Dodano: 2006-11-02 18:55
Taaa...w śpiworek? Frea Blathin jest na uniwerku na filologi angielskiej wiec już masz koleżanke :) Niestety repertuar mam na dwie gitary wiec nie moge wziąć tylko jednej, a skolei gitary od nikogo nie chce porzyczać bo to nie ta sama robota co na własnym instrumencie.
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Dodano: 2006-11-03 16:02
szkoda szkoda.... w razie czego Ci pomogę tylko, że ja i gitarra to dwie różne rzeczy.... :roll: tutaj to akurat nie mogę powiedzieć tak jak ty, że gitarrka jest ideałem dla mnie..... :roll:
Dodano: 2006-11-04 05:37
Przyjeżdzać mi tu do Krakowa i bez wymówek!
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Dodano: 2006-11-04 13:59
Dodano: 2006-11-06 03:32
To zależy jak na to spojrzeć. Nie mieszkam w innym kraju, tylko w Krakowie. Więv wyjdę po Ciebie, Narea i będę wyczekiwać...
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Dodano: 2006-11-06 14:25
dziękuję Kochanie...... w tym momencie jesteś ideałem... (żeby nie było, że nie do tematu....)
Dodano: 2006-11-06 15:12
Jako, że temat od dłuższego czasu już stał się miejscem zwykłych pogawędek uważam go za zamknięty.
"Uważaj, żeby nie pomylić nieba z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu."