Dodano: 2007-12-11 20:09
| KostucH napisał(a): |
| Moge być aktorem i jednocześnie zrobić soundtrack :twisted: |
Kto pisze scenariusz? Za kogo chcesz robić? Warto wprowadzić kilka nowych wątków, prawda? :lol:
Chętni zgłaszać się! hehe :wink:
"Człowiek rozsądny przystosowuje się do świata, nierozsądny stara się przystosować świat do siebie. Stąd wszelki postęp pochodzi od nierozsądnych. " G.B. Shaw
Dodano: 2007-12-11 20:14
Scenariusz... hmmm... mogę się za to wziąć :twisted: Podobnież za wystrój wnętrz :twisted: I mogę zagrać jakiego demona...
Dodano: 2007-12-11 20:19
A demon Ci się śnił?
Jakie są role do osadzenia?
Zachęcam do napisania scenariusza, sama chętnie zagrałabym. :lol: :twisted:
"Człowiek rozsądny przystosowuje się do świata, nierozsądny stara się przystosować świat do siebie. Stąd wszelki postęp pochodzi od nierozsądnych. " G.B. Shaw
Dodano: 2007-12-11 20:23
Wild, to będzie zaszczyt zagrać w Twoim śnie :twisted: A muzyka, którą dysponuje w pełni mi pasuje do obrazu owego snu. Osobiście mógłbym być jakąś poboczną postacią nie odgrywającej żadnej ważnej roli. Przewijać się niczym duch i podpowiadać jak czynić, być takim krążącym sumieniem :wink:
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Dodano: 2007-12-11 20:25
Chętnie posłucham propozycji muzyki.
Poboczna postac odgrywająca rolę sumienia?
Niezły pomysł:
Zjawa: Dlaczego nie kupiłeś...?
Dręcząca człowieka po nocach i dniach...
:twisted:
Dodano: 2007-12-11 20:26
| Wild_Child napisał(a): |
| Scenariusz... hmmm... mogę się za to wziąć :twisted: Podobnież za wystrój wnętrz :twisted: I mogę zagrać jakiego demona... |
Zostaw nam dekoracje wnętrz i oprawę graficzną!!! :twisted: :twisted:
Dodano: 2007-12-11 20:29
| nimdraug napisał(a): |
| Zostaw nam dekoracje wnętrz i oprawę graficzną!!! :twisted: :twisted: |
Dodano: 2007-12-11 20:33
A cała zgraja paradować przed reżyserem od świtu do nocy...(albo od nocy do świtu):lol:
Dodano: 2007-12-11 20:34
| KostucH napisał(a): |
| [quote:b6164fdf7f="nimdraug"]Zostaw nam dekoracje wnętrz i oprawę graficzną!!! :twisted: :twisted: |
Mmmmmordę??? :cry:
Dodano: 2007-12-11 20:35
To było w pozytywnym znaczeniu, prawda KostucH?
Dodano: 2007-12-11 20:37
| nimdraug napisał(a): |
| Mmmmmordę??? :cry: |
Spokojnie, przecież nie będę się na Was darł moje Drogie. Demon nie drze mordy na przyjaciół. :twisted:
Dodano: 2007-12-11 20:39
Oby... oby... hehe
Dodano: 2007-12-11 20:42
W qńcu jestem Cicha_Woda.
KostucHu -> chętnie usłyszę Twoją muzykę w tym śnie :twisted:
A Ciebie Ario chętnie ujrzę w jakiejś większej roli :wink:
Dodano: 2007-12-11 20:45
|
A Ciebie Ario chętnie ujrzę w jakiejś większej roli :wink: |
Czuję się zaszczycona. Z przyjemnością zagram
Dodano: 2007-12-11 20:52
| KostucHu -> chętnie usłyszę Twoją muzykę w tym śnie :twisted: |
P.S.: A z tym darciem mordy to chodziło mi by motywować do pracy :twisted: No dobra, to nie drzyj mordy tylko kulturalnie zwracaj uwage :wink: Brutalnosć mi sie udzieliła :twisted:
Dodano: 2007-12-11 21:02
Bez brutalności... hehe
To czekam na scenariusz.
Dodano: 2007-12-12 09:00
Pomyślimy, pomyślimy... :twisted:
A gdzie operator kamery ??
I wogóle czego to ma być reklama <myśli>. No, bo chyba nie mojego zwichrowanego umysłu :?: :lol:
A dzisiejszy sen... jakiś taki nijaki, o szkole, o jakichś dziwnych postaciach, o wędrówce wzdłuż torowiska. Tyle pamiętam.
Dodano: 2007-12-12 18:14
Haa musze powiedziec ze niezwykle ciekawy temat poruszyliscie i te wasze sny tez takie interesujace-szkoda ze ja takich nie mam(moze te ziolka tzeba bedzie wyprobowac
moje sny sa poprostu głupie,a jak juz sni mi sie cos ciekawego to i tak nie potrafie potem tego opowiedziec ...w kazdym badz razie głownie chcialam napisac ze mi sie temat spodobal i zaciekawił xD ppozdrawiam
Dodano: 2007-12-12 19:16
| Pomyślimy, pomyślimy... :twisted:
A gdzie operator kamery ?? I wogóle czego to ma być reklama <myśli>. No, bo chyba nie mojego zwichrowanego umysłu :?: :lol: A dzisiejszy sen... jakiś taki nijaki, o szkole, o jakichś dziwnych postaciach, o wędrówce wzdłuż torowiska. Tyle pamiętam. |
Hehe też miałam głupi sen. Ale to przechodzi naprawdę ludzką wytrzymałość, jeśli chodzi o jego treść. :lol:
Czekam z niecierpliwością na scenariusz
nie mam pojęcia czego miałaby by być ta reklama. A może już nie reklama, tylko krótki film?
Dodano: 2007-12-12 20:25
Pomysł z filmem bardziej mi się podoba, tym bardziej, że reklam nie znoszę. :)
Ewoszko - też Cię pozdrawiam.
Dodano: 2007-12-12 20:27
To czeka Cię sporo pracy nad scenariuszem :)
To może mieszanka różnych snów? hehe
Dodano: 2007-12-12 20:45
Taką mieszankę funduję po częsci w temacie "Zacznijmy od Krwi". Możesz sobie poczytać, jak chcesz (a i udzielić się możesz, jesli masz wenę i pomysł na wbicie się w rytm tej opowieści. Świeżej krwi nigdy za wiele). :wink:
Dodano: 2007-12-13 20:17
Czytam, ale nie piszę.
Piszę własne opowiadanie (często opieram się na snach). A więcej by mnie chyba rozpraszało 
Dodano: 2007-12-13 20:33
Hmm.. samkiedyś czerpałem natchjnienie do opowiadań ze snów. W planach miałem nawet całą powieść, ale póki co czasu brak na dokończenie i wena gdzieś się ulotniła. Heh. :roll:
Dodano: 2007-12-13 20:38
Moja opowieść coś się trochę zawiesiła, a ci co ją czytali męczą mnie przez to. I mniej mam chęci na pisanie
a sny... stanowiły fundamenty, cegły tworzyła wyobraźnia...