Kupiłam sobie śliczny klimatyczny ciuch - TYLKO DLA KOBIET. Strona: 23

Dodano: 2006-12-20 15:07

a przede wszystkim idą święt, czyli pewnie jakieś ciuchy będą.... mam nadzieję, że klimatyczne :wink:

Dodano: 2006-12-20 17:02

klimatyczne ciuszki na święta? w życiu moja rodzinka nie wpadłaby na pomysł, by dać mi to, co by mi w pełni odpowiadało... no cóż... to tak jak ja bym im kupowała koronkowe kiecki i lateksowe gorsety... zapewne tak samo zadowoleni by byli, co ja z prezentów od nich :wink:

samemu trzeba sobie prezenty robić :wink:

...I forgot to remember to forget... /johnny cash

Dodano: 2006-12-20 17:45

A to ja kiedyś dostałam klimatyczną bluzeczke od rodziców. Taka z szerokimi rękawkami z koronki pajęczynki ^^ i oczywiście piękna klimatyczna sukienka na 100dniówke aj to był bal :)

Szalona, wariatka, marzycielka, romantyczka, ciepła, chodź i pyskata. Jestem wielkim kontrastem ^^

Dodano: 2006-12-20 18:08

Ja zawsze dostaje od mamy takie ciuchy jak lubie :twisted:

w pelni akceptuje i podoba sie jej to co nosze :D

a propos.. jak sie zabiore za pozadki w szafie przy chwili czasu ,bede miala spora ilosc gotyckich fatalaszkow na sprzedasz.. :D

jesli ktos bylby zainteresowany to sie zglaszac..

wszystko male i bardzo tru.. :wink:

Dodano: 2006-12-20 18:52

to zdjęcie, w galerię i .... aukcja :twisted: :wink:

Dodano: 2006-12-20 19:43

CyberLacha napisał(a):

wszystko male i bardzo tru.. :wink:

Hehe, ja też jestem mała i drobna.
U mnie podobnie mam akceptuje jak sie ubieram, a czasem zdarzy jej sie kupić coś klimatycznego^
A na mnie tez się gapią, i na to nie zwracam uwagi, gorzej jak się czepiają i mówią, różne 'niemiłe rzeczy' ;/

"Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno gdu umrzesz"

Dodano: 2006-12-20 22:41

hyhy bez aukcji :wink:

jak sie dokopie do tych ciuchow to poprostu je pchne ziomalom za jakas ludzka cene..

ja tam nie mam nic przeciwko jak sie na mnie gapia..
lubie prowokowac.. taka juz moja natura.. :twisted: :twisted: :twisted:

Dodano: 2006-12-21 15:27

CyberLacha napisał(a):
:wink:

ja tam nie mam nic przeciwko jak sie na mnie gapia..
lubie prowokowac.. taka juz moja natura.. :twisted: :twisted: :twisted:

I tak trza trzymać :twisted:

Dodano: 2006-12-21 16:03

i najważniejsze, olać debili!!!! :twisted:

Dodano: 2006-12-22 00:27

hehe ja po ostatnim porzadkowaniu szafy wywaliłam 80% spodni jakie posiadałam... i potem nie mialam w czym chodzic

Dodano: 2006-12-22 12:02

ja już mam tak wychodzone spodnie, że też trzeba będzie chyba wymienić parę sztuk

Dodano: 2006-12-22 12:49

A ja w spodniach prawie wogóle nie chodzę - wole spódnice

Dodano: 2006-12-22 13:11

Jak widać nie jestem sama. :D Pamiętam, jak się kiedyś pojawiłam w spodniach, rzucili się na mnie, prawie mnie roznieśli z radości - "Ty jesteś w spodniach! Jeeej, jak ładnie wyglądasz! Wiesz, nie obraź się, wolę cię w spódnicach... Co? Zuza w spodniach? 8O wooow, ty masz spodnie!" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

A ja muszę poszukać nowej, czrnej spódnicy - nie nie, bynajmniej nie dla mnie - na prezent dla siostry! :D Jestem z niej dumna, bo przypadkiem wiem, że takowej szuka.

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Dodano: 2006-12-22 13:23

a ja na święta ubiorę spódnicę a nie dżinsy i dopiero będzie jazda z rodzinką

Dodano: 2006-12-22 13:45

ja nosze spodnie i krotkie spodniczki.. dluga tylko jedna taka gicio cyber 8)

Dodano: 2006-12-22 13:53

ja się nie "odważam" na krótkie spódniczki, zbyt do niczego mam nogi..... :?

Dodano: 2006-12-22 14:29

Cyber- ja tez wole krotkie, ale czasem Miś mi nosić nie pozwala... :roll:

Dodano: 2006-12-22 14:43

Pamiętam jak kupiłam niebieskie jeansy i sie w nich pokazałam to sie wszyscy zdziwili A kumpele mi mówiły, ze dziwnie wyglądam i lepiej mi w kieckach :)

...pójść na wrzosowisko i zapomnieć wszystko...

Dodano: 2006-12-22 18:22

Hehe... to u mnie podobnie..
Bo ja jak już noszę spodnie, to nie dżinsy ! Nie lubie dżinsów..., ale raz poszłam do szkoły w jasnych i też wszyscy byli zdziwieni..
A krótkich spódniczek nie noszę..

Dodano: 2006-12-23 15:20

rrrr a ja twierdzę, że ładnemu we wszystkim i tak ładnie, zresztą... nawet taki rosiofffiutki można nosić z klasą, mimo że ja tego nie tknę 2metrowym kijem
nie ważne co się tam zresztą nosi, ważne jak się nosi
wbrew pozorom i tak pozostanę próżna :twisted:

Dodano: 2006-12-23 15:26

nom ladnemu we wszystkim dobrze :D

mhh.. ja sie staram ubierac tak zeby podkreslic to co we mnie naj :twisted:

Dodano: 2006-12-23 15:32

hyhy to mam nadzieję, że w takim razie ten avatarek to tak dla bki :twisted:

Dodano: 2006-12-23 15:32

ja uważam, że do spódnic nie mam nóg niestety...
a wracając do tematu: sprawiłam sobie malutki prezent :twisted: takie ładniutkie czarne gaciorki ze ślicznym wiązaniem z tasiemki z tyłu :twisted: są mrrrrr... :twisted: :twisted: :twisted: tylko że nawet nie mam dla kogo ich zakładać..... albo nie, założę dla Świętego Mikołaja, tylko jakiegoś fajnego z toporkirm muszę znaleźć :twisted:

Dodano: 2006-12-23 15:34

heheeej! Krąży taki jeden po you tube !! zaśpiewaj mu tylko jaką ulubioną kolędę i będzie twój :twisted:

Dodano: 2006-12-23 15:36

dawaj link :twisted: :twisted: :twisted:
nie... no ale ja bym chciała tutaj i.... teraz :twisted: tylko takiego wikinga poproszę pod choinkę :twisted:

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło