czapiajmy się na siłę :)

Dodano: 2010-09-08 19:16

Gorg666: Dziękuję, wreszcie z kimś się mogę zgodzić w tym temacie :)

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą

Dodano: 2010-09-08 19:20

Zabawne jak można od sedna dobić do innych klimatów.

Dodano: 2010-09-09 01:03

Ceiphied (Bicz)
Ceiphied
Nowa Sól - Zielona Góra

HardKill napisał(a):
tematy chyba wam się popierdoliły,nie mieszajcie więcej alkoholi bo wam mózgi rozpierdala :) hehehe

W końcu ktoś normalny ;-D

''Sztylet rani ciało, słowo - umysł.'' - Menander

Dodano: 2010-09-11 23:10 Zmieniono: 2010-09-12 11:41

Niestety słusznie prawi... ja też nie znam nikogo co by z białaczką wygrał. Wiem też od kuzynów co widzieli na własne oczy że z Adamem coraz gorzej

"I choćbym kroczył doliną śmierci, zła się nie ulęknę, albowiem to ja jestem największym skurwysynem w tej dolinie..."

Dodano: 2010-09-18 18:14

Księża zalecają Adasiowi nawrócenie się i żal za grzechy.
Wtedy ma być Mu dane...
Adam trzymaj się i nie daj się szarlatanom!

Demons to some, Angels to others...

Dodano: 2010-09-19 22:31

Ceiphied (Bicz)
Ceiphied
Nowa Sól - Zielona Góra

Ponoć Adam gorączkuje...

Dodano: 2010-09-19 22:33

Ceiphied (Bicz)
Ceiphied
Nowa Sól - Zielona Góra

Ponoć Adam teraz gorączkuje...

Dodano: 2010-09-19 22:39

cHrzanek (Bicz)
cHrzanek
Wrocław / Środa Śląska

a dzisiaj Mołek w Dzień dobry TVN już go uśmierciła

Dodano: 2010-09-20 13:08

cHrzanek napisał(a):
a dzisiaj Mołek w Dzień dobry TVN już go uśmierciła

Life is complex: it has both real and imaginary components

Dodano: 2010-09-20 19:35

amorphous napisał(a):
[quote:548b79eeb8="cHrzanek"]a dzisiaj Mołek w Dzień dobry TVN już go uśmierciła

[/quote:548b79eeb8]

choroba chorobą, ale abstrahując od niej - co za WTOPA!!! w normalnej robocie Madzia Mołek poleciałaby na łeb na szyję albo co najmniej zabraliby jej premię masakra...

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2010-09-20 20:17

Mnie się włos na głowie zjeżył, zastanawiam się w powinna uczestniczyć w dalszej części tego programu...

Dodano: 2010-09-20 21:02

To jest żenada. Wszyscy wykładowcy dziennikarstwa mówią, że każdy fakt należy sprawdzić w minimum trzech źródłach zanim poda się go do wiadomości. Pani Mołek dalece wykazała się lekkomyślnością i brakiem profesjonalizmu. W szanujących się mediach ta babka jeszcze tego samego dnia straciłaby pracę i nigdy więcej nigdzie by się nie pokazała. Tymczasem u nas co? Ot tak przeszło się z tym do codzienności. Nic się nie stało.

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Dodano: 2010-09-20 21:08

bo to nie są dziennikarze tylko maskotki

tak samo jak prognozę pogody nie prezentują meteorolodzy tylko ładne panie

żenada.

i offtop.

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2010-09-20 21:10

Przesadzacie pomyliła się, każdemu może się zdarzyć. A Nergalowi życzę siły bo moim zdaniem robi porządną muzykę

“History,Stephen said, is a nightmare from which I am trying to awake”

Dodano: 2010-09-20 22:40

Nie pierwszy raz. Rczej słynie z lapsusów jezykowych, zeby przypomniec chocby slynne "wzwody męskie". Kontrakt jej sie konczy we wrzesniu a jest juz dosc stara Okaze sie czy ma wystarczajace plecy by nie wyleciec.

Life is complex: it has both real and imaginary components

Dodano: 2010-09-21 14:30

Dorotka nie wydaje się za bardzo przejmować. Ciekawe, czy rzeczywiście jest taka twarda, czy jej samouwielbienie jest tak ogromne?

Dodano: 2010-09-21 14:56

sphinxia napisał(a):
Dorotka nie wydaje się za bardzo przejmować. Ciekawe, czy rzeczywiście jest taka twarda, czy jej samouwielbienie jest tak ogromne?

Znasz ja osobiscie, ze takie rzeczy piszesz?

Dodano: 2010-09-21 15:03

jak pies z kotem

Wierzę w Boga, Ojca Wszechmogącego ...

Dodano: 2010-09-21 21:52

WilczurNocy napisał(a):
[quote:fe32c87966="sphinxia"]Dorotka nie wydaje się za bardzo przejmować. Ciekawe, czy rzeczywiście jest taka twarda, czy jej samouwielbienie jest tak ogromne?

Znasz ja osobiscie, ze takie rzeczy piszesz?[/quote:fe32c87966]

Nie, nie znam jej osobiście. Gdybym znała, sama bym ją o to zapytała, a nie zadawała tego pytania na tym forum, ośla łączko.
Gdybym znała, może nawet nie musiałabym pytać, ale nie znam.
Po prostu zastanawia mnie, na ile jest szczera i na ile gra przed kamerami.

Dodano: 2010-09-21 22:04 Zmieniono: 2010-09-21 22:07

Yngwie (Anciliae)
Yngwie
Wrocław / Częstochowa

sphinxia napisał(a):
Po prostu zastanawia mnie, na ile jest szczera i na ile gra przed kamerami.

Gdy większość życia spędza się przed kamerami, trudno mówić o graniu, to naturalne. Imo Doda jest najfajniejszą polską artystką estradową. Co do samouwielbienia i twardości - jedno i drugie.

od czasu do czasu warto wrócić do źródła

Dodano: 2010-09-21 22:33 Zmieniono: 2010-09-21 22:35

Yngwie napisał(a):
[quote:bb8a3b1142="sphinxia"]Po prostu zastanawia mnie, na ile jest szczera i na ile gra przed kamerami.

Gdy większość życia spędza się przed kamerami, trudno mówić o graniu, to naturalne. Imo Doda jest najfajniejszą polską artystką estradową. Co do samouwielbienia i twardości - jedno i drugie.[/quote:bb8a3b1142]

Hmmm Doda większość życia przed kamerami :D??? No nieee wiem :) skoro tak uważasz. btw. jak w Warszawie pochrzaniała w szpilkotrampach z kowbojskim kapeluszem na głowie to nie było kamer :)Nad morzem w Sasinie też za bałdzo kamer nie było, przynajmniej nie przypominam sobie :) Ale, teeen tam nawet policja jedzie godzinę a najbliższy człowiek na plaży jest (przynajmniej był 2 lata temu) oddalony o... kilometr od ciebie, więc pewnie kamerom się nie chciało, albo nie wiedzieli... pani Dorota ma bogate życie prywatne... bez kamer :) A to że większość ją widzi z okazji włączenia internto bądź telewizo -odbiorników to już inna brocha :)

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło