Tatuaż, piercing i zdobienie ciała. Strona: 4

kolczyki tatuaze Dodano: 2011-11-07 17:13 Zmieniono: 2011-11-07 17:15

kata3luk napisał(a):
nad tatuażem warto sie mocno zastanowić. większośc ludzi jakich znam żałują tatuażów ale tylko tych które dołączyły do pierwszego :) kolczyki i tatuaże wciągają mocno :) ja niestety czuję się ograniczona. Klienci w zawodzie fryzjer nie tolerują takich...lipa...ale nad tatuażem na nadgarstku myślę :)
Tatuaże też wciagaja :) ja mam jeden. Od 15 roku życia wiedziałam jak ma wyglądac tylko zwyczajnie bałam sie bólu.Po 15 latach zrobiłam go i jestem bardzo szczęśliwa.Jakby przez te wszystkie lata było to upragnionym celem.Mam juz pomysł na "doprawkę" do niego> Fakt,ze meżczyźni niektórzy są atrakcyjni bez tatoo,ale u mnie to chyba fetysz...świetny tatuaż podnosi atrakcyjnośc meżczyzny w moich oczach.:) Ot takie zalubki..

Dodano: 2011-11-07 17:16

A ja mam przeciwnie. Tatuaż na kobiecym ciele raczej mnie zniechęca, niż podnosi atrakcyjność kobiety w moich oczach.

Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret!

Dodano: 2011-11-07 17:22

:) I dlatego świat jest piękny,bo jest różnorodny

Dodano: 2011-11-07 17:29

Może i tak. Ale parę razy się rozczarowałem. Poznajesz fajną dziewczynę, a tu nagle się okazuje, że ma jakieś kolorowe paskudztwo na skórze.

Dodano: 2011-11-07 18:14

ja nie mam żadnego tatuażu, to nie pasowałoby do mnie po prostu i wiem o tym:)

Dodano: 2011-11-07 19:33

Zawsze mówię,że tatuaż jest dla tych,którzy czują,że go chcą a nie mają go tylko ze wzgledu na poryw chwili :)

Dodano: 2011-11-07 19:55

haaaaaaaa a Fafał akurat w środe idzie sie dziargać znów! YEAH!!!

Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL

Dodano: 2011-11-07 20:17

Dodano: 2011-11-07 20:19

FAFAL napisał(a):
haaaaaaaa a Fafał akurat w środe idzie sie dziargać znów! YEAH!!!

a jaki obraz/wzór, jeśli wolno spytać? czarny czy kolorowy?

Dodano: 2011-11-07 20:32

Tylko kolor a wzór to Jocker z płyty Verses of Steel Acidów z napisem KWASOŻŁOP nad Jockerem

Dodano: 2011-11-07 21:23

FAFAL napisał(a):
Tylko kolor a wzór to Jocker z płyty Verses of Steel Acidów z napisem KWASOŻŁOP nad Jockerem

hahaha fajnie i zabawnie:)

Dodano: 2011-11-07 22:06

Ehh, ja chciałem sobie wytatuować pewien cytat z Goethego, ale to takie nieśmiałe marzenie - nie mam pojęcia gdzie by to dobrze wyglądało i jak to gustownie przedstawić wizualnie. :<

Co cię nie zabije, to cię wkurwi

Dodano: 2011-11-07 22:12

Durante napisał(a):
Ehh, ja chciałem sobie wytatuować pewien cytat z Goethego, ale to takie nieśmiałe marzenie - nie mam pojęcia gdzie by to dobrze wyglądało i jak to gustownie przedstawić wizualnie. :<

Jeśli to jest długi cytat, to chyba na plecach tylko hehehehe

Dodano: 2011-11-07 22:32

Nie, niezbyt długi: "Ich hab' mein Sach auf Nichts gestellt" :)

Co cię nie zabije, to cię wkurwi

Dodano: 2011-11-07 22:33

A słyszeliście o kolesiu, który w więzieniu na penisie wydziergał sobie napis PERSIL po reklamie z hasłem: biała siła - wnika głęboko ? Ciekawe co zrobił w momencie, gdy zmienili hasło na "zielona siła" :)

Dodano: 2011-11-07 22:37

CrommCruaich napisał(a):
A słyszeliście o kolesiu, który w więzieniu na penisie wydziergał sobie napis PERSIL po reklamie z hasłem: biała siła - wnika głęboko ? Ciekawe co zrobił w momencie, gdy zmienili hasło na "zielona siła" :)

Może mu się odmieniło i...został fanem Green Day'a? albo stał się...UFOludkiem:

"Zielony płaszczyk, zielone butki,
Całkiem zielone są UFOludki"

Dodano: 2012-01-05 11:03

Etap pierwszy!

Dodano: 2012-01-05 11:16

FAFAL napisał(a):

Etap pierwszy!

o ! Harlequin :D

.

Dodano: 2012-06-13 23:44

Na dzień dzisiejszy w jednym uchu mam 8 dziurek, w tym industrial. A w drugim uchu jedną- tunel ok. 5 mm.
Planuję jeszcze brew, wargę, nos, sutki i palec wskazujacy.
A może i 3 tuneliki. obok siebie. I jeszcze tatuaż jakiś.

Dodano: 2012-06-14 10:00

Demonika napisał(a):
Na dzień dzisiejszy w jednym uchu mam 8 dziurek, w tym industrial. A w drugim uchu jedną- tunel ok. 5 mm.

Demonika podziwiam Cię, ja bym nie przeżyła tego dziurkowania.

Nie musicie mi dziękować. Wystarczy, że będziecie wielbić mnie na klęczkach.

Dodano: 2012-06-14 13:28

AssaLIN napisał(a):
[quote:413cd7bc31="Demonika"]Na dzień dzisiejszy w jednym uchu mam 8 dziurek, w tym industrial. A w drugim uchu jedną- tunel ok. 5 mm.

Demonika podziwiam Cię, ja bym nie przeżyła tego dziurkowania.
[/quote:413cd7bc31]
Heh. W dodatku sama wszystko sobie robię. Tylko 3 dziurki mam ciapane przez kogoś innego. Dwie podstawowe i jeszcze jedną. A resztę sama robiłam, bo szkoda pieniędzy na nie profesjonalne wykonanie dziurek. Jeśli sama potrafię wykonać to prawidłowo. :)

Dodano: 2012-06-14 14:12

Heh... Te całe ozdobniki wyglądają na kobiecie tak samo dobrze jak graffiti na katedrze.

Dodano: 2012-06-14 16:59

Jak palec wskazujący?:o kolczyk w palcu? ło matko. Tuneli też jakoś nie rozumiem:/

Dodano: 2012-06-14 17:52

Tunele... najbardziej odrażająca rzecz jaką można sobie zrobić... Nie potrafię znaleźć kompletnie nic atrakcyjnego w tym...

Dodano: 2012-06-14 18:01

Yngwie (Anciliae)
Yngwie
Wrocław / Częstochowa

Ja nie jestem zagorzałym przeciwnikiem zdobienia ciała, ale nie rozumiem po co się to robi. Spotykałem w życiu bardzo mało ludzi z tatuażami a kolczyki tylko w uszach u kobiet i dwa razy w życiu raczej wśród dalszych znajomych-kolegów ktoś miał kolczyk w uchu lub brwi i to okazjonalnie.

Jak dla mnie tylko przekłute uszy u kobiet mają sens - mogą w ten sposób ozdobić uszy na setki sposobów i okazji, nie wiem po co więcej dziurek na ucho niż jedna.

od czasu do czasu warto wrócić do źródła

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło