Dodano: 2006-10-23 18:14
| Narea napisał(a): |
| albo mnie w takim razie pieprznęło albo tak w tym momencie tak pomyślałam.... :D a kochaj swą gitarrę, a co masz robić:) |
Hę? Narea...prosze...rozwiń...tak ładnie potrafisz wyjawiać swoje myśli no to mów szerzej :)
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Dodano: 2006-10-24 16:23
ładnie wyjawiać myśli? po prostu jestem chora na głowę i nic więcej :wink: a odnośnie czego mam się produkować dokładniej? 8)
Dodano: 2006-10-24 16:26
Nawet jesli jestes chora na głowe to piękne masz te myśli w tej swojej chorej główce, a rozwiń myśl w tej Twojej wypowiedzi, którą wcześniej zacytowałem :)
Dodano: 2006-10-24 17:08
no więc... póki nie znajdzie się TA JEDNA JEDYNA niech gitarra piekielna będzie twą nałożnica czy czymś tam :twisted: a ja tylko ją odnajdziesz (bądź ona Ciebie) gitarrra odejdzie w kąt ale póki co... co innego masz do kochania/wielbienia/ wielogodzinnego męczenia niż gitarrę? :twisted: kto mkomu broni kochać cokolwiek? czy to rzecz, czy to osoba - ważne, że jest :wink: a wracając do moich myśli... dzięki :wink: chociaż są szalone niczym stado dzikich ogierów :twisted:
Dodano: 2006-10-24 19:29
O, ja wiem, moja Lira jest idealna! :D Tylko to nie instrument, a moja szczurcia. :}
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Dodano: 2006-10-24 19:34
| a ja tylko ją odnajdziesz (bądź ona Ciebie) gitarrra odejdzie w kąt |
Oj...nie ładnie...przykro mi...ale ja gitary nigdy nie odstawie w kat, a jeśli już tylko wtedy gdy strace obie ręce. A gdy strace rece...skróce sobie żywot bo nie przeżyłbym tego.
Dodano: 2006-10-24 19:49
nie odejdzie pewnie, ale jelsi się zakochasz, zmieni się z pewnością Twoja hierarchia ważności i priorytety. :)
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Dodano: 2006-10-24 19:52
Zamienią sie tylko miejscami ale obie będe równie mocno szalenie i bez opamiętania miłować. Tak sprawe stawiam, jak kocham to na zabuj i choćbym miał góry przestawiać nic mi w droge nie wejdzie.
Dodano: 2006-10-24 20:14
no dobra no.... dalej będziesz męczył gitarrę ale nie będzie aż tak ważna jak teraz ale nie mówię, że całkiem nie ważna...
Dodano: 2006-10-24 20:20
No tak, masz racje, moja wygrana będzie jeśli laska będzie chciała co by jej cały czas grać :twisted:
Dodano: 2006-10-24 20:26
no fakt, miłości się nie dafkuje, nie dzieli, nie mierzy... ona po prostu jest - siła już chyba z definicji, choć nikt jej nie ułożył...
Dodano: 2006-10-24 20:31
| no chyba innej opcji nie będzie, żebyś jej nie grał, co? |
Pecha będe miał jeśli nie będzie jej sie podobało jak gram...hmmm...moge wam wysłać 3 moje utwory i mi szczerze do bólu powiecie (opierając się na waszej intuicji)...czy zrobiłbym wrażenie grajac czy też nie. Poprosze o maile.
Dodano: 2006-10-24 20:40
m0rgana@o2.pl
/\
|
zero
Z pewnością to, jak ludzi odbierają woją muzykę, to indywidualna sprawa i nawet jak Ci szczerze powiemy o swoich odczuciach, nie musi to być miarodajne, ale chcętnie posłucham. :D
Dodano: 2006-10-24 20:52
Jeden utwór wysłany, obecnie idzie drugi. Jeśli Narea da mail to i ona będzie mogła mi conieco doradzić :wink:
Dodano: 2006-10-24 21:35
mam :)
Dodano: 2006-10-25 08:38
To znaczy, że narazie nie mam co się odzywać czy moge jednak cos tam w miedzy czasie cichutko i skromniutko nadawać...?
Dodano: 2006-10-25 09:18
| KostucH napisał(a): |
|
Pecha będe miał jeśli nie będzie jej sie podobało jak gram...hmmm...moge wam wysłać 3 moje utwory i mi szczerze do bólu powiecie (opierając się na waszej intuicji)...czy zrobiłbym wrażenie grajac czy też nie. Poprosze o maile. |
to ja tez chetnie poslucham -> mikael-gowarzewski na wp.pl
Dodano: 2006-10-25 12:47
Mi pewien pan kiedyś grał na gitarze- to był najszczęśliwszy tydzień mojego życia...Do dziś przechodzą mnie ciary jak słyszę Dżem :D :D
KostucHu ja też chętnie posłucham strzalik@vp.pl
Dodano: 2006-10-25 14:04
hehe.... właśnie pobieram i się powsłuchuję chętnie...a tu jakiś fajny bazarek się robi.... FAJNIE :twisted: a się KostucHu wbijaj między słowa ile chcesz, pozwalamy :twisted:
Dodano: 2006-10-25 15:27
To jak, zakładamy nowy temat? Kostuch podeśle wszystkim zainteresowanym swoje utwory i - zabraszamy do dyskusji. :D
Dodano: 2006-10-25 16:22
"...Facet z gitarą byłby dla mnie parą..............."
ja to marze o takim mężczyźnie... mrrrrr...
grałby mi o każdej porze dnia i nocy oczywiście z przerwami na inne przyjemności... :wink: :wink: :wink:
Dodano: 2006-10-25 16:25
oooo..... z tym to ja się bezsprzecznie zgodzę.... :twisted: :twisted: :twisted: z tymi przyjemnościami też.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: