Kupiłam sobie śliczny klimatyczny ciuch - TYLKO DLA KOBIET. Strona: 20

Dodano: 2006-12-02 17:43

Endra napisał(a):
Ladne zdjecia, a spodniczka sliczna :D
Pasuje CI 8)

Dziękuje bardzo:)

Narea napisał(a):
nie no! ślicznie! ale ja z kolei nie odważyłabym się, nie mam takich nóg.... :?

Eee te moje nogi to pozostawiają wiele do życzenia Ale ja lubie szokować :twisted: Na cp2007 jak ulał :twisted:

Endra napisał(a):
Wlasnie sie zaczelam zastanawiac nad kupnem gorsetu :D
I jakiejs kolii :D Zna ktos jakies sklepy internetowe z koliami ?<mysli>

Znam jedną stronke
http://www.niezwyklabizuteria.prv.pl/ :wink:

Jesli chcesz odniesc sie do jeszcze jednej lub więcej wypowiedzi, skorzystaj z opcji "edytuj", pisanie kolejnych postów jeden nad drugim nie jest konieczne :wink:

Freya

...pójść na wrzosowisko i zapomnieć wszystko...

Dodano: 2006-12-02 20:09

No wlasnie ja juz bylam na tey stronce :> Tyle, ze to co mi sie podba jest juz dawno wysprzedane

Dodano: 2006-12-02 20:11

Przypominam też, że to nie jest wątek o facetach i ich wzroście!! :evil:

Dodano: 2006-12-03 10:04

potrzebuję jakiejś spódnicy ale nie wiem co do długości jaka ma być.... może ma ktoś pomysł i mi pomorze?

Dodano: 2006-12-03 10:08

Zależy jaka długość preferujesz, na jaką okazję ta spódnica. Najlepiej taką w której się będziesz dobrze czuć :wink:

Dodano: 2006-12-03 10:47

Dokładnie :) ja w sumie lubie spudnice każdej długości.Wogóle uwielbiam spudnice :)

Szalona, wariatka, marzycielka, romantyczka, ciepła, chodź i pyskata. Jestem wielkim kontrastem ^^

Dodano: 2006-12-03 12:04

Pomozemy Ci tylko naprowadz nas ja jakis trop odnosnie tey spodnicy :D

Dodano: 2006-12-03 17:14

mi to wsio rybka, ale potrzebuję kogoś, kto mnie "najara" na jakąś :wink:

Dodano: 2006-12-03 18:09

Ha jest taki sklep gdzie mają śliczne spudnice ^-^ on się nazywa jakoś od rumianka po angielsku :D naprawdę mają śliczne, od takich delikatnych zwiewnych romantycznych, po koronkowe prawie jak gotyckie ^^

Szalona, wariatka, marzycielka, romantyczka, ciepła, chodź i pyskata. Jestem wielkim kontrastem ^^

Dodano: 2006-12-03 18:13

ale teraz w lumpach wystawiają sylwestrowe kreacje, może akurat jakąś załapię?

Dodano: 2006-12-03 18:19

Ja mieszkam na wsi i u mnie w lumpeksach nie ma kreacji sylwestrowych

U mnie w sklepach to wogóle nie ma nic ciekawego. Od tygodni szukam długiej spódnicy z tafty i... dupa /goła niestety bo nie ma dla mnie kiecki w sklepach, którą mogłabym zasłonić tyłek /

Dodano: 2006-12-03 22:34

noone81 napisał(a):
Ja mieszkam na wsi i u mnie w lumpeksach nie ma kreacji sylwestrowych

może na Gildię się przejdź... co prawda tam nie kupuję ciuchów (kocham Allegro i sklepy poza Polską 8) ), ale gdy wracam z uczelni to sobie czasem tam wpadam jak jestem znudzona :D Czasem naprawdę fajne ciuchy są. I niedrogie.

między fiordami a fieldami

Dodano: 2006-12-03 22:38

Byłam już tam Lili i nie ma takiej, co by na moje słoniowe pupisko pasowała

P.s. Wracając z uczelni mówisz. WSB?

Dodano: 2006-12-03 22:57

no to może na gdyńskiej hali? Tam też jest pełno ciuchów w różnej wymiarówce :wink:

:arrow: GWSH

między fiordami a fieldami

Dodano: 2006-12-03 23:50

Mi też, podobnie jak Endrze, marzy sie kolia. Właściwie już od dawna. Tylko ceny mnie odstraszająą. Wiecie może, gdzie można coś dostać w cenach... znośnych?

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Dodano: 2006-12-04 16:44

Morgana napisał(a):
Mi też, podobnie jak Endrze, marzy sie kolia. Właściwie już od dawna. Tylko ceny mnie odstraszająą. Wiecie może, gdzie można coś dostać w cenach... znośnych?

Moze ktos nam pomoze, bo ja juz zupelnie nie wiem gdzie bym mogla znalezc jakias w miare tania kolie

Dodano: 2006-12-04 18:26

a ja zmieniłam fryzurkę
ale nie pochwalę się na jaką... czekam do soboty :wink:

...I forgot to remember to forget... /johnny cash

Dodano: 2006-12-04 19:17

a ja chudnę w tym momencie żeby wcisnąć się w spódnicę :twisted: czarniutka, prosta, do kolan - nic szególnego ale jest :D

Dodano: 2006-12-04 19:46

Ciuszki, ciuszki, tak sobie myślę, że na Deathstars i Kredeczek mozna by wskoczyć w coś specjalnego...

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Dodano: 2006-12-05 15:08

Wreszcie kupilam sobie kolie :D Nie jest to moze taka typowa kolia mi sie raczej kojarzy mi sie z "wlochatym" (z koralikow jest) naszyjnikiem, ale zobaczylam ja i od razu pokochalam, po prostu musialam miec :twisted: I kolczyki sa do kompletu 8)

Dodano: 2006-12-05 15:22

To prosimy o fotke :)

Dodano: 2006-12-05 15:56

Fotki beda w niedziele wieczorem (ze zlotu DP dodam ) to tam znajdziecie i Endre w kolii 8) Oczywiscie przypomne Wam, ze musicie koniecznie zajrzec w niedziele do mojej galerii :twisted:

Dodano: 2006-12-05 18:02

:cry: no i są Ci szczęśliwi, którzy będą na zlocie.... :cry: a ja za to hop, hop, w sobotę na zakupy... 8)

Dodano: 2006-12-05 19:59

Narea wybierasz sie po cos konkretnego na zakupki ? 8)

Dodano: 2006-12-06 14:17

nie, tak jakoś poszlajać się. co będzie to będzie, a nuż coś wpadnie 8)

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło