Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Ja-Bo

co masz na myśli mówiąc o zakupie nowego Gorgoroth? przecież Instinctus Bestialis jeszcze nie zostało wydane.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10322/Gorgoroth-Vital-Remains-Homoferus-Progresja-Music-Zone
Ten Baron Records wydał mnóstwo ciekawych rzeczy, cholernie żałuję, że u schyłku kaset nie kupiłem ich, bo leżało tego mnóstwo po różnych pudłach... Niestety, zawsze
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10578/Mordor-Nothing
Prawidłowa odpowiedź to: bracia Chris i Johnny O’Neal . Nagrodę otrzymują: VampirLestat, Garadiella oraz marti666. Gratulujemy!
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11346/Wygraj-gre-Boss-Monster
To jest wręcz zajebiste! Gorąco polecam wszystkim maniakom czarnego Metalu.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11602/Szept-Krzyk-Czarnej-Ziemi
Ja mam bardzo dużą prośbę, ażeby w serwisie ALBO pojawiała się twórczość własna, ALBO żeby zamieszczający twórczość obcą, podawali [b:3240f697c0]ŹRÓDŁO PRZEDRU
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/83/Skonsternowane-przeprosiny
a mi tam oni nie podchodzą. nie wiem, jakoś mi nie przypadło do gustu aż tak bardzo. dawno temu ściągnęłam sobie kilka piosenek i wielce zachwycona nie byłam. ale co tam,
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/339/LILITH
W Polsce odbywa sie wiele cyklicznych imprez electro. Kazde wieksze miasto ma "cos" swojego. Wypowiedzcie sie dlaczego akuta ta i ta impreza jest wasza ulubiona, w jakim lokalu sie
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/595/Polskie-imprezy-electro
wydaje mie się, że momentem to był bardzo osobisty wiersz z posmakiem erotyzmu. Ciekawe spostrzeżenia takie naprawde ciepłe i spokojne, szkoda że takie są właśnie tylko ch
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/851/Smak-chwili
Z tego co wiem koncertu nie będzie, Progresja ma już inny koncert w tym dniu, a na stronie zespołu nic nie ma w kalendarzu. Co do supportu to podobno miało być Killswitch Enga
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1107/The-Haunted
A wiesz miła autorko, że twoje opowiadanie, delikatnie przerobione i skrócone byłoby doskonałą bazą na bardzo niezłą piosenkę. Albo kilka piosenek. Bardzo depresyjnych. O
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1619/Pare-slow-o-nas-samych
[color=darkred:8d5849a4bd]A Pasek sam już nie potrafi, że tak przez adwokata? :D A jesli chodzi o jego teksty o pedałach to juz taka nuuuuuda[ziew] ze postanowilam ich ods
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2387/Czy-twoje-dziecko-jest-emo
Kim dla mnie jest Stephen King? Zdecydowanie i nie podważalnie - numer 1. Można śmiało powiedzieć, że zrobił w pisarstwie to, co w innych zawodach nazywamy karierą. Prze
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2643/Stephen-King
Dla mnie to zupełne nieporozumienie. Chrześcijański Black Metal... hehe, sprzeczność. No ale, nie jedno dziwadło po ziemi sie pałęta :)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2899/Crimson-Moonlight-Veil-Of-Remembrance
niewątpliwe wokalista ma ogromne warunki;) ale za bardzo uproscili granie to ogromny minus :) a co do zespołu przeczytałem gdzies niedawno ,że działalnośc została zawieszon
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3155/The-End-Elementary
[quote:20b947ae75]Zapraszamy fotografów, fotografików a także modeli, modelki oraz miłośników plenerów na wspólną sesję zdjęciową.[/quote:20b947ae75] [color=green:20
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3667/Mroczne-Plenery-Cytadeli
Wszystko byłoby super, ale to nie LANGEN ani LANGEMAN, tylko LANEGAN ;-) Czemu nie powiedziałaś, że wybierasz się na ten koncert? Poszłabym z Tobą :twisted: :roll:
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4179/Gutter-Twins-Warszawa-Proxima-23-08-2008
zaintrygował mnie ten wiersz ... ma głębie przekazu ...
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4435/Moja-podroz
Koniku, jakbym chciał spędzić święta "tak jak się lubi" to wystarczyłaby mi flaszka czystej, coś do zagryzienia, może cola do zapicia i wiadro do rzygania... tak działa n
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4691/Zdrowych-spokojnych-bla-bla-bla
Chciałabym sprzedać ten śliczny notes ze smokiem znanej firmy Nemesis Now, który przyjechał ze Szkocji. Jest nowy, nieużywany. Nie jestem pewna materiału, przypomina troch
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4947/Sprzedam-notes-ze-smokiem-Nemesis-Now-dla-fanow-fantasy
Przegladalem forum w poszukiwaniu tego watku lecz nic nie znalazlem, wiec zakladam ;) Jak wam sie podobal Raising Hell? Co najbardziej wam sie podobalo i co najglebiej utwilo wam
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5203/Iron-Maiden-Raising-Hell
Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło