Dodano: 2008-03-25 10:45
Doktorze! Niechże Cię wyściskam! :*
Jak dojdziesz do siebie, to opowiedz, jak było.
Tymczasem pozdrawiam serdecznie.
I prefer to remain silent
Dodano: 2008-03-25 10:46
Witam szalonych ludzi... Dziś jestem po pierwszym tegorocznym spontanicznym ognisku. Było lepiej niż fajnie a i naśpiewało się wszystkiego... :mrgreen: Ech, teraz trzeba się obudzić i zapierniczać zdobywać wiedzę na własną rękę...
Pozdrawiam tych, którzy wrócili z podróży, tych, którzy dopiero się wybierają i tych, którzy zostają tutaj sączyć kawusię...:D
Dodano: 2008-03-25 12:14
Bry kawosze.
Dottore łelkom bak :) I już po wojażach..jakoś tak...ale to śmignęło...mam wrażenie jakbyś wczoraj się z nami żegnał. Czas płynie zastraszająco szybko i zaczyna mnie to przerażać :/
Dottore czekamy na cóś w rodzaju "fairy tale", bo mniemam, iż było bajecznie 8)
:arrow: Narea..emm..ognisko 8O na śniegu 8O Czad 8O
A może u was jest inny klimat 8) Gdzie mieszkasz, to się przeprowadzę, bo u nas w centrum zimno i śnieg...i zimno :evil:
"...większość śpi nadal, przez sen się uśmiecha, a kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie. Krzyk w wytłumionych salach nie zna echa, na rusztach łóżek milczy przerażenie" [img:672c732866]http://www.avatary.ork.pl/avatary/3095.gif[/img:672c732866]
Dodano: 2008-03-25 16:34
(włazi mały blaz-blaz)
Powitac Was wszystkich mi wypada na wstepie, co wiec czynie
WITAM! :D
Dottore nie pozarł Cie zaden potwor, zamek nie zwalił Ci sie na głowe, a co najwazniejsze, nie zatrułes sie fish & chips
(skrabie sie na palce i probuje cmoknac Dottore w czoło
)
Bozia wzrostu nie dała :lol:
Czekam na pizze, głodna jestem jak smok
i probuje dodzwonic sie do lokalu, zeby zarezerwowac stolik, ale bez skutku :roll: oj w sobote bedzie bal :twisted:
Moje migdałki zyc mi nie daja
Narea ognicho? wypasss 8) a kiełbaski były, czy tylko przysmazanie patyczkow?
J. mi tez czas zapierdziela, starzejemy sie, moja droga 
Dodano: 2008-03-25 17:36
heee... dziwoje powabne! u nas śnieg stopniał, od poniedziałku już nie pada a nawet jakiś cieplejszy wiatr wieje... 8) tylko fakt, wczoraj jedynie dupska pod kołdrą po powrocie dogrzac nie mogłam :? dziwne, taka warstwa ochronna i nie grzeje... będę skaładać reklamacje :twisted: :lol: A były i kiełbaski, i chlebek, i coś do popicia o śpiewach nie wspomnę 8)
--->nomayko, wyjątkowo pierwszy raz u nas jest cieplej :lol: spokojnie, za to lato na Warmii będzie na pewno chłodniejsze niż u was w centrum :lol:
Dodano: 2008-03-25 17:43
Witam, ściska i pozdrawiam.
Po szkoleniu dzisiejszym jestem wypompowany :/ a jutro Part II :] w cholernej Bydgoszczy :/
Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.
Dodano: 2008-03-26 07:07
Saluto wszystkim
Ja juz na posterunku, widze, ze wszystko po staremu, Semjan na szkoleniach, Selenka leczy sie papierochami, Narea zapiernicza na rozne sposoby "naukowo-dymne"
Solitarka wyczekuje zapewne Out of Line
| Selene69 napisał(a): |
|
Dottore nie pozarł Cie zaden potwor, zamek nie zwalił Ci sie na głowe, a co najwazniejsze, nie zatrułes sie fish & chips
(skrabie sie na palce i probuje cmoknac Dottore w czoło )
Bozia wzrostu nie dała :lol: |
Na szczescie nie stolowalem sie w fish&chipsach - to przywilej ciapatowa (co pare metrow fisie i ciapsy byly), a tam sie nie zapuszczalismy. Jakbym posiedzial tam jeszcze pare dni to stalbym sie takim zatwardzialym rasista, ze glowa mala. Kolorowi sa delikatnie mowiac denerwujacy. A co do wzrostu Martula to bedziesz musiala sie jeszcze bardziej postarac bo wrocilem o jakies 5cm wyzszy
Tylko nie pytaj jak to sie stalo
:arrow: Nomay - wszystkie fejritejle i inne bajki to moze jak sie spotkamy we wlasnym gronie
A teraz znow dni swistaka czas zaczynac...
Dodano: 2008-03-26 08:40
Witam zatwardziałych kawopijców!(:
Ech, co wzrostu... już ja nic mówić nie będę :lol: Mała też jestem, czasami to przeszkadza ale pamiętajcie drogie maluchy, to zawsze obróci się na plus :twisted: Dlatego, wieżowce, strzeżcie się! :wink:
Dodano: 2008-03-26 08:42
Dzieńdoberek :lol: :lol:
| dr_Faustus napisał(a): |
| Saluto wszystkim
Ja juz na posterunku, widze, ze wszystko po staremu, Semjan na szkoleniach, Selenka leczy sie papierochami, Narea zapiernicza na rozne sposoby "naukowo-dymne" Solitarka wyczekuje zapewne Out of Line
[/color] |
Wyczekuje, wyczekuje - a jak 8) OOL przyda mi się teraz bardzo. Teraz czeka mnie okres wybitnie naukowy. Powiedzmy, że muszę się hm... przebranżowić. A że ostatnio to ja się tak porządnie uczyłam na moją ostatnią sesję w życiu w lutym zeszłego roku to może być ciężko. :lol:
A póki co relaksik. 8)
| Narea napisał(a): |
| Witam zatwardziałych kawopijców!(:
Ech, co wzrostu... już ja nic mówić nie będę :lol: Mała też jestem, czasami to przeszkadza ale pamiętajcie drogie maluchy, to zawsze obróci się na plus :twisted: Dlatego, wieżowce, strzeżcie się! :wink: |
Nareo, witaj zatem w klubie krasnali. :lol:
Dodano: 2008-03-26 09:03
Pozdrowienia z Bydgoszczy :D przesyłam w przerwie kawowej :]
Dodano: 2008-03-26 10:58
Bry w ten środowy poranek :) Nic tak studenta nie cieszy jak przerwa świąteczna...i...poświąteczna. Radować się ostatnim dniem laby, by móc zmierzyć się z czwartkowym protokołem dyplomatycznym...i znów pitolenie jaki rozstaw gości przy stole, co przed czym się pije, czego z czym się nie pije...łatwe lekkie i w sumie nawet przyjemne, lecz czasowo rozbijające cały dzień :/
:arrow: Seleno, Nareo, Solitary...powiem tak - małe jest piękne :twisted: Choć Selene, Ty taka znów niska to nie jesteś - bez przesadyzmu 
"...większość śpi nadal, przez sen się uśmiecha, a kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie. Krzyk w wytłumionych salach nie zna echa, na rusztach łóżek milczy przerażenie" [img:672c732866]http://www.avatary.ork.pl/avatary/3095.gif[/img:672c732866]
Dodano: 2008-03-26 15:04
MY przynajmniej nie boimy się założyć szpilek lub koturn, coby nie być wyższym od faceta :twisted: Trzeba to opić... 
Dodano: 2008-03-26 15:48
| Narea napisał(a): |
MY przynajmniej nie boimy się założyć szpilek lub koturn, coby nie być wyższym od faceta :twisted: Trzeba to opić... ![]() |
Kto się nie boi, ten się nie boi. Co prawda obawą nie jest bycie wyższą, ale możliwość wyłożenia się na glebie :roll: ...przynajmniej w moim przypadku.
No ale, wypić można - za tych, którym się nie urosło wzwyż zbytnio :)
Dodano: 2008-03-26 16:47
spoko, ja nadrabiam, wzwyż już nie chcę rosnąć, za to wszerz idealnie równo się rozrastam :lol: hihihi, a co do koturn czy szpilek, nie za wysokie, stabilniaszcze i nie wywalisz się Misiu:)
Dodano: 2008-03-26 18:10
Witam drogich kamratow!
Dzisiaj zakupiłam sobie kubek w sam raz do naszej kafejki z napisem coffee break, a jak mi ktos go zbije, to bedzie kleił, wnioski, jedziesz na urlop, zamknij kubek kurna najlepiej w sejfie :roll:
Na szczescie nie stolowalem sie w fish&chipsach - to przywilej ciapatowa (co pare metrow fisie i ciapsy byly), a tam sie nie zapuszczalismy. Jakbym posiedzial tam jeszcze pare dni to stalbym sie takim zatwardzialym rasista, ze glowa mala. Kolorowi sa delikatnie mowiac denerwujacy. A co do wzrostu Martula to bedziesz musiala sie jeszcze bardziej postarac bo wrocilem o jakies 5cm wyzszy Tylko nie pytaj jak to sie stalo
|
ke? 'ciapatowa', ze what?
Kolorowo mowisz, to jedz do Francji, tam dopiero kosmopolityzm
jak to sie stało? Mierzyłes sie w szpilkach, czy bez? :lol:
:arrow: Semjan, cos ostatnio lubia Cie wysylac na szkolenia do Bykdoszczy ja widze
BTW nie ma takiego miasta Bydgoszcz
:arrow: Nomay, od razu tez taka najwyzsza nie jestem, troche ponad 170 cm bez wrotek i cylindra. Ja osobiscie nie lubie chadzac na obcasie, ale czasem niestety trzeba :roll:
chociaz chcialabym sie w koncu z wysokosciami obyc, ale kiepsko mi to wychodzi, robie sie bardzo niestabilna :lol: Tylko przypiac mi do tylka kartke: grozi zawaleniem
Dzisiaj mowie szeptem, bedzie dobrze, jesli do jutra wogole nie zamilkne :roll:
Dodano: 2008-03-26 18:26
Odliczam dni do wyjazdu do Holandii, na trzy...cztery mykam
Jutro-jeden, potem dwa... Nie cieszy mnie ten wyjazd ale pocieszam się, że im szybciej wyjadę :D tym szybciej przyjadę :D
:arrow: Selena, jak nie ma jak jest :!: Bydgoszcz :) chcesz linka ? :)
zachrypiałku milusi
:*
Dodano: 2008-03-27 06:29
Witam wczesną "zimową" porą :] Śniegu Ci u nas dostatek
:lol:
Dodano: 2008-03-27 07:04
Saluto
Witaj Bracie - widze, ze Twoja kolej na wojaze zbliza sie nieublagalnie, pozostaje mi czekac Twego powrotu.
Dziewczyny widze, ze chca sie wywyzszyc nam
Bedzie to chyba ciezkie nieco
A tak wogole to my Semek wsrod naszych pan faktycznie wygladamy jak olbrzymy
no moze poza wciaz nieobecna Anią bo ona jest w miare wysoka..
:arrow: Selenka - "ciapatowo" - dzielnica kolorowych jak sie domyslilas, ale wierz mi ze u Zabojadow takiego kosmopolityzmu jak na wyspach nie uswiadczych. Angole pod tym wzgledem bija pozostalych Europejczykow na leb, a ostatnio wszystko na to zaczyna wskazywac, ze w Szwecji podobny potop sie rozpoczyna...
A tak wogole to i u mnie sniegu nawalilo - niech go diabli wezma. Tylko patrzec kiedy dojdzie do tego, ze na Castle Party nam nawali sniegu po kostki. Jak obserwuje ta pogode to juz chyba mnie nic nie jest w stanie zdziwic 
Dodano: 2008-03-27 08:00
Witam. :)
Piękną mamy zimę tej wiosny, nieprawdaż? :lol:
Żeby mi się dzisiaj chciało tak jak mi się nie chce... Kurde, na spacer bym się przeszła, zamiast siedzieć w biurze. Jak ja pomyślę z dzisiejszą skargą, z którą mam się mierzyć... Po prostu odlot. Napisane pisakiem na kartce w kratkę, 3/4 z tego jest kompletnie nieczytelne a to, co jest czytelne jest nieskładnie gramatycznie, składniowo i logicznie no i tyczy się sprawy sprzed bodaj 8 lat. Zastanawiam się, jak by tu klienta grzecznie spławić. :roll:
Semek - miłych wojaży życzę.
Dodano: 2008-03-27 08:06
Witaj moja droga M. :*
Faktycznie mamy piekna zime tej wiosny :) Ciekawe co bedzie latem :)
Przepraszam Martula za wczoraj - minelismy sie, a ja juz pozniej czasu nie mialem zeby podejsc do komputera. No, ale co sie odwlecze to nie uciecze.. Szykuj sie na impreze 5.04 :) - wczoraj Norwegian do mnie dzwonil - doszly mnie sluchy, ze plener sie szykuje, potem klimaty klubowe wiec badz gotowa 
Dodano: 2008-03-27 08:15
Ooo, czy ja dobrze widzę? 5.04 przyjeżdżasz do Poznania? - to już niedługo! Informuj mnie zatem o szczegółach, a ja już sobie ten dzień ustawię jak trzeba 8)
Pozdrawiam serdecznie
Dodano: 2008-03-27 09:29
Bry Państwu...za oknem piękny widok - drzewa, krzewy, tulipany, krokusy...oblepione śniegiem. Ach ten efekt cieplarniamy 8O
| Selene69 napisał(a): |
|
:arrow: Nomay, od razu tez taka najwyzsza nie jestem, troche ponad 170 cm bez wrotek i cylindra. Ja osobiscie nie lubie chadzac na obcasie, ale czasem niestety trzeba :roll: chociaz chcialabym sie w koncu z wysokosciami obyc, ale kiepsko mi to wychodzi, robie sie bardzo niestabilna :lol: Tylko przypiac mi do tylka kartke: grozi zawaleniem ![]() |
Widzę zatem, że mamy tę samą przypadłość 8) Dodatkowo, po dłuższym czasie chodu na palcach, moje stopy wołają o pomstę do nieba za tortury :roll:
|
Dziewczyny widze, ze chca sie wywyzszyc nam Bedzie to chyba ciezkie nieco ![]() |
No dobra...zabrzmiało to dość...emm...dziwnie Dottorze. Nikt tu się nie wywyższa.
Jeśli jednak chodzi o centymetry długości naszych wątłych ciałek, to owszem...fajnie byłoby mieć może jeszcze z 7, no ale...
Dodano: 2008-03-27 09:35
| nomay napisał(a): |
| No dobra...zabrzmiało to dość...emm...dziwnie Dottorze. Nikt tu się nie wywyższa.
|
Oj moje drogie malenstwo - wiesz dobrze, ze nic zlego na mysli nie mialem, faktycznie powinienem wziac w cudzyslow to wywyzszanie sie
Z reszta nie od dzis wiadomo, ze male jest piekne, a duze...
...ma problemy z kregoslupem
Buziaki :*
Dodano: 2008-03-27 09:54
:)
Z tego co wiem, to problemy z kręgosłupem najczęściej mają ludzie za bardzo lubiący zjeść.
Twój przypadek jednak pokazuje, iż wysokich też ten problem męczy:/
A byłeś Ty facet u lekarza, czy tylko tak obiecujesz sobie, że pójdziesz...jutro?
Jakieś witaminy, czy tam minerały, czy wyciąg z wątroby rekina by Ci przepisał i po bólu. A tak...męczysz się srodze.
I grzesz mniej, to Cię w krzyżu łomać nie będzie 
Dodano: 2008-03-27 12:40
Witam.
Bo tak to niestety jest z facetami - boli, jak cholernie boli a jeśli już ma iść do lekarza to nagle cudem ozdrowiały...
A Ty Dottorre, jak śmiesz śmiać się z naszej małej koleżanki, która nie wie gdzie są Bolkowice??? :lol: Przepraszam, do tej pory nie ochłonęłam... :lol: :lol: :lol:
A dziś na policji dowiedziałam się, że rozpuszczalana kawa z mlekiem jest pedalska... I teraz dojdźmy prawdy, czy tak jest, jak nam władza mówi...? :wink: