Kupiłam sobie śliczny klimatyczny ciuch - TYLKO DLA KOBIET. Strona: 25

Dodano: 2007-01-21 20:48

zdjęcie do galerii i pooceniamy :wink:

...I forgot to remember to forget... /johnny cash

Dodano: 2007-01-24 18:16 Zmieniono: 2007-01-24 18:25

frija napisał(a):
takie rękawiczkiod krawca? przecież tego tyle teraz jest, że w prawie każdym normalnym sklepie się znajdą :?

nie, nie od krawca:) tylko z rockmetelshop.pl :) bo mam ich magazym 30 min drogi od domu :wink: A uwierz w moich Skierniewicach w sklepach nie ma takich rarytasów w postaci rękawiczek

...pójść na wrzosowisko i zapomnieć wszystko...

Dodano: 2007-01-24 18:21

Narea napisał(a):
a jak się gothic_girl wybierasz na studniówkę?

Oczywiście na czarno :D Czrna długa kiecka ze srebrnymi motywami, czarne 8cm szpile, w których nie umiem chodzić :D Ale już sie nauczyłam w nich tańczyć:D No i moje piękne gotyckie rękawiczki :twisted: które w koncu mam :twisted:
Jak bede mieć jakoeś zdjęcie to wrzuce do mej galerii :)
Hehe a to już w sobote

Dodano: 2007-01-24 19:01

a to koniecznie koniecznie daj zdjęcie!!! czekam!!! :D

Dodano: 2007-01-28 10:14

a mam pytanie, czy któraś była może w X-Trax w Berlinie? bo się wybieram, ale adres, to mi mało mówi, by zlokalizować sklep :?

Dodano: 2007-01-28 19:37

gothic_girl napisał(a):
[quote:f99e9b5fa8="Narea"] a jak się gothic_girl wybierasz na studniówkę?

Oczywiście na czarno :D Czrna długa kiecka ze srebrnymi motywami, czarne 8cm szpile, w których nie umiem chodzić :D Ale już sie nauczyłam w nich tańczyć:D No i moje piękne gotyckie rękawiczki :twisted: które w koncu mam :twisted:
Hehe a to już w sobote[/quote:f99e9b5fa8]

Musisz robić wrażenie :twisted:

"Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno gdu umrzesz"

Dodano: 2007-01-29 13:07

kocham przeceny :twisted: wypasiona spódnica za 35 zeta i gorset przeceniony z 65 na 25 zyla :twisted: będzie jazda oj będzie :twisted:

Dodano: 2007-01-29 22:18

Eris napisał(a):
[quote:d5091a77a7="gothic_girl"][quote:d5091a77a7="Narea"] a jak się gothic_girl wybierasz na studniówkę?

Hehe a to już w sobote[/quote:d5091a77a7]

Musisz robić wrażenie :twisted:[/quote:d5091a77a7]

mam taką nadzieję :twisted:

Narea napisał(a):
kocham przeceny :twisted: wypasiona spódnica za 35 zeta i gorset przeceniony z 65 na 25 zyla :twisted: będzie jazda oj będzie :twisted:

A gdzie tak rozdają :?: :wink:

Dodałam kilka zdjęc ze studniówki, wiec zapraszam :D
Po feriach będzie wiecej :wink:

Dodano: 2007-01-30 15:47

w olsztynie naturalnie :twisted: troche grzebania w ciuchach i .... jest :twisted: tak to jest jak się mnie wpuści do "indyjskich" sklepów :twisted:

Dodano: 2007-01-30 17:16

o jaaa sa absolutnie wspaniałe... ale strasznie drogie 8O wolę po lumpach :twisted:

Dodano: 2007-01-30 19:26

to trzeba najechać na Olsztyn w czasie wyprzedarzy :twisted: 35 złotych i spódnica, 35 i bluzka, 40 i spodnie... :twisted: można znaleźć niezłe cuda :twisted:

Dodano: 2007-01-30 19:46

nimdraug napisał(a):
o jaaa sa absolutnie wspaniałe... ale strasznie drogie 8O wolę po lumpach :twisted:

czyżby lump pod 9-tką :wink: :?: ja stamtąd zawsze z wielką siatą wychodzę :twisted:

hmmm... właśnie skróciłam spódnicę o połowę...wszystko by było ok, gdyby to już przed skróceniem mini nie była 0_o porąbało mnie :wink:

Dodano: 2007-01-31 01:39

a) ty umiesz szyc? 8O
b) nie musze chyba mowic, ze chce zobaczyc :twisted:

"Tonight's the night..."

Dodano: 2007-01-31 08:10

Ale oczywiście zobaczyć ją w tejże spódnicy...? :twisted:

Dodano: 2007-01-31 12:22

no baaaaaaaaaaaaa!
a tak poza tym SŁAWA!!!! Kolejna osoba z Koszalina!!!! mnóstwo jest tu fajnych dziadoszków, w czwartek i we wtorek przeceny, ostatnio nabyłam długą siatkową czrrrną bluzkę rrrrrrrrrrrrr
a krawcowa tu też nie droga, może da się coś jeszce odratować :twisted:

Dodano: 2007-01-31 12:46

nimdraug -> jest nas coraz więcej...patrząc na to, że w maju jeszcze sama tu reprezentowałam naszą koszalińską społeczność :wink: (a tak apropo, mały offtopik, dzieje się coś w koszalinie przez najbliższe dwa tygodnie? bo mam zamiar wrócić na ferie, ale za bardzo nie wiem, co i jak tam :wink: )

phantom-> już w piątek :wink: szyć nie umiem, za to nożyczkami i żyletką posługuję się doskonale :wink: (hehe...mam nadzieję, że znowu się nie przeraziłeś :twisted: )

Dodano: 2007-01-31 17:09

hmmm, w kresce sa rockoteki we wtorki i chyba cuś się w Graalu bedzie działo w ten piątek, wstęp 6 zeta na koszalinńską kapelkę Razor, o ile się nie mylę...
a tu to krążą jeszce dwei znane mi bźdxiągwy, moja siostra i kumpela z roku :)

Dodano: 2007-01-31 17:14

frija napisał(a):
phantom-> już w piątek :wink: szyć nie umiem, za to nożyczkami i żyletką posługuję się doskonale :wink: (hehe...mam nadzieję, że znowu się nie przeraziłeś :twisted: )

Pffff za mala jestes zeby fikac nawet majac nozyczki i zyletke a co do piatku juz zacieram raczki.....tzn oczka zeby zobaczyc to krawieckie cudo :twisted:

PS. to mial byc watek tylko dla kobiet tak? hm..... ale mi sie tu milo siedzi ;d

Zeby nie bylo, ze tylko offtopuje to powiem, ze mam juz plan na ciuszek na cp

"Tonight's the night..."

Dodano: 2007-01-31 19:41

nimdraug napisał(a):
hmmm, w kresce sa rockoteki we wtorki i chyba cuś się w Graalu bedzie działo w ten piątek, wstęp 6 zeta na koszalinńską kapelkę Razor, o ile się nie mylę...
a tu to krążą jeszce dwei znane mi bźdxiągwy, moja siostra i kumpela z roku :)

oj nie... Razor to nie dla mnie :wink: może w następny wtorek przejdę się na rockotekę... zmieniło tam się coś, czy dalej same punki lecą, bo nic mocniejszego dj nie chce puścić? :wink:

Phantom-> jaki? jaki? chcę wiedzieć :twisted:
ja wymyśliłam sobie strój na combichrist :twisted: teraz tylko do krawca, skrawek materiału znaleźć i jedziemy :twisted: :twisted: :twisted:

Dodano: 2007-02-01 00:39

Ciuszek na combichrista mi sie podoba :) obawiam sie jedynie, ze moze sie spodobac rowniez innym panom a ja sobie tez cos ladnego uszyje mam nadzieje, ze znajde srodki i czas

Proponuje zalozyc nowy watek: ZROBILEM SOBIE FAJNY CIUCH - TYLKO DLA KOBIET I PHANTOMA :twisted:

"Tonight's the night..."

Dodano: 2007-02-01 00:46

no i wlasnie

jestem na etapie przerabiania kilku ciuchow :twisted:

Dodano: 2007-02-01 15:06

Proponuje zalozyc nowy watek: ZROBILEM SOBIE FAJNY CIUCH - TYLKO DLA KOBIET I PHANTOMA Twisted Evil

a po co to I ?? od razu zakładaj funclub

" może w następny wtorek przejdę się na rockotekę... zmieniło tam się coś, czy dalej same punki lecą, bo nic mocniejszego dj nie chce puścić? Wink "

a daj spokój aż jaskrawo od pasków, rozkręca się po 1 jakoś, puszcza rwónież reege, więc nie tylko punki. w graalu to dopiero dj... qrde wbija zawsze na rockoteke, trzeba by go stratować... grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
a co do łaszków, mam nowe projekty!! z kasą tylko różnie ...

Dodano: 2007-02-01 15:12

a ja chyba wywietrzę szafę na sobotę... szykuje się lepsza impreza a chyba nie pójdę tak z marszu... a za tydzień następna... hilfe!!! :?

Dodano: 2007-02-01 18:25

Co jest Nereczka??? wątróbka wysiądzie? za dużo trunków i imprez??? a chcesz się wymienić?

Dodano: 2007-02-01 19:46

nimdraug napisał(a):
Proponuje zalozyc nowy watek: ZROBILEM SOBIE FAJNY CIUCH - TYLKO DLA KOBIET I PHANTOMA Twisted Evil

a po co to I ?? od razu zakładaj funclub

Wystarczy, ze moj fun club bedzie jednoosobowy z nadmorskiego miasta Klin

A ja przerobilem dzis swoja kurtke oto efekt:

"Tonight's the night..."

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło