Lider Behemoth poważnie chory. Strona: 8

Dodano: 2010-11-08 22:33 Zmieniono: 2010-11-08 22:35

Byczo <okok>

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Dodano: 2010-11-09 07:40

Tak a propo rogów, ciekawe , czy ja je mam ?

Bo ja z przeklętych jestem tego świata, Ja bywam dumny i hardy

Dodano: 2010-11-11 18:50

Jeśli Twój facet Ci ich nie przyprawia, to nie masz. Jeśli jesteś singielką, to tym bardziej ich nie masz:) miło, że Nergal już czuje się lepiej:)

Dodano: 2010-11-12 19:01

Vika napisał(a):
miło, że Nergal już czuje się lepiej:)

prawda :)

teraz tylko grunt żeby się szpik przyjął...

"Music is my power, Music is my life"

Dodano: 2010-11-13 01:24

Dla mnie to w tym momencie to juz zwykly, przemadrzaly gwiazdor i z kazda publiczna wypowiedzia coraz bardziej mnie w tym przekonaniu utwierdza.

Dodano: 2010-11-13 02:31 Zmieniono: 2010-11-13 02:39

WilczurNocy napisał(a):
Dla mnie to w tym momencie to juz zwykly, przemadrzaly gwiazdor i z kazda publiczna wypowiedzia coraz bardziej mnie w tym przekonaniu utwierdza.
Uważaj co mówisz o Behemocie nie masz kompletnie szacunku dla tego człowieka

wystarczy to wszystko nadmuchać a wszystko samo sie rozpierdoli c fs

Dodano: 2010-11-13 08:28

Bo taki ktoś jak on nie zasługuje już na szacunek.

Dodano: 2010-11-13 09:37

WilczurNocy napisał(a):

Tez mam nadzieje ze mu sie nie uda.:)

Dodano: 2010-11-13 11:45 Zmieniono: 2010-11-13 11:46

Palmus napisał(a):
Uważaj co mówisz o Behemocie nie masz kompletnie szacunku dla tego człowieka

Ano nie za wiele, bo stal sie gwiazdorem i czescia warszawki, do tego pozjadal wszystkie rozumy.
Co nie znaczy, ze zle mu zycze.

Dodano: 2010-11-13 12:24

WilczurNocy napisał(a):

pozjadal wszystkie rozumy.
Co nie znaczy, ze zle mu zycze.

AAAAAA :)

Dodano: 2010-11-13 19:47

shagi666 napisał(a):

Pewnie, bo już nie jest TRVE

“History,Stephen said, is a nightmare from which I am trying to awake”

Dodano: 2010-11-13 20:11

@shagi666: kurde już się nudny robisz...Jeny rozumiem, że część z Was ma różne poglądy na temat Nergala, ale, do jasnej cholery, nie kopie się leżącego, tak? A może się mylę. Shagi666 dzieciaku Ty to już w ogóle przesadzasz. WilczurNocy chociaż napisał, że mu źle nie życzy, a Ty w kółko pieprzysz jak papuga to samo i to jeszcze w infantylny sposób. Co z tego, że jacyś tam niby ludzie wg Ciebie szanują Cię bardziej niż Nergala i jesteś dla nich ważniejszy? Kogo to obchodzi? Musi to być mała liczba ludzi, skoro tak o tym piszesz, bo to tak wygląda, jakbyś się przechwalał. Zejdź w końcu ze swojego papugowatego drążka na ziemię i zacznij wypowiadać się jak człowiek.

Dodano: 2010-11-14 09:11

czytanie ze zrozumieniem Ci dziewczynko nie wychodzi troszkę

Dodano: 2010-11-14 17:47 Zmieniono: 2010-11-14 19:08

Jakoś nie widzę trudności w zrozumieniu Twoich jednozdaniowych postów. Myślałam, chłopcze, że się bardziej wysilisz. Naprawdę. No ale cóż, i tak pękam ze śmiechu.

A teraz proszę ładnie wrócić do tematu. Następne skoki pod gardło będę kasować bez ostrzeżenia. Jesteście dorośli więc traktujcie siebie jak na nich przystało.

Dodano: 2010-11-27 19:25 Zmieniono: 2010-11-27 19:27

shagi666 napisał(a):

Bo? Bo jest znany na całym świecie i trzepie niezłą kasę na muzyce, która och, ach, powinna być tak niekomercyjna, że najlepiej jakby nie wyszła z domowego garażu? Bo ma laskę pustą lalę? Bo szukał pomocy w śmiertelnej chorobie? Miał chodzić po ulicach i wypruwać ludziom szpik bagnetem na chybił-trafił żeby być true? ^ ^ Jego równo jebią opinie ludzi o tym, że jest z taką blondi, nie pozuje na potrzeby tłumów fanów, robi co chce, wiedział, że stanie się pośmiewiskiem z tego powodu w niektórych kręgach. Nie zwraca się o pomoc do Boga ani Kościoła, nie nawraca się na pokaz ani w żaden inny sposób, jak miał tak ma nadal ma swoje ideały. Chyba, że o czymś nie wiem.

"The fear is not the fate I seek. My destiny will build upon, the mighty turbulence beyond. If I fall I will rise again"

Dodano: 2010-11-27 20:57

Bo jest hipokrytą.

Dodano: 2010-11-27 23:16

shagi666 napisał(a):
Bo jest hipokrytą.

Kontynuuję, bo?

"The fear is not the fate I seek. My destiny will build upon, the mighty turbulence beyond. If I fall I will rise again"

Dodano: 2010-12-17 12:29

Ceiphied (Bicz)
Ceiphied
Nowa Sól - Zielona Góra

Dziś prawdopodobnie Nergal ma przeszczep szpiku kostnego. Trzymamy kciuki !!!

''Sztylet rani ciało, słowo - umysł.'' - Menander

Dodano: 2010-12-17 13:53

Ceiphied napisał(a):
Dziś prawdopodobnie Nergal ma przeszczep szpiku kostnego. Trzymamy kciuki !!!

Trzymamy!

Dodano: 2010-12-17 14:55

Nergal udzielił wywiadu dla "Przekroju". Jak zwykle pojechał po bandzie, co osobiście mnie bardzo cieszy. Widać, że ciężka choroba nie zrobiła z niego bogobojnego dupka, czego co niektórzy mu życzyli. Może nawet w jakiś sposób dodają mu te głupie komentarze sił? Mam nadzieje, że jak stanie wreszcie na nogi, nagra jeszcze bardziej brutalną, antychrześcijańską płytę i pokaże tym wszystkim dupkom, gdzie ich miejsce

Dodano: 2010-12-17 15:13

chyba jednak dzis przeszczepu nie będzie:

"Jednak, jak dowiedziała się Gazeta Wyborcza, przewożący szpik kurier podobno utknął w zaspach wywołanych burzą śnieżną we Frankfurcie!"

.

Dodano: 2010-12-17 15:19

MASZ 100%RACJE

Kropla drąży skałę

Dodano: 2010-12-17 15:46

Harlequin napisał(a):
"Jednak, jak dowiedziała się Gazeta Wyborcza, przewożący szpik kurier podobno utknął w zaspach wywołanych burzą śnieżną we Frankfurcie!"

Kur... co za idiotyzm. Tego typu "towary" winno się dostarczać drogą lotniczą. To nie konserwy, że sobie mogą stać w korku. Żenu'a!

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Dodano: 2010-12-17 19:14

sphinxia napisał(a):
Nergal udzielił wywiadu dla "Przekroju". Jak zwykle pojechał po bandzie, co osobiście mnie bardzo cieszy. Widać, że ciężka choroba nie zrobiła z niego bogobojnego dupka, czego co niektórzy mu życzyli. Może nawet w jakiś sposób dodają mu te głupie komentarze sił? Mam nadzieje, że jak stanie wreszcie na nogi, nagra jeszcze bardziej brutalną, antychrześcijańską płytę i pokaże tym wszystkim dupkom, gdzie ich miejsce

Patrzac na droge w jaka Behemoth poszedl od czasow black metalowych to ktoras z kolejnych ich plyt bedzie juz z gatunku jakiegos noise techno %)

Dodano: 2010-12-17 20:20

WilczurNocy napisał(a):
[quote:4c609d7d15="sphinxia"]Nergal udzielił wywiadu dla "Przekroju". Jak zwykle pojechał po bandzie, co osobiście mnie bardzo cieszy. Widać, że ciężka choroba nie zrobiła z niego bogobojnego dupka, czego co niektórzy mu życzyli. Może nawet w jakiś sposób dodają mu te głupie komentarze sił? Mam nadzieje, że jak stanie wreszcie na nogi, nagra jeszcze bardziej brutalną, antychrześcijańską płytę i pokaże tym wszystkim dupkom, gdzie ich miejsce

Patrzac na droge w jaka Behemoth poszedl od czasow black metalowych to ktoras z kolejnych ich plyt bedzie juz z gatunku jakiegos noise techno %)[/quote:4c609d7d15]

nie sądze, od Satanici gra death metal mocno inspirowany Nile ( od "Demigod" ) więc daleko temu do techno jak na razie :-)

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło