Dodano: 2006-12-23 20:29
Buziaczki za swietny gust! mordolaja nie moge znalezc ale masz tu :http://www.youtube.com/watch?v=7yg-IR-iYpM fajne dzieciaczki :twisted:
Dodano: 2006-12-23 21:53
Kupiłam sobie ostatnio kilka prezentów. M.in perfumy na które czaiłam się od roku chyba ^^ Drogie jak cholera ale piękne ^^ hehe. Kilka bluzeczek i takie tam pierdoły. Narobiłam też bliskim prezentów ^^ Ale ciii bo się wyda 
Dodano: 2006-12-24 09:44
oczekuję moich urodzin, które zaraz niedługo będą po nowym roku a wtedy zaczaję się na dżinsy i też jak Kim perfumy- cholernie drogie ale i cholernie piękne :twisted:
Dodano: 2006-12-31 17:17
Ja osatnio przeszłam całe miasto i nic. W tej zasranej dziurze nie ma nic dobrego :evil: Stwierdziłazm iz będe robiła zakupy na necie albo jak pojade do jakiegoś więkrzego miasta. No i ostatnio na http://www.asmoda.com.pl/ kupiłam sobie fajna spudniece 
"Nie ma nieba, wielkiej jasności, i piekła w którym smażą sie grzesznicy. Tu i teraz jest nasz dzień panowania. Tu i teraz jest dzień naszej radości. Tu i teraz jest nasza okazja. "
Dodano: 2006-12-31 22:16
Na ASmoda zamowiłam niedawno rękawiczki i oczekuje aż przybędą
A w 'zwyklych' sklepach też można dużo fajnych rzeczy znaleźć. 
"Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno gdu umrzesz"
Dodano: 2007-01-01 15:00
jak juz wspominałam, kocham koronki a już czarne w szczególności... dałam upust swej miłości i w Reserved kupiłam za 49 zyla taką śliczną prostą bluzkę na ramiączkach z duuuuuużą ilością koronki na biuście i pleckach w mniejszej ilości :twisted:
Dodano: 2007-01-02 01:41
mam nową kolię :D
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Dodano: 2007-01-02 16:20
Dodano: 2007-01-02 17:15
Gdzie ? Zeby u mnie byly jakies fajne sklepy :? Ja mam kase więc znow robie zakupy na necie 
"Nie ma nieba, wielkiej jasności, i piekła w którym smażą sie grzesznicy. Tu i teraz jest nasz dzień panowania. Tu i teraz jest dzień naszej radości. Tu i teraz jest nasza okazja. "
Dodano: 2007-01-02 17:49
Ja też mam tewraz troche kaski więc także zamawiam w internecie
Ale jak przeceny w sklepach to trzeba się do miasta wybrać 8)
"Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno gdu umrzesz"
Dodano: 2007-01-02 19:10
do miasta do miasta!!! :twisted: tylko na przypływ pieniędzy poczekam i sru...! potrzebne są spodnie, więc trzeba zainwestować :twisted: