Dodano: 2008-04-01 13:33
| dr_Faustus napisał(a): |
| i ogolnie moj mroczny styl ubioru to pokazowa, ktorej juz mam dosyc i stwierdzilem, ze odchodze od niego
i dlatego z wysp przywiozlem mnostwo "nieczarnych" ciuchow. Wracam do normalnych ludzi :) Nie poznasz mnie Dzej przy kolejnym naszym wspolnym spotkaniu |
Hmm...no cóż. Ja moich czarnych (w zdecydowanie zdecydowanej większości) ciuchów nie traktuję jako pokazówę. Zwyczajnie źle się czuję w innym kolorze niż czarny, bordo (wszelkie odmiany) i śliwkowym fiolecie...czasem granat.
Bo właśnie grunt, żeby się dobrze czuć w tej drugiej skórze. A jeśli potrzebujesz rozkolorować ją, cóż - kwestia indywidualna. Robisz tak jak czujesz :)
Wracając do butów - glany uwielbiam dlatego, że primo są strasznie wygodne (przynajmniej moje), po drugie primo- noga mi się w nich nie poci, po trzecie primo- pasują właściwie do wszystkiego (co mam w garderobie, prócz kostiumu kąpielowego...choć jak by się uprzeć 8)), po czwarte primo- to buty na lata.
Poza nimi strasznie jestem przywiązana do moich wykonanych z trawy, wiązanych do łydki "laczków z biskupina" - idealne na lato
A już mi się tak poprzecierały na piętach :cry: Gdzie ja takie drugie znajdę <wyje>
| Selene69 napisał(a): |
|
Ty, mamy to samo zboczenie droga J. rowniez uwielbiam zapach benzyny ekstrakcyjnej :D |
I znowu wychodzi, że zboki z nas :twisted:
| :arrow: Nomay, ja rowniez jestem wierna moim glaniochom xD
ale trenowac kickboxing jest w nich trudno, a kibolem nie jestem, wiec nie chce zrobic mojemu partnerowi krzywdy :lol: jesli chcesz zmienic ogumienie na letnie to wal do mnie, załatwie Ci znizke od producenta :lol: Podaj tylko rozmiar ![]() |
8) Spoko..jak będę potrzebowała nowych gum, to się zgłoszę 8)
-----------EDIT-----------
Kuwa...wszędzie te muchi i inne robactwo fruwające. Fuj. <macha energicznie ręką> paszła! Jakie to nachalne i uparte bydle :evil:
Jak ja nie znoszę much.
"...większość śpi nadal, przez sen się uśmiecha, a kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie. Krzyk w wytłumionych salach nie zna echa, na rusztach łóżek milczy przerażenie" [img:672c732866]http://www.avatary.ork.pl/avatary/3095.gif[/img:672c732866]
Dodano: 2008-04-01 14:37
| Selenka napisał(a): |
| :arrow: Dottore zmieniasz image? No prosze:) Wazne, zebys nosił sie tak, zebys czuł sie dobrze:) |
| nomay napisał(a): |
|
Hmm...no cóż. Ja moich czarnych (w zdecydowanie zdecydowanej większości) ciuchów nie traktuję jako pokazówę. Zwyczajnie źle się czuję w innym kolorze niż czarny, bordo (wszelkie odmiany) i śliwkowym fiolecie...czasem granat. |
Po pierwsze primo to prima-aprilis :lol:
W koncu i mi sie z kogos udalo zrobic lejenia :wink:
Dodano: 2008-04-01 14:41
No dobra...dałam się nabrać jak Kowalski obok koparki :D
W sumie...zapomniałam, że dziś prima aprilis
Udało Ci się Dottore, udało :D Gratulejszyn.
:arrow: Selene zostałyśmy pierwszo-kwietniowymi lejeniami 
"...większość śpi nadal, przez sen się uśmiecha, a kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie. Krzyk w wytłumionych salach nie zna echa, na rusztach łóżek milczy przerażenie" [img:672c732866]http://www.avatary.ork.pl/avatary/3095.gif[/img:672c732866]
Dodano: 2008-04-01 15:56
Wiatm was kawożłopki moje. Co do rzucanka, sama jestem na (mam nadzieję) dobrej drodze, jednak okolicznościowo każdy może. Dottorro, masz rację, dobrey alkohol i Davidoffki...marzenie 8) i jeszcze z dobrą ekippą... 8)
ja ledwo wrócona do domu, a jeszcze masa pracy przede mną, dobrze, że w biegu zjeść zdążyłam (dosłownie: w biegu... ludzie na kieście dziwnie się patrzyli jak mi w mordy wystawał kawałek sałaty...)
poza tym! muszę powiedzieć, że kolejna porcja dzikich snów mnie nachodzi... dziś: jedyne pięć osób w Polsce chciało dostać się na fińska (w tym ja i wspomniana Tobie Dottorre, KachA)i się dostaliśmy! dziwny był pan wykładowca... taki... żulowaty... 8O
no, a wy Miśki nie kłócić się, zgodnie kawusię pić! :twisted:
Dodano: 2008-04-01 16:19
O Narea przyjszła, witaj:*
| Gdzie ja takie drugie znajdę <wyje> |
<głaszcze po łepetynce> znajdziesz, znajdziesz, a jak nie, to zrobimy extra wypad po Twoje zapierdalanki półwyścigowe vel sandały do Biskupina
Hej, jakiś fatysz powoli nam się na DC tworzy, znowu rozmawiamy o butach :lol:
Prawda moja droga, ja również glany zakładam do wszystkiego, nawet do stroju kąpielowego :lol:
| I znowu wychodzi, że zboki z nas :twisted: |
A nie? Ja nawet nie śmiem w to wątpic :lol:
| Dottore napisał(a): |
| Po pierwsze primo to prima-aprilis Laughing
W koncu i mi sie z kogos udalo zrobic lejenia Wink |
a mi zjechała kopara xD Dottore, nie żyjesz! :lol: Ale naprawdę to Ci się udało wyśmienicie :lol:
Nomay, lejemy Doktorka teraz, czy potem? :twisted:
Dodano: 2008-04-01 16:30
|
<głaszcze po łepetynce> znajdziesz, znajdziesz, a jak nie, to zrobimy extra wypad po Twoje zapierdalanki półwyścigowe vel sandały do Biskupina ![]() |
A obiecujeeeesz? <mruga zalotnie>
| Hej, jakiś fatysz powoli nam się na DC tworzy, znowu rozmawiamy o butach :lol:
|
| [quote:44e04b5151="nomay"]I znowu wychodzi, że zboki z nas :twisted: |
A nie? Ja nawet nie śmiem w to wątpic :lol:[/quote:44e04b5151]
Eh...Selene takich trzech jak nas dwie nie ma ani jednej 8) Nie dosyć, że zboczone to jeszcze fetyszystki :twisted:
| [quote:44e04b5151="Dottore"]Po pierwsze primo to prima-aprilis Laughing
W koncu i mi sie z kogos udalo zrobic lejenia Wink |
a mi zjechała kopara xD Dottore, nie żyjesz! :lol: Ale naprawdę to Ci się udało wyśmienicie :lol:
Nomay, lejemy Doktorka teraz, czy potem? :twisted:[/quote:44e04b5151]
I teraz i potem...zaciągniemy podstępem do podziemi i damy szkołę 8) Znajdę zaraz jakieś poroże...a co! Tylko my mamy lejeniami być?! Niech Dottore chociaż wygląda jak to parzystokopytne stworzenie 8)
-------------
ok. z koniakiem skończyłam, teraz czas na hery. Wracam za chwil kilka z fioletem ma głowie.
Dodano: 2008-04-01 17:38
Witam Selenko, witam Nomay...:*
Kawki? Mi alergia daje się we znaki coraz bardziej... h*j wie na co to, ale kaszel jest co najmniej nieznośny... jeszcze trochę i płuca wypluję bez względu na to czy palę czy nie...
Dodano: 2008-04-01 18:28
Hej Nareo :*
Ja to może tą razą popełnię faux pas, ale po diecie złożonej ze zbyt dużej ilości zupek chinek muszę odtruć organizm, zatem ja poproszę zielonej herbaty (tylko tak cichaczem, pod stolikiem
)
Uuuu...alergia straszna sprawa. Comiesięczne zastrzyki, katar, kaszel...cieszę się, że nie mam takiego problemu i współczuję Tobie.
Dodano: 2008-04-02 05:45
Saluto ciacha
- powiedzial rodzyn
Doktora sie nie leje moje drogie panie, a tym bardziej nie przyprawia mu rogow.. Jeszcze sie taka nie narodzila co by mi rogi doprawila :lol:
A tak wogole to wiecie co? Wczoraj stwierdzilem, ze jade na...
METALLICE :lol: oczywiscie jak dogadam sie w sprawie biletow z pewna osoba.
czyli plan imprezowy sie zapowiada dosyc ciekawie:
maj - Metallica
czerwiec - HFest
lipiec - NIN i Tool (o ile wystapia w Wegorzewie) oraz CP'08 :lol:
sierpien - urodziny Vadera
wrzesien - wizyta w bukowinowych lasach i u ksiecia Vlada :lol: a na reszte miesiecy cos jeszcze napewno sie znajdzie
a teraz czas na poranna szklane zimnej mineralki
Dodano: 2008-04-02 06:49
Witam poranne ptaszki!(:
NO właśnie, tylko, że ja kochana nie mam tabletek, na niektóre jestem uczulona... :lol: a testów jak nie zrobiła tak nie ma... :roll:
Dottorre, też będziesz na HF...? 8) Ja właśnie po cichu sie wybieram... Tylko nie wiem kiedy gra Moonspell. Siostra z koleżankami chce jechać, ja mam być NADZORCĄ :lol: hje, takiego nadzorcy świat jeszcze nie widział :twisted:
napojem wzmacniającym witam was i w znoszę toaścik!:)
Dodano: 2008-04-02 07:09
Witaj Martusia
Z Hunterfestem jestem od samego poczatku, tak wiec i w tym roku bede napewno. Wiec jesli sie zjawisz to napewno sie spotkamy Malenstwo. No a poza tym prawdopodobnie wiekszosc mojej starej ekipy sie zjedzie
A co do konowalow to pamietasz jak mnie z krzyzem do pigulologa gonilas? Wiec teraz moja kolej: marsz na testy alergologiczne!!!
Dodano: 2008-04-02 07:28
Witajcie ci, którzy zamiast iść do lekarza narzekają, że ich gdzieś tam łamie, gdzieś strzyka, że kaszel, że katar...ja was nie rozumiem ludzie.
:arrow: Dottore, Ty naszego duetu to chyba nie doceniasz 8) Rogów (w przenośnym i utartym tego słowa znaczeniu) nie mamy zamiaru Ci przyprawiać. Natomiast w dosłownym...8) Pilnuj się i uważaj byś zbyt głęboko nie zasnął :twisted: Kara musi być.
Jeśli chodzi o Twój imprezowy grafik...sprytnie sobie to wymyśliłeś :) Rozumiem, że końcowo-majowe plany nadal aktualne? Czy może cs się pozmieniało, o czym jeszcze nie wiem?
Dodano: 2008-04-02 07:29
Dottore, Nareo, nomay, witajcie! :)
Dzisiaj z chęcią przyjmę trochę mocnej kawy - nie dość, że od rana chodzę nieprzytomna, to jeszcze dzisiaj mamy niewdzięczne zadanie przygotowania dokumentów do przekazania do archiwum. Na samą myśl o tym po prostu ziewam.
I prefer to remain silent
Dodano: 2008-04-02 07:36
Witajcie Dzej :* Solitary :*
| Jeśli chodzi o Twój imprezowy grafik...sprytnie sobie to wymyśliłeś :) Rozumiem, że końcowo-majowe plany nadal aktualne? Czy może cs się pozmieniało, o czym jeszcze nie wiem? |
Spokojna Twoja fioletowa
wszystko ladnie pogodze, juz moja w tym glowa. Poza tym nic sie nie zmienilo w kwestii koncowo-majowych planow. W koncu owe plany byly weekendowe no, nie? Czy o czyms nie pamietam? :lol: A co do rogow to jak Wy takie msciwe bestyjki to ja bede spal na stojaco (z Waszym wzrostem nie siegniecie mnie) i z otwartymi oczyma (na wszelki wypadek, jakbyscie jakims cudem jednak siegnely).
:arrow: Solitarka - nie ziewac, bo papiery polkniesz
Dodano: 2008-04-02 07:45
Hej Solitary :)
Spokojna Twoja fioletowa wszystko ladnie pogodze, juz moja w tym glowa. Poza tym nic sie nie zmienilo w kwestii koncowo-majowych planow. W koncu owe plany byly weekendowe no, nie? Czy o czyms nie pamietam? :lol: |
Zdaje się, że tak - w weekend przypada czczenie tej okrągłej rocznicy :)
| A co do rogow to jak Wy takie msciwe bestyjki to ja bede spal na stojaco (z Waszym wzrostem nie siegniecie mnie) i z otwartymi oczyma (na wszelki wypadek, jakbyscie jakims cudem jednak siegnely).
|
Hmm...to, że na stojąco, to nie problem (chyba, że schowasz drabinę z zaplecza)...eee...i tak sobie jakoś poradzimy - jedna drugą podsadzi czy coś. Gorzej, że będziesz miał otwarte oczy - to już wyższa szkoła jazdy. No...coś się wymyśli 8) Zresztą jak nie dziś i nie jutro, to może za tydzień, miesiąc, rok...8)
Uuuu...nie znasz granic złości kobiety :twisted: muahahahahaha <- diaboliczny śmiech.
(znając życie pojutrze już nie będziemy o tym pamiętać, ale co tam)
Dodano: 2008-04-02 07:53
|
Zdaje się, że tak - w weekend przypada czczenie tej okrągłej rocznicy :) |
Jesli chodzi o naszego brata zakonnego to weekend, ale na poczatku maja, jesli chodzi o cos innego to ja mam skleroze i prosze o refresh pamieci
Dodano: 2008-04-02 08:18
Tak, chodzi o brata zakonnego, weekend, ale pod koniec maja. Chodzi mi po głowie 23 albo 24 maja <confused>.
Hmm...może wypadałoby się podpytać?
--------wróć-------
Nie trzeba się podpytywać - wejdź na profil 8)
Dodano: 2008-04-02 08:30
Moje drogie Malenstwo
Ostatnio jak rozmawialismy z Jacentym to byla mowa o dlugim weekendzie majowym, a jak pogoda nie dopisze to tydzien pozniej. W kazdym razie wydarzenie to bedzie dodane do kalendarium w odpowiednim czasie :) Wiec wszystko pod kontrola. Z reszta w najblizszy weekend bedziemy mieli widzenie z Bratem Kapelutem wiec moze juz bedzie cos wiadomo
Dodano: 2008-04-02 08:43
To dopracujcie szczegóły :) Bo z tego co pamiętam z rozmowy po koncercie Fieldsów, to mowa była o końcu maja. W grę wtedy wchodził ostatni lub przedostatni weekend.
Tak czy siak daj znać jaki termin ostatecznie ustalicie.
Mam tylko nadzieję, że Semjanowi nic się nie pozmienia (czytaj - nie każą mu zostać dłużej w tej Holandii) i zdąży wrócić 
Dodano: 2008-04-02 08:46
Witajcie Dekadenci, dzisiaj od rana nie byłam online w pracy, ach te serwery, wiedza kiedy sie zjebac :roll:
| A obiecujeeeesz? <mruga zalotnie> |
No pewnie, dla Ciebie duzo, a nawet jeszcze wiecej
| Nie dosyć, że zboczone to jeszcze fetyszystki :twisted: |
To co, zamawiamy jakis fajny katalog z butami? :lol: Ale zobacz, kazdy ma fetysze, my sie po prostu z nimi nie kryjemy :lol:
| Uuuu...nie znasz granic złości kobiety Twisted Evil muahahahahaha <- diaboliczny śmiech.
(znając życie pojutrze już nie będziemy o tym pamiętać, ale co tam) |
Dokładnie, słuchaj J. Doktirze, bo dobrze gada :lol: I to jest piekne u kobiet, robia piekiełko, a po paru godzinach juz o tym nie pamietaja i sa milusie, do rany przyłoz
:arrow: Faustus, wo, wo, wo, imponujacy grafik, ja sie chowam z moim sierpniowym festowaniem, ale na pewno w miedzy czasie zalicze pare imprez i koncertow, na pewno w tym roku zalicze cały Gotyk na dotyk, a nie jak ostatnio przelotem na wieczor panienski :lol:
Własnie dostałam cynk, ze mod na zippo.pl sprowadza z Japonii kolekcjonerskie modele Zippo, chyba sie skusze, ale cło mnie dobije :roll:
Pozdrawiam
Dodano: 2008-04-02 08:50
Witaj Selenko :*
:arrow: Nomayka - spokojnie zrobimy tak, zeby bylo dobrze. Kapelut mowil przeciez, ze musimy byc w pelnym skladzie wiec nie ma mowy, zeby zabraklo ktoregos z nas
:arrow: Selenka - O wlasnie zapomnialem o Dotyku - jak mnie przyjmiesz pod swe Thornowskie skrzydla to sie zjawie i na Dotyku
Dodano: 2008-04-02 09:14
|
No pewnie, dla Ciebie duzo, a nawet jeszcze wiecej ![]() |
Mry, czuję się mile połechtana 8)
| To co, zamawiamy jakis fajny katalog z butami? :lol: Ale zobacz, kazdy ma fetysze, my sie po prostu z nimi nie kryjemy :lol: |
No pewnie! A po co się kryć 8) A czy to wstyd jakiś? :twisted:
Ciekawe co jeszcze mamy ze sobą wspólnego :twisted:
|
na pewno w tym roku zalicze cały Gotyk na dotyk, a nie jak ostatnio przelotem na wieczor panienski :lol: |
Ja w zeszłym roku byłam na całości, choć bliżej sceny podeszłam dopiero, gdy grał Darzamat. Spodziewałam się troszku innego klimatu, a tu się okazało, że impreza raczej metalowa, ale i tak było sympatycznie :)
Nie sądziłam, że zrobi się z tego impreza cykliczna 8O
Ciekawe zatem co organizatorzy w tym roku zaproponują?
Może też się wybiorę...w końcu mam blisko :)
:arrow: Dottore - oki. To ja już jestem spokojna
Dodano: 2008-04-02 09:36
| Ciekawe co jeszcze mamy ze sobą wspólnego :twisted: |
Az strach sie bac, co to moze byc :lol:
|
Nie sądziłam, że zrobi się z tego impreza cykliczna 8O Ciekawe zatem co organizatorzy w tym roku zaproponują? |
http://www.darkplanet.pl/Gotyk-na-dotyk-4382_event.html
| Arrow Selenka - O wlasnie zapomnialem o Dotyku - jak mnie przyjmiesz pod swe Thornowskie skrzydla to sie zjawie i na Dotyku |
Chetnie sie zaopiekuje Toba Doktorku, gorzej z noclegiem, ale cos sie wymysli
A tak BTW własnie racze sie rodzynkami :lol: :twisted:
Dodano: 2008-04-02 10:02
|
http://www.darkplanet.pl/Gotyk-na-dotyk-4382_event.html |
Dzia za oświecenie
|
A tak BTW własnie racze sie rodzynkami :lol: :twisted: |
Hehe, a ja marcepanem - widzę naszło nas na słodkości, tylko Ty dogadzasz sobie dietetycznie a mi znów w boczki pójdzie
A może...a może...Selene 8)? Czyżbyś zaczęła pierwszy dzień bez sigaretów - coś w stylu rodzynki zamiast papierosów ? :D
Dodano: 2008-04-02 11:11
| Dottorre napisał(a): |
| Witaj Martusia |
Witaj Puchatku :)
| Z Hunterfestem jestem od samego poczatku, tak wiec i w tym roku bede napewno. Wiec jesli sie zjawisz to napewno sie spotkamy Malenstwo. No a poza tym prawdopodobnie wiekszosc mojej starej ekipy sie zjedzie |
okej, ma być miło i zajebiaszczo 8) ja wiesz, że jestem zainteresowana dobra zabawą 8) szkoda tylko, że nie będzie Kreatura a będzie zamiast njiego moja rodzona Sis... :roll:
| A co do konowalow to pamietasz jak mnie z krzyzem do pigulologa gonilas? Wiec teraz moja kolej: marsz na testy alergologiczne!!! |
a byłeś u lekarza...???