zycie Dodano: 2011-03-29 16:02 Zmieniono: 2011-03-29 16:04
Po śmierci moze być wszystko. Tak jak nie wiemy jak wyglada życie przed życiem http://smierc-zycie.com/zycie-przed-zyciem.html tak samo nie wiemy jak wyglada po śmierci.
Dodano: 2011-03-29 21:34
Będzie NIC. Z tą świadomością człowiek zaczyna doceniać życie.
A nawet jeśli będzie piwo i dziwki (męskie), to ja i tak nie zasłużyłam żeby iść do nieba.
Dodano: 2011-03-30 11:33
| Taodi napisał(a): |
| to moze dostane sie do nieba chociaz jako dziwka:D |
<lol> tak, to zdecydowanie mnie rozbawiło
Dodano: 2011-03-30 13:59
| Quail napisał(a): |
| [quote:ace73aeba9="Benjamin_Breeg"][quote:ace73aeba9="ten_co_niesie_swiatlo"]A co ma piernik do wiatraka? |
Tyle samo liter[/quote:ace73aeba9]
hehheeee nie ma jak refleks!!
Ceiphied chyba miał/a na myśli koniec świata o którym się coraz częściej mówi tu i ówdzie:))
[/quote:ace73aeba9]
Raczej o zaistniałej tragedii, która się wydarzyła. Życie się będzie ciągnąć dalej. Należało po prostu inaczej zinterpretować moją wypowiedź. ;-]
''Sztylet rani ciało, słowo - umysł.'' - Menander
Dodano: 2011-03-31 09:13 Zmieniono: 2011-04-04 20:06
To może nowy temat Japonia przed i po z pod tytułem ''Jak wpłynęło to na moje życie'' he?
Pozdrawiam.
* * *
Już jest>>> http://www.darkplanet.pl/forum/posts/7821/page:1#218277
Wypadki samochodowe Dodano: 2011-06-07 19:48
W wypadkach samochodowych ginie więcej ludzi niż tych, którzy chorują. Bez względu na kolor skóry, rasę, płeć i religię.
[url=[polibkama.com/wypadki-samochodowe.html]wypadki] samochodowe[/url]
Zszokowałam się.
Wypadki samochodowe Dodano: 2011-06-07 20:47
| MartaB89 napisał(a): |
| W wypadkach samochodowych ginie więcej ludzi niż tych, którzy chorują. Bez względu na kolor skóry, rasę, płeć i religię.
[url=[polibkama.com/wypadki-samochodowe.html]wypadki] samochodowe[/url] Zszokowałam się. |
Czyżby kolejny spam ?
Wierzę w reinkarnacje... Dodano: 2011-06-28 13:55
http://www.forumzn.fora.pl/zjawiska-na-co-dzien,3/niezbity-dowod-na-reinkarnacje,1031.html ll Odejdziemy z tego świata jako istoty materialne ( ciało, mięśnie, kości ) a co z naszą świadomością?? również odejdzie z nami... ( chociaż historia przedstawiona powyżej dowodzi inaczej ) skłaniam się ku stwierdzeniu że odrodzimy się jako inni ludzie, nie pamiętając tego co był kiedyś bd niczym Tabul rasa...
Dodano: 2011-07-13 22:04
Pierwsza wersja - Po śmierci ... Piekło, Niebo ,Duchy, Zjawy, Demony , Anioły .
Druga wersja to reinkarnacja .
Trzecia że niczego nie będzie.
Czwarta inkarnacja na innej planecie.
I powiedzcie mi które jest prawdą? hm? Nie wiem co będzie- po prostu mamy jakiś dany nam czas, i musimy go wykorzystać jak najlepiej- dla każdego te ,,najlepiej,, oznacza co innego.
Dodano: 2011-07-13 22:11
Po śmierci oplata nas makaronowa macka Naszego Pana, wchłania nas w swoje Makaronowe Ciało - stajemy się częścią jego Makaronowego Majestatu, stajemy się astralnym makaronem. True story.
Co cię nie zabije, to cię wkurwi
Dodano: 2011-07-13 22:16 Zmieniono: 2011-07-13 22:17
| Durante napisał(a): |
| Po śmierci oplata nas makaronowa macka Naszego Pana, wchłania nas w swoje Makaronowe Ciało - stajemy się częścią jego Makaronowego Majestatu, stajemy się astralnym makaronem. True story. |
Uwielbiam Twoje poczucie humoru drugi raz się popłakałem ze śmeichu : ))))))))))))) Szacun. Astralny makaron rulez : )
Dodano: 2011-07-13 22:26
| Po śmierci oplata nas makaronowa macka Naszego Pana, wchłania nas w swoje Makaronowe Ciało - stajemy się częścią jego Makaronowego Majestatu, stajemy się astralnym makaronem. True story. |
Dodano: 2011-07-14 00:26 Zmieniono: 2011-07-14 00:28
Tjaaa....a potem astralny makaron i tak kończy w wielkim kotle - uprzednio ugotowany na wolnym ogniu i gotowy do konsumpcji.
Dodano: 2011-07-14 01:56
Jego poczucie humoru jest żałosne, a o poziomie nie wspominam.
Co będzie po śmierci, nic nie będzie zaśniesz i koniec.
Dodano: 2011-07-14 12:40
jest może wersja z pizzą?
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2011-07-14 18:27 Zmieniono: 2011-07-14 18:29
| Rubbishhh napisał(a): |
| Jego poczucie humoru jest żałosne, a o poziomie nie wspominam. |
http://livingelpaso.files.wordpress.com/2010/03/haters.jpg?w=526&h=350
| Rubbishhh napisał(a): |
| Co będzie po śmierci, nic nie będzie zaśniesz i koniec |
Niesamowita dramaturgia tego zdania, jak i jego trafność, naświetlona nowatorską składnią i karkołomnym wykorzystaniem interpunkcji (co sytuuje Rubbishhh blisko poezji konkretnej), pozwala snuć zasadne przypuszczenie, że dotychczasowe, wielowiekowe rozważania, domysły, opowieści o tym, co jest po śmierci, bledną w obliczu omawianego tutaj zdania-perły, będącego najbardziej niesamowitą woltą na dotychczasowych, jak teraz widzimy - miałkich!- koncepcjach. Dzięki, Rubbishhh!
| minawi napisał(a): |
| jest może wersja z pizzą? |
Jeśli będzie grzeczna, być może.
[URL][/URL]
Co cię nie zabije, to cię wkurwi
Dodano: 2011-07-14 18:41
| Reddishhh napisał(a): |
| Co będzie po śmierci, nic nie będzie zaśniesz i koniec. |
Dodano: 2011-07-14 18:44
Wiecie co czepiacie się tak na siłe..
A co nie mam prawa nie twierdzić super wierszowo, musze robić jakieś wywody z tego? tutaj nigdy nie można powiedzieć szczerze? to w takim razie po co jest ten temat? żeby wymyślać idiotyzny? eh..szkoda gadać w takim razie.
Dodano: 2011-07-14 18:49
No a co miało by być po śmierci...? jak nie dwa metry pod ziemią i robaczki :)

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Dodano: 2011-07-14 18:51
Myśli ludzkie są falami o pewnej częstotliwości- jeżeli świadomość i podświadomość to fale o jakieś częstotliwości i one niosą świadomość istnienia - to nawet po śmierci cielesnej one - czytaj fale czy inaczej myśli istnieją - także myślę że śmierć ciała to nie koniec naszej świadomości bytu. Poza tym wszystkie religie o jakich słyszałem wierzą w świat duchowy- poza tym sam czuje że mam dusze ; P
A jeśli się mylę to człowiek to zwykły biologiczny robot z oprogramowaniem takim jak charakter, DNA, potrzeby.
Dodano: 2011-07-14 19:14
| Masterdeath napisał(a): |
| Myśli ludzkie są falami o pewnej częstotliwości- jeżeli świadomość i podświadomość to fale o jakieś częstotliwości i one niosą świadomość istnienia - to nawet po śmierci cielesnej one - czytaj fale czy inaczej myśli istnieją - także myślę że śmierć ciała to nie koniec naszej świadomości bytu. Poza tym wszystkie religie o jakich słyszałem wierzą w świat duchowy- poza tym sam czuje że mam dusze ; P
A jeśli się mylę to człowiek to zwykły biologiczny robot z oprogramowaniem takim jak charakter, DNA, potrzeby. |
Dodano: 2011-07-14 19:27
| bibunia napisał(a): |
| [quote:af4b619dc6="Masterdeath"]Myśli ludzkie są falami o pewnej częstotliwości- jeżeli świadomość i podświadomość to fale o jakieś częstotliwości i one niosą świadomość istnienia - to nawet po śmierci cielesnej one - czytaj fale czy inaczej myśli istnieją - także myślę że śmierć ciała to nie koniec naszej świadomości bytu. Poza tym wszystkie religie o jakich słyszałem wierzą w świat duchowy- poza tym sam czuje że mam dusze ; P
A jeśli się mylę to człowiek to zwykły biologiczny robot z oprogramowaniem takim jak charakter, DNA, potrzeby. |
Heh to może po śmierci lecimy z prędkością większą od światłą do jakiegoś żródła mocy : )Jedni do dobrego żródła inni do złego : ) i stąd ta wieczna świadomość bytu by była : )