Dodano: 2007-02-01 21:19
Przejdzie bo ja mam Frije na mysli
-> taki sklad fan clubu mnie satysfakcjonuje 
"Tonight's the night..."
Dodano: 2007-02-02 10:18
| nimdraug napisał(a): |
| to zobaczmy co na to Fria :twisted: |
yyyy a swoja droga to do czego zmierzasz?
bo ja chyba zgubilem przekaz
"Tonight's the night..."
Dodano: 2007-02-02 10:19
jak pijusa znam będzie chętna
mi sie nie chce ciuszkowac, ale za to dzisiaj ide na wielką wyżerke do Sphory ]:->
Dodano: 2007-02-02 11:05
| nimdraug napisał(a): |
| Co jest Nereczka??? wątróbka wysiądzie? za dużo trunków i imprez??? a chcesz się wymienić? |
z trunkami muszę się oszczędzać a tak... przymus, muszę iść... ale nie narzekam :wink:
co prawda mamy tu jednego mężczyznę ale, co mi tam. koronkowa bielizna rządzi :twisted: nareszcie coś kupiłam z tego typu rzeczy, dawno na takowych zakupach nie byłam :D
Dodano: 2007-02-02 13:15
1.hmmm....czyli, jeśli dobrze kumam, to jeszcze trzy członkinie tego fanclubu są w Koszalinie? heee? 8O
2.popisaliście, namęczyliście się, a mnie i tak najbardziej zdziwiło, że Hania tu moją wszechmocną ksywkę rozpowszechnia :twisted:
3.Phantom, kurteczka great :wink: będzie się komponować z moją czachą... która jeszcze nie ma przewidzianego miejsca :D
4.graal zszedł na psy...tyle moge powiedzieć o tym lokalu :) oprócz koncertów malleus maleficarum i moich urodzin :twisted: to rzadko tam leci coś fajnego :twisted:
5.heh...może skończymy offtopy i założymy temat... pogadanki o koszalinie, pogadanki o koszalińskich fanclubach, czy może pogadanki o bywalcach beznadziejnych koszalińskich klubów? (bo od zamknięcia gothic'u nie ma fajnego pubu w tym mieście... nie licząc of course zacisza...ale tu nie taki klimat
6...i nic konkretnego nie napisałam :twisted:
...I forgot to remember to forget... /johnny cash
Dodano: 2007-02-02 17:50
i ja nic konkretnego nie napisałam i nie napiszę... wracam do domq, tam to są kluby... :twisted:
bez strachu duszku, ja tylko z Ciebie delikatnie drę łachy :lol:
jestem zbyt nie zależna na funcluby wybaczcie...
Graala od upadku ostatecznego wstrzymuje jedynie wnętrze... ma klimat mimo nędznej djki...
a z Koszalinka, żeczywiście zanm jeszce parę zacnych a urodziwych niewiast
POZDROWIONKA DLA MROCZKA I FIEFIÓRY!! :D
Dodano: 2007-02-02 18:46
heh...a ja właśnie jutro do koszalinka wracam :wink: ale co tu nie patrzeć, to i tak liczy się z kim się wybiera, a nie do jakiej knajpy się idzie :wink: (i tak wyjdzie na 9-tkę
)
i muszę odwiedzić moją krawcową, bo ma do wykonania wiele misji przed sobą :twisted: nawet sobie nie wyobraża, co będzie musiała tworzyć w czasie tych moich ferii :twisted:
Dodano: 2007-02-02 19:31
3mając si zaś tematu, zdobyłam łaszek że asz rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
półprzeźroczystą koronkową czarną bluzkę z rozszerzanymii rękawami
sam sex... facet mnie z domu na imprezę nie puści...
Dodano: 2007-02-02 19:50
może jakieś fotencje? :wink:
a facet, to się powinien cieszyć, że się tak ubierasz, a nie jeszcze marudzić(czyżby to jakaś koszalińska istota? bo jak tak, to w takim razie to to miasto z facetów zazdrośników robi :wink: )
Dodano: 2007-02-02 19:56
Ja tam sie ciesze z pomyslow na kreacje kici.....martwi mie tylko, ze one sie spodobaja tez reszcie plci meskiej
mam projekt na spodenki na combichrista 
"Tonight's the night..."
Dodano: 2007-02-02 20:20
a ja się w ogóle wczoraj obkupiłam...w dziecięce ciuszki :twisted: :twisted: :twisted: (nie moja wina,że wszystkie kumpele to już z dzieciakami latają :wink: )
Dodano: 2007-02-03 15:59
to Ty też planujesz...? 8O fajnie :wink: to zaopatrz się też w ciążowe cichy, tez się przydadzą :D :wink:
Dodano: 2007-02-03 16:47
Ufff w końcy na małych zakupach dziś byłam :) Bluzka z kocimi oczami na piersiach, koszula rozpinana i spodnie :D
...pójść na wrzosowisko i zapomnieć wszystko...
Dodano: 2007-02-03 17:12
| Narea napisał(a): |
| to Ty też planujesz...? 8O fajnie :wink: to zaopatrz się też w ciążowe cichy, tez się przydadzą :D :wink: |
Nawet tak nie zartuj
"Tonight's the night..."
Dodano: 2007-02-03 18:07
A ja wczoraj kupiłam sobie cudne kozaki. Wysoki obcas, takie do kolan, z przodu sznurowane. Śliczne. ; )) Wachałam się między tymi butami a gorsetem... Kozaki zwyciężyły. Gorset kupię za jakiś czas.
Dodano: 2007-02-03 19:42
Narea...nie planuję...na pewno 0_o po porstu nie przychodzi się z pustymi rękami, nieprawdaż? a że te ciuszki takie słodziutkie są (dziewczynki mają, więc mogę we wszystkicg odcieniach rożu wybierać), że nie spospób oprzeć się, by czegoś nie kupić :wink:
(Phantom, przecież juz przeżyłeś sesję dziecięcych zakupów :twisted:)
a dla siebie kupiłam co innego... ale nie powiem, tajemnica :wink:
Dodano: 2007-02-04 14:36
Tak przezylem z Toba sesje kupowania dzieciecych ciuszkow i do dzis pamietam te spojrzenia ekspedientek i innych klientow mowiace chyba:
"Tacy mlodzi i juz?"
"Mogli sie choc zabezpieczyc"
"Ale wpadka"
"Chlopiec czy dziewczynka?"
"A wygladaja tak niewinnie"
Swoja droga chodzenie w wieku 20 lat po takich sklepach ma urok
i nie mowie tu o tym, ze wlaczyl mi sie instynkt tatusia....do tego jeszcze dluga droga
Ale te spioszki z bialo czarne paski i z usmiechnieta czaszka na srodku byly genialne :) Szkoda, ze za naszych czasow nie bylo takich fajnych spioszkow :D Mozemy nastepnym razem poodwalac wioche i isc wybierac niby wozek czy lozeczko :twisted: Pobadamy sobie reakcje ludzi w sklepie :D Coz za szatanski plan :twisted: :twisted:
"Tonight's the night..."
Dodano: 2007-02-04 16:21
Narea, wierz mi, może ten pomysł jest dobry, ale nie do realizacji z Phantomem... na niego źle działają takie sklepy 0_o później chodzi przez kilka dni i przyszłego tatusia udaje...(co jednorazowo jest zabawne...ale po czasie zaczyna byc nieco...chore :twisted: )
Dodano: 2007-02-04 16:40
czyli po prostu nwłącza się taki mały isntynkt ojcowski i namawia do poczęcia potomka...? :twisted:
Dodano: 2007-02-04 16:57
co to, to nie :wink: ale jego żarciki są nie do zniesienia :twisted:
Dodano: 2007-02-04 19:38
Witajcie!
Powiem prosto z mostu jaka mam sprawe
chcialabym sobie uszyc lateksowy gorset bez miseczek/pod biust, na fiszbinach. Czy ktoras z was moze mi polecic jakas krawcowa z katowic lub krakowa? z gory dzieki i pozdrrrawiam! :twisted:
Carpe noctem